Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie
31 maart 2014   |   Inspiratie

Studiorama Text Art | Uw lijfspreuk verbeeld

Een nieuw product
Sinds kort is het mogelijk om een Text Art bij Studiorama te laten maken.
De meeste klanten zijn al bekend met onze Mini Art.
Hoewel de Text Art lijkt op de Mini Art is er een wezenlijk verschil.
Bij de Text Art gaan we uit van een speciale tekst. Vroeger kende we de tegeltjeswijsheden: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Ook op internet komen we steeds vaker mooie, bijzondere teksten tegen. Zo een tekst kan een goedu itgangspunt zijn voor onze Text Art fotoshoot. Natuurlijk is uw lijfspreuk het beste aanleiding voor een persoonlijk resultaat.

Studiorama Text Art | Uw lijfspreuk verbeeld

Het verhaal van Jolande…
Ik heb er nooit bij stilgestaan dat een dag 86.400 seconden heeft, tot de dag dat we afscheid namen mijn zoon Leos. Tijdens de uitvaart werd er gesproken over het feit dat je iedere dag zo maar 86.400 seconden krijgt. Daar hoef je niks voor te doen, maar je kan er wel alles mee doen wat je wilt. Leos heeft ze gebruikt om zijn droom, worstelaar te worden, waar te maken. En sinds die dag ben ik me er heel erg van bewust dat die seconden ook zomaar ineens plotsklaps over kunnen zijn. Dus een wijze raad: denk goed na wat je vandaag en alle andere dagen met je 86.400 seconden doet. Iedere dag krijg je 86.400 seconden de tijd om je droom waar te maken. Leos zijn tijd zit erop maar hij heeft zijn droom wel bereikt. En jij, wat doe jij met die 86.400 seconden?

Studiorama Text Art | Uw lijfspreuk verbeeld

Een Text Art voor Jolande
Samen met Jolande gingen we aan de slag.
Haar tekst was duidelijk, maar hoe creëer je daar een beeld bij. We bespraken met Jolande wat zij graag zou willen doen met haar 86.400 seconden. Jolande heeft een eigen website: www.klijntjeknurf.com Zij maakt zachte boxkleden, etuitjes, iPad sleeves en tassen, veel tassen! Zij besloten haar tassen mee te nemen naar de studio. Met alle tassen die zij meenam naar de studio, maakten we verschillende settings. Uiteindelijk werkte Monique 3 verschillende foto’s uit tot een Text Art. In overleg werd uiteindelijk gekozen voor 1 foto. Met de tekst naast de foto, ontstond een zeer persoonlijk plaatje.