Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie
6 maart 2014   |   Informatie

Studiorama Mobiele App | Altijd uw favoriete foto’s bij de hand!

Een nieuw product
Sinds 1 februari 2014 bieden wij u een nieuw product. Het is de Studiorama Mobiele App. Een handig professionele gadget om snel en simpel uw mooiste foto´s van uw fotoshoot op uw tablet of smartphone te delen met familie en vrienden.

Hoe werkt deze originele Mobiele App precies?
Na uw fotoshoot krijgt u een code om uw foto´s te bekijken. U kunt de foto´s die u mooi vindt een ster geven. Snel en handig. Daarna kunt u de foto´s die u wilt laten printen of digitaal wilt ontvangen in uw winkelwagen plaatsen. Van de foto´s die u digitaal hebt besteld, ontvangt u een link om de App te downloaden. Na het installeren kunt u voor altijd genieten van uw favoriete foto’s.

De Studiorama Mobiele App
U foto´s haarscherp tonen, zonder een internet verbinding, aan familie en vrienden. U hebt uw foto´s altijd bij de hand. De App is geschikt voor iOS, Android en Window Phones – smartphones en tablets.

Studiorama Mobiele App | Altijd uw favoriete foto’s bij de hand!

Waarom deze digitale keuze?
Wij gaan als moderne fotostudio graag mee met onze tijd. Het is een snelle en makkelijke manier om een aantal foto´s van uw fotoshoot te ontvangen. U wilt toch ook uw mooiste foto’s altijd bij de hand hebben.
Het is helaas geen optie om de originele bestanden digitaal te krijgen of te kopen. U kunt bij ons alle gewenste producten uitzoeken en bestellen. Wij werken met gerenommeerde leverancier waar wij alle vertrouwen in hun vakmanschap hebben. Met zo een samenwerking kunnen wij u de kwaliteit garanderen die u verdient.
In het verleden ondervonden wij vaak dilemma’s bij het maken van cd´s. Wij weten niet wat u als klant met onze beelden wilt gaan doen. Wanneer u een print elders wilt laten maken, krijgt u meestal problemen met de verhouding en de print kwaliteit. Iemand die een 10×15 cm bij ons besteld krijgt dit beeld (links) drukt u hetzelfde beeld op 13×18 cm dan valt een deel van het beeld weg (rechts)

Studiorama Mobiele App | Altijd uw favoriete foto’s bij de hand!

Studiorama uw partner bij een unieke foto-ervaring.
Wij zorgen dat alle beelden die onze studio verlaten perfect zijn. Wanneer u een cd besteld met alle beelden van uw fotoshoot, is het niet realistisch om alle oneffenheden weg te poetsen, zoals een vlek, koortslip of loszittend draadje, terwijl de cd vaak in een la beland.

Het is voor ons erg prettig wanneer wij weten wat u wilt. Wilt u een mooie grote foto voor aan de muur, wilt u een boekje of liever een hoesje voor uw mobiel, wij gebruiken onze kennis en ervaring, om de beste kwaliteit aan u te kunnen leveren. Wij adviseren u dan ook graag.