Ervaring van klanten bij Studiorama
Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in het verleden bij onze fotostudio zijn geweest
Jolanda

Hoi Francis en Monique, We hebben het super naar onze zin gehad met z’n allen!Oma vond de foto geweldig! Dus missie geslaagd.

Cynthia

Al weer de 5de keer dat de jongens op de foto gingen. De eerste keer zaten ze zelf nog in mijn buik! Dank voor de prachtige zwart-wit foto; hij krijgt een mooi plekje in ons huis. Vond het heel fijn om jullie weer te zien!

Kasper en Linda

We zijn echt super blij met de resultaten!! Ook al waren we voor de 8e keer bij jullie op bezoek, toch weer een hele andere foto! De kids starten altijd wat verlegen, maar ze voelen zich altijd weer snel op hun gemak. Niet alleen omdat ze de ruimte en jullie inmiddels kennen, maar ook door het leuke contact wat jullie maken. (Ze komen anders echt niet zo snel ontspannen over)Onze complimenten weer!! Mijn moeder zei: dit is de beste foto ooit. Nogmaals ontzettend bedankt!

Edwin

Hallo Francis en Monique, Ze vond de foto heel leuk, en hangt prominent in de kamer.

Arnold en Judith

Grote complimenten voor jullie: de service is buitengewoon uitstekend! Jullie hebben prachtige foto’s gemaakt van ons allemaal, echt knap van zo’n heel stel aanwezige mensen! Heel ontspannen was het ook en dat is iets wat jullie hebben gecreëerd tijdens de shoot.

Christine

Bedankt voor de geweldige fotoshoot. De foto’s en het album vind ik echt prachtig, iedereen staat er stralend op. En ons kleine moppie kijkt ook mooi naar de lens:) Bedankt voor de goede sfeer op de set. Volgens mij heeft dat erg geholpen en het allemaal zo mooi gemaakt!

Jacintha

Wat was het weer een super toffe ervaring bij Studiorama. Het was de 5e keer dat ik in de studio was en het was wederom enorm gezellig, maar ik heb ook een enorm gaaf resultaat mogen ontvangen. Ik had dit keer een korte fotshoot en dan kun je al kiezen uit super toffe foto’s! Bij Studiorama wordt echt gekeken naar wat jij als klant wil, maar word je ook enorm geholpen als je het niet precies weet. Samen met mijn schoonzus kwam ik in de studio, voor haar was dit de eerste keer in een fotostudio en wat hebben we er van genoten! We komen zeker nog een keertje terug, maar eerst genieten van deze mooie foto’s. Francis en Monique, wederom enorm bedankt!

Bianca

Wat hebben wij genoten van de fotoshoot. We werden hartelijk ontvangen door Monique. Kapster Miranda ging gelijk aan de slag met de haren van onze dochters en het resultaat was prachtig. Tijdens de fotoshoot zorgde Monique ervoor dat wij ons ontspanden en dat we plezier hadden. Ondertussen maakte Francis de foto’s en ook dat ging er heel ontspannen aan toe. Het resultaat was dat we veel mooie foto’s hebben en dat het nog lastig werd om de “mooiste” foto uit te kiezen. Het was een geweldige ervaring om hier ons familiegeluk te mogen vastleggen.

Ronny

Afgelopen dinsdag 13 november 2018 bij studiorama geweest wat een warm onthaal en wat een gezellige mensen nu nog wachten op het eindresultaat maar dat kan alleen maar goed zijn top fotograaf

Drahomira

Hele leuke fotosessie, resulterend in prachtige, professionele foto’s. Erg prettig contact. Francis en Monique gingen zorgvuldig mee in onze wensen. We komen zeker weer terug!

Ellen

Sinds de komst van onze kinderen hebben we gekozen voor Studiorama Fotografie. Zo leggen we af en toe een mooi moment vast voor nu en later. Kleintjes worden immers zo snel groot! De omgang met Francis en Monique vinden wij erg prettig; ze nemen echt de tijd om het gewenste verhaal naar een mooi beeld te vertalen. Met 2 kleintjes die zich niet laten regiseren een hele uitdaging kan ik zeggen. Nu ze eenmaal aan de muur hangen is onze jongste erg blij zichzelf ook terug te zien en vertelt al wijzend naar de foto’s wie er bij ons gezin horen. Wij genieten volop van dit mooie resultaat!

Yvonne

Wat een leuke studio en wat een leuk stel mensen, ze stellen je kindje helemaal gerust om tot het mooiste resultaat te komen en ze lijken er zelf net zo veel van te genieten als wij en Josephine deden! Een aanrader!

Saskia

Wij zijn groot fan van de Moederdagactie van Studiorama. Inmiddels zijn we al 3 keer gefotografeerd door Francis en Monique. Eerst moeder en dochter, daarna oma en kleindochter. En dit jaar gingen we zelfs vier generaties op de foto. Een waardevolle foto die ons heel dierbaar is. Francis en Monique zorgen voor een hartelijk en persoonlijk ontvangst in hun fijne studio. Zo voelen we ons helemaal thuis en gaat iedereen ontspannen op de foto. Ze weten het mooiste in iedereen naar boven te halen en te fotograferen.

Linda

Met mijn zus, onze partners en onze kinderen hebben we een fotoshoot gedaan bij Studiorama. We waren prettig en professioneel begeleid tijdens de shoot wat best een opgave kan zijn met 4 jonge kinderen waaronder een baby. Het resultaat mag er wezen en onze ouders zijn erg blij met de foto en lijst die wij hen cadeau hebben gedaan. De foto heeft een mooie plek aan de muur gekregen in de woonkamer! Daarnaast hebben we nog extra foto’s besteld van onze gezinnen apart. Bedankt Francis en Monique voor de mooie foto’s!

Marije

Ik vond het een hele leuke dag Ik heb veel geleerd En heb echt genoten En ben heel erg benieuwd naar de foto’s Ik raad jullie allemaal aan om er heen te gaan En ook iets leuks mee te maken De fotograaf was ook aardig dus dat is fijn

Ab en Elsbeth

Wij genieten nog na van de fotosessie. Wij zijn allebei niet van het op de foto gaan maar door jullie gastvrije ontvangst en jullie geduld stelden jullie ons beiden op ons gemak. En het voelen dat je bij andere mensen jezelf kan en mag zijn is grandioos. Daarnaast is het een gave zoals jullie samen op elkaar ingespeeld zijn om in dit geval ons ook ons zelf te laten zijn en jullie daarbij het beoogde doel voor ogen houden. Namelijk foto’s van ons samen als kroon op onze relatie. En aan de mond op mond reclame zal het als het aan ons ligt niet ontbreken.

Mieke

Het was zaterdag gezellig met het gezin en mijn man was heel blij met de foto van zijn vier kleindochters, hij hangt al mooi !! Nog hartelijk bedankt voor alles , de meisjes waren ook reuze blij met de fotootjes reuze leuk.

Liliam

…een mooie foto waarop onze 3 zonen ieder goed tot hun recht komen. Dat was het plan toen ik contact opnam met Francis en Monique.Vooral voor onze middelste zoon is ongedwongen in de camera kijken een grote uitdaging. Maar wat een prachtige foto’s zijn het geworden. Door de warme ontvangst, de ontspannen sfeer en de speelse manier waarop Monique en Francis met de jongens omgingen leek het allemaal als vanzelf te gaan. Met als resultaat een prachtig aandenken aan de muur.

Naomi

Wat een super leuke en lieve mensen staan er bij Studiorama voor je klaar. Bij het maken van de foto’s wordt er gezorgd voor een warm welkom. De kinderen worden zonder druk gefotografeerd waardoor ook onze jongste dochter er stralend op kwam. We zijn zeer blij met het resultaat maar ook zeer tevreden met de communicatie en het gastvrije ontvangst en begeleiding bij het maken van de keuze voor het materiaal en formaat van de vergroting.

Robert en Michele

De foto’s zijn met heel veel blijdschap en ontroering ontvangen. Mijn ouders waren er meer dan blij mee. We hebben de fotoshoot als heel leuk ervaren. Ondanks de obstakels (lees: JAVD chaos in Gouda) voordat we begonnen Het resultaat was geweldig! Heel waardevol document geworden. Dank voor jullie enthousiaste en professionele begeleiding. Wij komen vast nog eens terug.

Familie van Wijk

edankt voor jullie enthousiasme tijdens de foto shoot! We hebben het als plezierig en ontspannen ervaren. Het was ook leuk om jullie feedback te krijgen bij de verschillende poses. Ook de opbouw naar de foto shoot was handig en praktisch. Eerst de intake zodat we de ruimte al even konden bekijken en ervaren. Daarna de shoot waarbij jullie voldoende tijd voor ons namen. De week daarna nog de presentatie en het uitzoeken van de belangrijkste foto’s. Nogmaals bedankt. We zullen jullie Studiorama zeker aanbevelen bij anderen.

Sam en Puck

We hebben erg genoten van de fotoshoot! We vonden de foto’s ook erg mooi geworden! We vonden het ook erg fijn dat jullie thuis konden komen vanwege de hond.. En onze vader was ook echt mega blij met de foto! Hij heeft een mooi plekje gekregen! Veel liefs,

Anja

Opa en oma waren blij verrast met de foto’s. En inderdaad fijn dat de foto van mijn broer er ook op tijd was. De foto van Ivo en Mieke samen hangt bij ons al aan de muur!

Resie

Bert strooit nooit royaal met complimenten, hij vond de foto’s prachtig! De opa’s en oma’s waren blij met de meer ‘reguliere’ shots. Voor mezelf geldt: Als ik (of zoals in dit geval samen met mijn zoons) bij Studiorama kom is niet alleen het resultaat geweldig, het proces om daar te komen is ook om van te genieten!

Linda

Wat een leuke ervaring was de gehele fotoshoot van het begin tot het eind! Zeker met 2 mannen die niet van “op de foto gaan” houden. De professionaliteit die jullie beide uitstralen, zien we terug in het resultaat van de foto’s. Dank jullie wel!!

Marjolein

Wij hebben de foto’s gisteren ontvangen! Wat zijn ze mooi We moeten nog even bedenken waar we de posters op gaan hangen. Heel erg bedankt voor de attente mail en natuurlijk voor de leuke shoot! Groetjes, ook van de mannen

Sarie

Wat een prachtige foto’s zijn het geworden en wat was het moeilijk te kiezen. Bijzonder dat jullie ook mee dachten met hoe de afwerking kon worden. Francis en Monique bedankt voor de gezellige ochtend in jullie studio en het prachtige resultaat. Onze dochter was er meer dan blij mee.

Margot

Opa en oma waren heel erg enthousiast, zijn heel erg blij met de foto. Nogmaals dank namens iedereen voor de hele leuke fotoshoot en het fantastische resultaat.

Arco

Na een prettige pilot in juli 2013 zijn we in mei 2015 met groepjes van ongeveer 10 leerlingen naar de studio gegaan. Ook nu was er weer volop tijd voor de leerlingen en ze voelden zich echt een filmster. De reacties van de ouders waren zeer lovend en er zijn ontzettend veel foto’s verkocht. Daarom kregen we een prachtige collage met alle VSO leerlingen erop. Een bezoek aan Studiorama is een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Ik kom snel weer terug.

Jurriaan en Nikki

Onwijs bedankt voor de leuke shoot. We hebben het beide echt als heel leuk, ontspannen en professioneel ervaren! En wat zijn jullie een goed team samen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot alle foto's klaar zijn! Nogmaals super bedankt! Ps. Alle verf is uit Liz d'r haar gegaan hoor!

Een trotse moeder

Hartstikke bedankt voor je mooie portretten, ik ben er erg blij mee. Natuurlijk wil ik je ook extra bedanken voor de tijd en aandacht die je aan mijn dochter hebt gegeven. Ze komt niet makkelijk uit haar schulp. Daarom is het voor jou een extra compliment, dat ze zich aan het eind van de ochtend steeds meer op haar gemak ging voelen en jouw tips en aanwijzingen ging gebruiken om haar eerste profie portretten te maken, buiten de veilige omgeving van de leuke school waar ze nu zit. Dank je wel dat je haar deze kans hebt gegeven. Ze heeft haar foto's trots op haar eigen Facebook geplaatst en in haar verslag verwerkt. Ze is nog met het verslag bezig, maar op school hadden ze al heel enthousiast gereageerd. Nogmaals dan, ik vond het erg leuk om een ochtend in je mooie studio te zijn met zulk mooi resultaat.

Irma

Wat zijn ze leuk en sommigen zo mooi. Ik ben er erg blij mee. Ga even goed kijken want ik vind er zoveel mooi. Mede dank zij jullie rustige en lieve begeleiding zodat ik me meer op mijn gemak voelde is dit resultaat er uit gekomen. Hartelijk dank daar voor. Irmaa en pootje van Sophietje

Melanie

Nogmaals bedankt voor de fotoshoot van gisteravond. Ik hou ervan dat het net even anders is dan anders, erg leuk dat we eigen ideeen in konden brengen. We kunnen niet wachten tot we de eerste resultaten zien!

Irene

Onwijs bedankt voor de leuke shoot en supersnelle actie. Paul was erg gelukkig met de foto, ging m zelfs gelijk ophangen

Barbera

Heel erg bedankt voor de snelle reactie! wat een mooie foto's! we zijn onder de indruk. We gaan er rustig naar kijken en laten jullie z.s.m. weten welke het gaat worden. Op sommige foto's kijkt onze kleine vent zelfs de camera in, en dat op de leeftijd van 9,5 weken, wat een kanjer. We zijn erg te spreken over zaterdag: de ontvangst, jullie vriendelijke omgang en de ontspannen manier van foto's maken. Super!

Dieke

Wow, wat een snelle en goede service! We hebben genoten gistermorgen en gisteravond konden we weer nagenieten met de leuke foto's! Dank!

Natascha

De fotoshoot van onze dochters was geweldig, we werden heel hartelijk ontvangen en de meiden voelde zich gelijk al op hun gemak. Na de wensen te hebben doorgesproken gingen we aan de slag, het doel was om de meiden zo natuurlijk mogelijk, zoals ze zijn op een foto te krijgen, deze missie is meer dan geslaagd! Zij hebben een geweldige ochtend gehad en toen wij de foto's ontvingen waren we zo blij en trots over hoe mooi ze waren geworden. Op ons verzoek zijn een paar foto's prachtig bewerkt naar zwart wit met een gekleurd item en dit zal zeer binnenkort boven onze bank hangen. Sommige ideeen en uitvoeringen waren echt net reclamefoto's. Francis en Monique, BEDANKT! Ook voor de snelle service en het geduld...

Marjolein

Wat zijn de foto's leuk geworden zeg!! We vonden dat jullie dat ontzettend leuk deden met de kinderen (en ons)!Ben erg benieuwd naar het complete familieportret.

Resie

Wow, Wat een mooie foto's! Dat wordt nog een moeilijke keuze! We gaan de beelden eens rustig met de jongens bestuderen en tegelijkertijd nagenieten van de shoot. Hartelijke groeten van Bert en Resie

Theo

Dank voor het bericht. Onze complimenten voor de fotoreportage van Annemarie, Joram en Lieke. De foto's, die wij via de link hebben bekeken,zijn schitterend geworden. Hopelijk zijn de prints net zo mooi!

Erwin

Fijn om jullie zo enthousiast bezig te zien. Kids vonden het leuk om te doen...

Astrid

De foto's zijn SUPER!!!!! We hebben nog niet veel tijd gehad om ze even rustig te bekijken welke we willen maar dat gaan we snel doen. Wilde alleen even laten weten dat er echt geweldige tussen zitten.

Daniel

Beste Francis en Monique, de foto's waren een ware verrassing. De (klein-)kinderen hadden goed hun mond gehouden. Mijn moeder (lees: mijn ouders) zijn er erg blij mee!

Jolanda

Het was top en ik ben blij dat Niek zo heerlijk veel met zijn kleinkinderen op de foto staat, dit gaat niemand meer afpakken. Marit vond het buiten jammer dat ik er niet bijstond 😉 heb haar beloofd nog een keer 1 foto van ons 6-en te maken. Zelf dacht ik dat ze dat misschien niet zo leuk hadden gevonden, maar dat had ik verkeerd ingeschat. Bedankt voor de enorme leuk ochtend en jullie gastvrijheid. Met jullie combi begrijp ik nu al die mooie foto's, fijn weekend en we zien de foto's met spanning tegemoet.