Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie
7 juli 2014   |   Informatie

Wat maakt de prints van Studiorama zo mooi? | Print en afdrukken in Gouda

Printen doen wij zelf
Soms vragen kinderen in onze fotostudio: ‘Wat is dat?’ Wanneer we de jonge dame of heer in kwestie uitlegen dat dat een printer is, kijken ze vaak heel verbaasd. In de hoek van onze studio staat de Epson Stylus pro 7890 en hij is groot, heel groot. We zijn blij met onze printer. Op deze manier hebben wij het hele proces, van foto’s maken tot eindproduct, zelf in handen.

Print en afdrukken van Studiorama Fotografie in Gouda

Honderd procent service, daar gaan we voor!
Wij heten u van harte welkom, maken mooie foto’s in de studio en leveren daarna uw prints. Wilt u uw foto zo ophangen, dan kunt u kiezen voor een canvas, maar nog mooier zijn onze prints op foam. Licht van gewicht, prachtige afdrukkwaliteit en door een handig ophangsysteem, zo aan de muur te hangen. Studiorama staat voor een goede kwaliteit en tevredenheid. En werken wij samen met andere bedrijven, dan willen wij dat ook zij aan deze kwaliteitsnormen voldoen. Vandaar dat u bij ons voor een canvas of een foto op glas iets meer zult moeten betalen.

Print en afdrukken van Studiorama Fotografie in Gouda

Waar voor uw geld!
Uw beelden zijn gemaakt door een professionele fotograaf. Deze beelden worden zorgvuldig gekozen en uitgesneden om tot een bijzonder resultaat te komen. Aan de hand van de stemming die bij deze foto past, wordt een stijl gekozen (zwart-wit of fashion), zodat een eigen en uniek beeld ontstaat. Samen zorgen wij dat u het beste eindproduct krijgt. Alleen op deze manier kunnen wij garant staan voor die 100% kwaliteit. En we kunnen wel zeggen… 200% klant tevredenheid!

Print en afdrukken van Studiorama Fotografie in Gouda

Optimaliseren en uitsnijden
Wat gebeurt er allemaal na uw fotoshoot? Klanten komen bij onze in de studio voor een fotoshoot, maar dan is het werk nog niet gedaan. Na de shoot worden de foto’s eerst op kleur gecorrigeerd. Onze modellen bewegenen op de set om de spontaniteit in de foto’s te verkrijgen, hierdoor zijn de modellen soms dichter bij de lichtbron, dan weer veraf. Daarom wordt beeld voor beeld gekeken naar de optimale belichting. Na de kleurcorrectie vindt de selectie plaats. Eerst een grove selectie, daarna een verfijning tot de mooiste beelden. Wanneer de beelden de juiste uitsnede hebben gekregen, vierkant of rechthoekig, gaan de beelden online zodat u ze, als klant, kunt bekijken. Maar dan zijn we er nog steeds niet…

Print en afdrukken van Studiorama Fotografie in Gouda

Retoucheren
Wanneer u bij ons uw print, boek, canvas e.d. bestelt dan gaan we nog een keer de beelden nalopen. Alles wat bij u hoort, zoals een moedervlek of uw grijze haar, laten wij voor wat het is. Maar voor mensen die ons flitslicht te veel weerkaatsen of een weerspiegeling in de bril hebben opgevangen, zorgen wij voor een mat-bewerking. Daarna kijken wij of we een koortslip, blauwe plek of vieze neus kunnen ‘wegpoetsen’. U begrijpt dan ook dat het ons een hoop tijd kan schelen als we een losse draad aan uw blouse voor de fotoshoot wegknippen of ons licht aanpassen aan de brildragers op de set. Wanneer iemand special vraagt om waterpokken, acné, muggenbulten, donkere kringen onder de ogen of een andere oneffenheid weg te werken, dan doen we dit als service naar onze klanten. Is de retouche erg groot, dan moeten we extra kosten in rekening brengen.

Print en afdrukken van Studiorama Fotografie in Gouda

The finishing touch
Om een foto een extra mooie uitstraling te geven, krijgt hij nog een ‘finishing touch’. Dit kan een lichte gloss zijn om een klein of groot model extra te laten stralen. We kijken altijd goed naar de foto om er voor te zorgen dat de modellen niet te veel een plastic uitstraling krijgen. We gaan voor puur! … maar helpen de natuur soms wel een handje.

Print en afdrukken van Studiorama Fotografie in Gouda

Printservice
Al onze foto’s drukken wij zelf af. Alleen daarmee garanderen wij onze 200% tevredenheidsgarantie. En omdat wij alle foto’s bewaren en ook nog een back-up van uw foto’s hebben, kunt u altijd bij ons aankloppen voor een mooie afdruk. Mensen die een mooie print van een vakantiefoto of van een oude trouwfoto van opa en oma willen, kunnen ook bij ons terecht. We hanteren voor deze prints andere prijzen, omdat de foto niet is gemaakt door onze professionele fotograaf van Studiorama. U betaalt voor papier en inkt en het advies dat u van onze fotograaf krijgt… is service. Tot ziens in de studio!