Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie
voordeur fotoshoot van Studiorama Fotografie tijdens corona tijd
4 april 2020   |   Actie Fotoshoot
Voordeur fotoshoot – Actie fotoshoot

Ik zou het leuk vinden om gezinnen in Gouda even te zien lachen om dit ‘voordeur-moment’ dat we samen gaan beleven. Ik weet, deze foto’s zullen niet onze problemen, verdriet en angsten doen verdwijnen, maar ik hoop dat ze onze focus heel even zullen verleggen naar iets positiefs, al is het maar voor een paar minuten.
‘Stay inside, stay safe, stay healthy!LIEVE MENSEN VAN GOUDA


Hoe gaat het met jullie? Ik hoop goed en vooral gezond. Momenteel zit ik ook thuis, net als zovelen. Ik ben thuis met Monique en mijn jongste zoon. Het gaat, naar omstandigheden, goed met ons.


Ik ben geïnspireerd door een aantal fotografen van over de hele wereld om mijn diensten als fotograaf hier in mijn omgeving aan te bieden, gewoon om ook iets voor anderen te kunnen betekenen in deze gekke tijd.


Ik denk dat het ongelooflijk bemoedigend zou kunnen. Ik zou het leuk vinden om gezinnen in Gouda even te zien lachen om dit ‘voordeur-moment’ dat we samen gaan beleven. Ik weet, deze foto’s zullen niet onze problemen, verdriet en angsten doen verdwijnen, maar ik hoop dat ze onze focus heel even zullen verleggen naar iets positiefs, al is het maar voor een paar minuten.


Voor alle duidelijkheid: een sessie duurt niet langer dan 10 minuten. Het kan alleen buiten en ik zal ruim 1,5 meter (verder zelfs) bij jullie vandaan zijn. Er zal absoluut geen fysieke interactie zijn. Ik ben ook niet echt op zoek naar een geposeerde sessie – draag gerust de kleding die je die dag aanhebt, je hoeft je echt niet op te tutten 😉. Het is een mini sessie om de echte, rauwe waarheid vast te leggen van deze tijd. We komen hier tenslotte alleen maar samen doorheen.


Ik zou graag een voordeur of voortuin fotoshoot (van een afstand natuurlijk) willen aanbieden aan iedereen die dit leuk vindt. De kosten bedragen 50 euro.


Er gaat 40 euro naar mijn vaste lasten en ik vraag jou aan welke liefdadigheidsorganisatie hier in Gouda, jij 10 euro zou willen doneren, bijvoorbeeld de voedselbank of een lokaal bedrijf hier in Gouda. Laten we elkaar vooral blijven helpen!


Misschien vind je leuk om een print aan oma en opa te sturen of ander familielid. Voor een kleine meerprijs kan ik een afdruk maken en stuur ik de foto rechtstreeks naar iemand die je een hart onder de riem wilt steken.


Een klein beetje over mezelf. Ik ben Francis Frionnet. Ik heb al 9 jaar een fotostudio in Gouda. Ik maak familieportretten en ben me vorig jaar meer en meer gaan toeleggen op de zakelijke fotografie. Ik woon en werk (ik heb een fotostudio) in hartje Gouda. Mijn vrouw en ik zitten samen in ‘de business. Mijn jongste zoon is nu thuis en onze oudste zoon zit samen met zijn vriendin in ‘total lock down’ in Nieuw Zeeland.


Wil je een sessie, dan bespreek ik graag de verder details via What’s app. Je kunt mij bereiken op nummer 06 44 651 471. Na je sessie ontvang je van mij 2 digitale familieportretten om op deze tijd terug te kijken. Ik vraag je wel toestemming om een ​​van de 2 te delen (jouw keuze) op mijn sociale media pagina op Facebook.


Stuur mij een berichtje en ik laat gauw wat van mij horen. Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.


‘Stay inside, stay safe, stay healthy!

Warme groet,
Francis Frionnet