Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie

vaderdag actie bij Studiorama Fotografie

22 juni 2016   |   Fotoshoot Actie

Vaderdag actie fotoshoot 2016 | fotograaf Gouda

Vaderdag actie fotoshoot bij Studiorama Fotografie
Vanmorgen was Sharon onze eerste bezoeker voor de Vaderdag Actie fotoshoot van Studiorama Fotografie. Sharon was al eens eerder in de studio geweest met haar klasgenoten van de Ark. Nog niet zo lang geleden maakten we foto’s bij haar op school. Nu stapt ze trots binnen met haar oudere zus en jongere broertje. Maar er is nog een extra ‘gast’ in hun midden. De vriend van Sharon haar zus is er ook bij. Hij woont bij hun in huis. Hij is op zoek naar werk en omdat er minder mogelijkheden om te werken èn te leren zijn in Zeeland, woont hij tijdelijk bij zijn vriendin en haar familie in Waddinxveen. Samen vormen zij een prachtig viertal en de foto wordt dan ook heel speciaal. Het is leuk om te zien dat Sammy zo goed past bij de anderen. En nog leuker voor ons om Sharon op een hele andere manier te leren kennen en te zien dat zij komt uit een warm gezin. Sharon is deze zomer te vinden in ‘Brownies & downieS’ op de Tiendeweg in Gouda. Wij gaan er zeker een keer een kopje koffie drinken. Sharon tot dan!

Jill en Jip op de foto voor papa
De tweede bezoekers draaien al een paar jaartjes mee. En het is super leuk om de kinderen te zien groeien en groeien. De eerste keer kwam Jill samen met haar moeder en oma voor een foto voor Moederdag. Daarna zijn de kinderen samen op de foto geweest en vorig jaar wilde papa Joep graag een keer een mooie foto met z’n viertjes. Vandaag gaan Jill en Jip samen op de foto voor papa. Andrea vertelt enthousiast: “De eerste keer dat ik bij jullie kwam was Jill 2 en mijn moeder kwam ook mee. Ik was best zenuwachtig en hoopte dat we naar huis zouden gaan met een mooie foto. Nu weet ik het zeker… ik krijg gewoon een mooie foto. En er is keus genoeg. Francis maakt zulke mooi en ontspannen beelden en Monique bewerkt ze prachtig. En volgend jaar… komen we natuurlijk weer!”

vaderdag actie bij Studiorama FotografieBroer en zus als verrassing op de foto met een Vaderdag actie fotoshoot
De laatste voor de ochtend is Mirte. Zij is al eerder in de studio geweest met mama en oma. Een speciale shoot met 3 generaties; echt heel bijzonder. Mirte woont naast Owen; hij is eind maart op de foto geweest, toen was hij net geboren. Mirte gaat vandaag met haar grote broer Stan op de foto. Mirte wordt eind juni 10 jaar, maar haar broer is al 13! Hij is echt veel langer dan Mirte. We beginnen de Vaderdag actie fotoshoot met Mirte op de rug van haar broer, nu is zij even lang. En wonder boven wonder is foto nummer 1 al meteen de voltreffer. Haha, we hadden niet verder hoeven te fotograferen. Natuurlijk komen alle andere foto’s volgende week ook online. Er zitten vast nog wel een paar leuke foto’s tussen voor oma. Het was leuk om Mirte en haar mama weer terug te zien in de studio, maar ook heel leuk om nu Stan te hebben leren kennen. Wie weet komen ze volgende keer met papa.

vaderdag actie bij Studiorama Fotografie

Ieder jaar terugkomen is een feest!
Scott wandelt enthousiast de studio binnen. Hij was net geboren, toen hij 5 jaar geleden, samen met zijn mama, onze studio binnen kwam voor de Vaderdag actie fotoshoot. Nu brengt hij zijn zusje Jill mee. Zij kwam anderhalf jaar geleden met papa en mama voor een Newborn shoot. Ze is nu een hele dame! Kas is ook van de partij; de kinderen gaan met papa en mama en alleen op de foto. Dat is papa’s wens. De keuze wordt wat moeilijker, maar Kas gaat uiteindelijk toch voor een foto van alleen de kinderen. De andere foto’s komen tenslotte toch nog online, dus mocht er later toch nog een andere foto voor boven de bank gekozen moeten worden, dan zit die er vast nog wel bij!

vaderdag actie bij Studiorama FotografieKleinkinderen op de foto voor opa tijdens de Vaderdag Actie fotoshoot van Studiorama
De op een na laatste groep bestaat uit 6 kleinkinderen. Kim, een juf van ZMLK school de Ark, was bij het horen over de Vaderdag actie fotoshoot meteen enthousiast. Vandaag gaan alle kinderen samen op de foto voor opa. De studio wordt gevuld door 6 kinderen en 6 ouders, dus er heerst in een ogenblik een hele gezellige drukte. Alle ouders genieten langs de kant van koffie en thee, terwijl wij ons een best doen, een mooie foto te maken. En dat lukt, want iedereen doet echt super mee! Drie ‘afgevaardigde moeders’ kiezen in een korte tijd, een hele mooie foto voor opa. Ze zijn zeer tevreden over het resultaat en volgende week zondag is opa (wanneer opa weer terug is van vakantie) vast ook heel blij met zijn mooie foto!

vaderdag actie bij Studiorama Fotografie

Samen met papa op de foto
Onze laatste klanten zijn nieuw in de studio. Kim volgt ons al een tijdje op Facebook en is enthousiast geworden door de stijl van onze foto’s. Wanneer zij dan ook leest over onze Vaderdag actie fotoshoot, kiest zij voor het laatste plekje in de middag. Zo is ze zeker dat Lizzy, haar dochter van 23 maanden, lekker heeft geslapen en fris op de foto kan met haar papa. Na een korte uitleg gaan Alarick en zijn kleine meid samen op de set. Lizzy is diep onder de indruk van de flitsen en de fotograaf. Maar papa weet haar al snel op haar gemak te stellen en door op een natuurlijke manier met haar te spelen en gek te doen zijn de foto’s echt heel erg mooi geworden.

vaderdag actie bij Studiorama Fotografie