Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie
8 december 2014   |   Informatie

Studiorama gaat voor plezier en echtheid | Super cadeau voor een speciaal moment

Een super cadeau!
Fotografie is een manier om speciale momenten vast te leggen. En wij, bij Studiorama, vatten dit niet al te licht op. Onze foto’s geven niet alleen mensen weer, maar wij proberen vooral het moment vast te leggen, de relatie tussen de mensen en bovenal het plezier met elkaar, tijdens de shoot, weer te geven! Een ideaal cadeau om te geven of te krijgen.

De innerlijke mens op een profielfoto | De zichtbare ondernemer

Een waardevolle herinnering
De impact die onze foto’s hebben zijn zeer krachtig. Ze worden vaak nog sterker wanneer iemand dierbaar overlijdt. Een foto is wat meer dan pixels of een afbeelding op een stukje papier. Onze foto’s hangen in woonkamers, slaapkamers of gaan mee met iemand naar een stageplek of zakenreis in het buitenland. Uiteindelijk worden de foto’s steeds waardevoller, zeker wanneer je met plezier kunt terugkijken op het geleverde eindproduct; een prachtig beeld voor aan de muur.

Studiorama gaat voor plezier en echtheid

Plezier, echtheid en magie
Deze gebeurtenissen komen nooit meer terug. Ze zijn weg, voor altijd. Als fotograaf leg ik graag deze bijzondere momenten in de studio vast. En ik kan u vertellen, dat is magisch! En foto is iets zeer waardevols om te krijgen. Maar nog leuker is het om een fotoshoot samen te beleven. Daarom nodigen wij u ook in 2015 weer van harte uit voor plezier, echtheid en magie. Natuurlijk kunt u ook een fotoshoot cadeau doen. We hebben leuke en originele cadeaubonnen, die we voor u personaliseren als u dat zou willen.

Studiorama gaat voor plezier en echtheid

Valentijnsactie
Op zaterdag 14 februari 2015 kunt u naar de studio komen voor onze Valentijnsactie. Ga deze dag op de foto met uw geliefde of voor uw geliefde en boek nu een shoot. Kom op 14 februari 2015 naar onze studio en veras je partner, je moeder of je beste vriendin met een fotoshoot of foto. Maak gauw een afspraak voor deze bijzondere ervaring.

Studiorama gaat voor plezier en echtheid