Verhalen om te inspireren

Blog van Studiorama Fotografie

vrouw portret voor en na de fotoshoot

28 september 2016   |   Vrouw Portret

Portretten voor vrouwen | Back in my dress

Facebook oproep voor ‘Back in my Dress’ fotoshoot, portretten voor vrouwen.
Vlak voor de zomervakantie deden wij een spontane oproep, naar aanleiding van een paar portretten voor vrouwen, prachtige foto’s van Sue Bryce. Wie zou het leuk vinden een fotoshoot te doen in haar trouwjurk. We kregen heel veel reacties, Mirande sprong hier meteen uit! Na de zomervakantie nodigden wij haar uit om naar de studio te komen, met haar trouwjurk!

Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise
Brenda van Hairstudio Denise werkte belangeloos mee aan make-up en haar voor deze shoot. We werden van harte welkom geheten in de salon en Brenda ging meteen aan de slag. Zij koos een neutrale make-up op verzoek van Mirande. De make-up zag er prachtig uit. Daarna overlegden we met Brenda de stijl van het haar. Het was niet de bedoeling het bruidskapsel na te bootsen. Daarom werd gekozen voor a-symetrische look. Denise en Brenda hartelijk dank voor jullie medewerking.

Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise
Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise
Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise
Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise
Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise
Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise


De fotoshoot in de studio
Na een lekker kopje koffie, hielp Monique Mirande in haar jurk. Wat een boel laagjes en wat een prachtige jurk. Mirande zag er uit als een sprookjesprinses. Francis had aan beide kanten van de studio sets gebouwd. Na een kort gesprek over de ideeën en wensen van de fotograaf, begon de fotoshoot. Mirande genoot zichtbaar op de set en al gauw was de sfeer ontspannen en de foto’s werden super mooi!

De onthulling van de resultaten
Vandaag komt Mirande terug naar de studio. En dan is het zover… het tijd is om de foto’s te bekijken. ‘Ja Francis, wauw!’ is de eerste reactie van Mirande op de foto’s. Voor haar ligt een folio box en al haar foto’s zijn geprint en in passe-partout gezet. Het resultaat is verbluffend. Ook haar man en dochter zijn diep onder de indruk. Mirande bekent dat ze de fotoshoot best spannend vond, maar na het zien van de resultaten is zij super blij dat zij door heeft gezet. Dit neemt niemand haar meer af!

c

Portretten voor Vrouwen
Werkend aan dit toekomstige concept hebben wij ontdekt wat een enorme passie wij voelen voor het fotograferen van vrouwen. Hoe machtig het is om hen hun innerlijke schoonheid te tonen en een blijvende herinnering te geven. Nieuwsgierig over zo’n fotosessie? Kom naar ons en vertel je verhaal.