VRIJGEZELLENFEEST – ONVERGETELIJK!

Een vrijgezellenfeest bij Studiorama is een heel gezellig feest om niet snel te vergeten. Het is een mooie manier om een bijzondere periode met elkaar af te sluiten en een nieuwe, spannende en leuke tijd in te luiden.

Beauty Queen – Pakket

Eerst gezellig kletsen met koffie, thee en wat lekkers erbij. Daarna krijgen u uitleg over make-up en verzorging door een professionele visagist. In de 2,5 uur durende visagie workshop leert u allen stap voor stap de theorie en praktijk van de visagie. Alle stappen worden voor gedaan en daarna gaat u, onder begeleiding, zelf aan de slag.
Deze workshop is geschikt voor iedereen, of u nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Kiest u voor een basis visagie of gaat u voor de Smokey Eyes? Wij horen het graag!

Old Friendships – Pakket

Vandaag laten we vooral de bruid schitteren op de set, maar ook de andere feestgangers gaan op de foto. We doen een gezamenlijke warming-up en daarna gaat een ieder nog een aantal keren op de foto.
We sluiten het feest af door iedere vriendin een keer te portretteren met de toekomstige bruid. Hierbij is het leuk wanneer alle dames van te voren bedenken wat voor lijntje zij hebben met de toekomstige bruid. Bent u de vriendin die haar vaak belt, neem dan een mobieltje mee of hebt u elkaar ontmoet op Ibiza, vergeet dan vooral uw zonnehoed en crème niet! Neem gerust attributen mee om uw verhaal te versterken. Hilariteit alom!

Just Having a Good Time – Pakket

Hebt u nog geen leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Huur onze fotostudio met fotograaf en gastvrouw dan per uur en maak zelf een leuk programma voor de aanstaande bruid. Geef van te voren aan wat u samen zou willen doen en wij maken er vanzelfsprekend weer een top feest van! Succes verzekerd!

Ervaringen van klanten

 • Ik heb een vreselijk leuke avond gehad!! Ben zo benieuwd naar de foto’s..

  Bruid Tamara
 • Wauw! Dit is echt een aanrader! Een heerlijke, ontspannen, positieve sfeer waarin je helemaal als jezelf ‘in de spotlights’ wordt gezet!

  Henrieke
 • Wat een geweldige gastvrije en enthousiaste mensen zijn jullie.

  Lise
 • Wat was het leuk zaterdag!! Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden…! Ik kan het niet anders zeggen een aanrader voor iedereen..!

  Hanneke
 • Wat een onvergetelijk-gezellige avond hebben we bij jullie gehad! Ik wist niet dat een fotoshoot zo leuk was!

  Rosanne
 • Ook al was de aanstaande bruid het middelpunt, zijn ze de rest van de groep zeker niet vergeten!

  Roos
 • De high tea en vooral de gezellige ontspannen sfeer hebben het tot een geweldige avond gemaakt!

  Bruid Heleen
 • Super leuke shoot gehad. Relaxte sfeer, leuke mensen! Een en al lof voor de manier waarop Monique en Francis iedereen begeleiden bij het nemen van de foto’s.

  Anita