TIENERFEEST VOOR TIENERS VAN 13-18 JAAR

Wil jij eens iets heel anders met je vrienden of vriendinnen? Dan is dit nu je kans! Vier je verjaardag of je Sweet 16 feest in een echte fotostudio!

Gewoon gezellig samen uit

Na het versturen van een leuke uitnodiging hebben jouw vrienden en vriendinnen de tijd om zich op de fotoshoot voor te bereiden. Wat kunnen zij allemaal meenemen naar je tienerfeest? Een favoriet topje of dat leuk kort rokje? Misschien staan deze hakjes net wat leuker bij je galajurk. Helemaal gek van je gitaar? Neem mee! En dan is het zo ver…

Een cool tienerfeest met je vrienden en vriendinnen

Eerst nog even kletsen met een cocktail en een hapje. Dan beginnen we met een warming-up. Voor de pauze maken wij een prachtige groepsfoto. Dat is vooral leuk voor later. Allemaal even in het spotlicht. Alleen of samen op de set. Net als een echt model. En dan is het tijd om je op te maken of doe je zelf wat krullen in je haar. Niks moet, alles mag. Plezier staat voorop!

En nu de foto’s bekijken

Na het feest wordt nog lang nagepraat, misschien wel de hele nacht als iedereen blijft slapen bij de jarige. Alle foto’s worden door ons uitgezocht en mooi bewerkt. Na een week krijgen alle tieners, via de mail een code om in te loggen op een speciale website. Hier kunnen de feestgangers samen met hun ouders, opa en/ of oma de foto’s van de fotoshoot bewonderen en bestellen. Je mag sowieso een mooie groepsfoto uitkiezen, want die krijg je van ons! De jarige mag ook een mooie foto van haarzelf uitkiezen om af te laten drukken op een formaat van 20×30 cm.

Sweet Sixteen party

Bij het bereiken van de bijzondere leeftijd van 16 jaar, hoort een bijzonder feest. Het worden van 16 jaar is een belangrijk moment in je leven. Je bent nog niet helemaal volwassen maar je mag bijvoorbeeld al wel je scooter rijbewijs halen. Het vieren van “Sweet 16” is overgewaaid uit Amerika en wordt in Nederland ook steeds vaker gedaan. Nodig je beste vrienden en/ of vriendinnen uit voor een gezellig feest in onze fotostudio.

Ervaringen van klanten

 • De make-up workshop was ook heel erg gaaf en daar heb ik veel van geleerd.

  klantenreactie op een tienerfeest van Studiorama
  Lisa
 • Mijn vriendinnen vonden het super gezellig en dit was een verjaardag om nooit te vergeten!

  klantenreactie op een tienerfeest van Studiorama
  Shannon
 • Dit was de derde keer dat ik er was en het was weer super gezellig

  klantenreactie op een tienerfeest van Studiorama
  Heleen
 • Als ik dit feestje een cijfer van 1 tot 10 moet geven zou het een 12 zijn.

  klantenreactie op een tienerfeest van Studiorama
  Marieke