Ervaring van klanten bij Studiorama

Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in het verleden bij onze fotostudio zijn geweest.
Nieuwsgierig? Kom een keer langs bij Studiorama voor één van onze Fotoshoots of een gezellig Fotofeest.

twee zussen samen op de foto voor mama

Mei 2017 – Naomi

Wat een super leuke en lieve mensen staan er bij Studiorama voor je klaar. Bij het maken van de foto’s wordt er gezorgd voor een warm welkom. De kinderen worden zonder druk gefotografeerd waardoor ook onze jongste dochter er stralend op kwam. We zijn zeer blij met het resultaat maar ook zeer tevreden met de communicatie en het gastvrije ontvangst en begeleiding bij het maken van de keuze voor het materiaal en formaat van de vergroting.
Groetjes Naomi

Mei 2017 – Familie van Wijk

Beste Francis en Monique,

Bedankt voor jullie enthousiasme tijdens de foto shoot! We hebben het als plezierig en ontspannen ervaren. Het was ook leuk om jullie feedback te krijgen bij de verschillende poses. Ook de opbouw naar de foto shoot was handig en praktisch. Eerst de intake zodat we de ruimte al even konden bekijken en ervaren. Daarna de shoot waarbij jullie voldoende tijd voor ons namen. De week daarna nog de presentatie en het uitzoeken van de belangrijkste foto’s. Nogmaals bedankt. We zullen jullie Studiorama zeker aanbevelen bij anderen.

Met vriendelijke groeten,

Familie van Wijk

reactie van michele en robert over hun familie fotoshoot bij Studiorama

Juni 2017 – Robert en Michèle

Hoi Francis en Monique,

De foto’s zijn met heel veel blijdschap en ontroering ontvangen. Mijn ouders waren er meer dan blij mee. We hebben de fotoshoot als heel leuk ervaren. Ondanks de obstakels (lees: JAVD chaos in Gouda) voordat we begonnen
Het resultaat was geweldig! Heel waardevol document geworden. Dank voor jullie enthousiaste en professionele begeleiding. Wij komen vast nog eens terug.

April 2017 – Sam en Puck

Beste Francis en Monique,
We hebben erg genoten van de fotoshoot!
We vonden de foto’s ook erg mooi geworden!
We vonden het ook erg fijn dat jullie thuis konden komen vanwege de hond..
En onze vader was ook echt mega blij met de foto!
Hij heeft een mooi plekje gekregen!
Veel liefs,
Sam en Puck