Ervaring van klanten bij Studiorama

Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in het verleden bij onze fotostudio zijn geweest.
Nieuwsgierig? Kom een keer langs bij Studiorama voor één van onze Fotoshoots of een gezellig Fotofeest.

jullie waren ook super aardig en gezellig en sowieso heel erg bedankt voor de cake en het lekkere drinken

Sophie – november 2017

ik vond het super leuk en wil het ook super graag weer doen want het was leuk en u bent ook heel aardig en het is er mooi ingericht en het was een super leuke dag en jullie waren ook super aardig en gezellig en sowieso heel erg bedankt voor de cake en het lekkere drinken!!!!!!!!!!!!!!!!!EN de foto die ik super leuk vind is ik in dat tuinpak op de stoel of op de zitzak

groetjes van Sophie

Je mocht je mooiste kleren aan en allemaal mooie sieraden om te gebruiken

Tess – november 2017

Het was een super leuk feestje!
Het was heel leuk om met mijn vriendinnen op de foto te gaan. Je mocht je mooiste kleren aan en allemaal mooie sieraden om te gebruiken.
Het was allemaal super!!!!

Bedankt voor de leuke middag!

Tess

En het leukste vond ik dat jullie veel verschillende spullen hadden om de fotosessie mooi te maken.

Willemijn – november 2017

Hallo,
Ik vond het super leuk!!
En het leukste vond ik dat jullie veel verschillende spullen hadden om de fotosessie mooi te maken.
Ook leuk vond ik dat je vaak nieuwe kleding aan mocht doen. En dat je zo vaak als je wilde op de foto mocht.
Het was heel gezellig, bedankt voor de gezellige middag. Ik ben benieuwd na het eindresultaat!!

Groetjes Willemijn

het was ook hel inspirerent om model te zijn

Brechtje – november 2017

Hai
met brechtje,ik ben verleden week bij jullie geweest met een kinderfeetstje.
Ik vond het erg leuk
,het was ook hel inspirerend om model te zijn.
ook vond ik het leuk dat jullie voor de jarig jet
een speciale foto hadden genomen .
Ook waren jullie heel aardig ,namelijk
als we wat niet wisten was het niet zo dat jullie boos werden
jullie gaven gewoon tips ,ook heel leuk met al die spultjes .
ik zie er naar uit om de foto`s te zien

groeten van brechtje

Het was heel leuk. En ook gezellig. Ik zou het heel graag nog een keer willen doen.

Sietske – november 2017

Het was heel leuk. En ook gezellig.
Ik zou het heel graag nog een keer willen doen.
Dus het is niet leuk dat jullie dan weggaan
En ik wil heel graag een foto waarop ik sta
met mijn zilveren rokje of die met de paraplu.
En ik vond de foto’s echt heel leuk
En heel erg bedankt voor de foto’s
En de cake. En het drinken

Groetjes sietske

P.s. nogmaals heel erg bedankt

Ik vond het een super top feestje, ik voelde me echt jarig!!

Amber – november 2017

Ik vond het een super top feestje, ik voelde me echt jarig!! De verassing was super, ik denk dat die foto’s heel mooi van mij zijn. En ook met de hoge hakken!!!
En ik vond het leuk dat je veel spullen mocht pakken. Ik vond Monique erg enthousiast en Francis aardig!
De groepsfoto met zwart witte kleding was leuk, maar ook de foto’s die ik met mijn BFFvriendinnen heb gemaakt!!
Ik vond het feestje heel leuk, omdat je lekker dingen mocht doen, die je zelf wilde, ook lekker gek mocht doen en dat ik met de meiden op de foto mocht.

Elise – november 2017

Ik vond het feestje heel leuk, omdat je lekker dingen mocht doen, die je zelf wilde, ook lekker gek mocht doen en dat ik met de meiden op de foto mocht.
De foto dat ik op de grond lag, met de gekleurde hartjes, lijkt mij een hele leuke! Maar de foto samen met mijn vriendin/BFF Amber lijkt me bijzonder, we maken altijd samen foto’s en Musically’s!
De cakjes waren ook heel lekker!
Het was het leukste kinderfeestje ooit, omdat je zelf veel poses mocht verzinnen en ze hielpen ook goed

Sophie – november 2017

Het was het leukste kinderfeestje ooit, omdat je zelf veel poses mocht verzinnen en ze hielpen ook goed. Ik vond dat de verassing ook heel leuk was. Ze hadden veel spullen en decoratie om uit te kiezen en een op de foto te gaan, De zitzak was heel leuk bijvoorbeeld.
De groepsfoto met de hartjes lijkt me heel leuk geworden en ook de foto alleen met de hartjes waar ik alleen op sta lijkt me mooi en de springfoto!
Ook de cakejes waren lekker!
topmodel fashion fotofeest bij Studiorama Fotografie

Daisy – januari 2017

Hallo, ik vond de foto shoot echt fantastisch leuk! Ik vind die tips ook zo handig dat ik die tips nu ook gebruik voor gewone foto’s. Jullie waren ook echt super aardig. Ik heb nu ook wel gezien hoe het een beetje in de mode wereld eruit ziet en dat vond ik ook leuk om te zien.
Groetjes Daisy.

hippie style bij kinderfeest van Studiorama

Merel – januari 2017

Hoii, Studiorama
Ik was op een kinderfeestje van Isa en het was super leuk!!!!
Ik vond eigenlek alles leuk en mijn hippie foto’s maken was echt heel gaaf
om te doen. dit kinderfeestje was een van de leukste kinderfeestjes van het
jaar echt een aanrader.

met heel veel lieve groetjes van,
Merel

top model op stoel bij Studiorama

Josephine – januari 2017

Ik vond het een superleuk feestje, omdat ik heel erg van fotoshoots hou. En vind het ook erg leuk om mooie kleren te showen. Er waren ook veel attributen waaruit we konden kiezen, zoals leuke hakken, tasjes en brillen. Ook vond ik het leuk om oorbellen te dragen. Zelf heb ik geen gaatjes in mijn oren en daarom vind ik die klipoorlellen erg handig. De foto’s die ik al heb gezien, vind ik erg leuk. En zeker in vergelijking met de foto’s van 3 jaar geleden, is het verschil ook goed te zien. Het is zeker leuk om nog het laatste kinderfeestje met je vriendinnen heel speciaal te maken en dat was gelukt!

Wij komen zeker nog eens terug!

Groetjes, Josephine

kinderfeest bij Studiorama

Liese – januari 2017

Hallo,
Ik ben gisteren bij jullie geweest en ik vond het weer heeeel erg leuk. De nieuwe kleedkamer was erg mooi. En ik vond het ook heel leuk dat we begonnen met een warming up. Omdat ik al een keer eerder bij jullie was geweest vond ik het dit keer makkelijker om leuke dingen te bedenken voor de foto’s. Ik vind het ook leuk om de foto’s van vorige keer naast de nieuwe foto’s te zien. Het was weer top!!! dank jullie wel en misschien wel tot een volgende keer.
groetjes Liese
topmodel kinderfeest bij Studiorama in Gouda

Frédérique – januari 2017

Beste Francis en Monique,

Ik heb een geweldig verjaardagsfeest gehad bij jullie op de set. Het was heel leuk om een keer, als een echt model, op de foto te gaan. Omdat het mijn verjaardag was mocht ik met de verrassing op de foto. Dat vond ik echt heel leuk. Ook was het leuk dat er veel spullen zijn waarmee je op een andere manier op de foto kunt zoals zonnebrillen en hoedjes. Ik kan niet wachten tot ik de foto’s kan bekijken. En ik denk dat het een heel leuk aandenken is aan mijn groepje vriendinnen van groep 8.

Groeten van Frédérique

foto feest bij Studiorama

Joost – januari 2017

Beste Francis en Monique,

Eigenlijk houd ik niet zo van op de foto gaan. Maar omdat het t verjaardagsfeest van mijn zusje was wilde mijn moeder graag dat ik mee zou gaan. En eigenlijk vond ik t toen heel leuk om te doen. Het is grappig om te zien dat je met gebruik van simpele attributen als bijvoorbeeld een stoel je hele gave foto’s kunt maken. Je neemt dan als vanzelf een natuurlijke houding aan. Wat ik leuk vond was dat mijn ouders bij de foto die op facebook staat waarop ik omgekeerd op een stoel zit, ze zeiden dat ik er daar precies zo uitzag (precies zo keek) als op een foto die is genomen toen ik anderhalf was.

Groeten Joost

top model op witte bank bij Studiorama

Britt – januari 2017

Hallo Monique en Francis,

Ik wil jullie graag bedanken voor het super leuke feestje/fotoschoot afgelopen Woensdag! Het was erg leuk om weer terug te zijn, ooit was ik het duizendste meisje. Nu heb ik gehoord dat er al 1400 mensen naar jullie studio zijn geweest, en waarschijnlijk hebben zij het ook even gezellig gehad als ik. Het leukste maar ook het spannendste deel vond ik dat we eerst een opwarming gingen doen waarin we gingen oefenen hoe we moesten staan en bewegen voor de camera. Daarna mochten we op de foto met allemaal attributen en mochten we ons omkleden. Ik vond het erg leuk om te zien hoe iedereen op de foto ging en ik twijfel er ook niet aan dat de foto’s super mooi gaan worden als ze klaar zijn!
Hopelijk kom ik snel weer een keer langs!

Groetjes van Britt

model op witte bankje bij Studiorama

Annélia – januari 2017

Beste Studiorama,

Afgelopen woensdag 4 januari was ik met een verjaardagspartijtje bij jullie in de studio.
Daar gingen we eerst een paar basispose’s aanleren. Dat was best wel lastig, want je moest dat in je eentje doen.
Maar het was toch ook handig, omdat je beter wist hoe je moest gaan staan, om leuk gefotografeerd te worden.
En daarna mocht je nog zelf weten wat je ging doen, op de foto.
En je mocht ook met meerdere personen tegelijk, dat was ook erg leuk.

groetjes Annélia

Je mocht alles zelf bepalen, wat je aan trekt welke houding, wat je doet en met wie je samen op de foto wilde. Echt alles.

Evi – november 2017

Ik vond mijn kinderfeestje bij jullie erg leuk.
Je mocht alles doen wat je zelf wilde.
Je mocht alles zelf bepalen, wat je aan trekt welke houding, wat je doet en met wie je samen op de foto wilde. Echt alles.
We kregen ook aanwijzingen hoe je als een echt model kunt staan en op de foto gaan.
Er waren veel spulletjes die we mochten gebruiken voor de foto.
Bijvoorbeeld een hoedje of schoenen met hoge hakken.
Ook met alle meiden vond ik het heel leuk.
We gingen ook nog met zijn allen op de foto!
Als ik 1 ding moest noemen wat er niet leuk was zou ik er echt uren over na moeten denken.
Aan het eind werd ik door iedereen geknuffeld.

Superleuk!!
groetjes, Evi

De studio was echt geweldig : was hip,cool,mooi ingericht en lekkere cupcakes

Dagmar – november 2017

Ik vond het super leuk omdat ik zelf poses mocht verzinnen en dat je ook spullen van de studio mocht gebruiken.Jullie gaven goede tips hoe je moest poseren
en de foto’s waren erg mooi. De studio was echt geweldig : was hip,cool,mooi ingericht en lekkere cupcakes ;-).
De mevrouw was heel aardig [ de mevrouw van de styling] en de fotograaf ook.
ik vond het het leukste feestje ooit en zou graag nog een keer komen voor mijn feestje.
Dank jullie wel voor de fijne middag. ik ben erg benieuwd naar de foto’s van mij en van mijn vriendinnen
Groetjes Dagmar.

Ik vond het vooral leuk dat je allerlei accesoires mocht pakken en dat je zelf mocht bepalen wat je deed. Je mocht met meerdere of alleen op de foto

Romee – november 2017

Hallo,

Ik vond het een heel leuk feestje.
Ik vond het vooral leuk dat je allerlei accessoires mocht pakken en dat je zelf mocht bepalen wat je deed. Je mocht met meerdere of alleen op de foto en je kon bankjes en stoelen gebruiken.
Je werd goed geholpen met hoe je alles moest doen.
Je mocht ook gewoon omkleden wanneer je wilde.
Er werden ook goede tips gegeven over hoe je het kon doen.
Het was echt een superleuk feestje!!

Groetjes,
Romee

Ik vond het feestje super leuk want ik hou van foto's maken

Rachelle – november 2017

Ik vond het feestje super leuk want ik hou van foto’s maken, je mocht van alles pakken en gebruiken. Ik vond de foto’s maken met de hakken heel erg leuk! Ook op de foto met Amber en Amira, wij zijn elkaar BFF.
De verassing voor Amber vond ik echt geweldig!!
Een super tof feestje, omdat we zo vaak op de foto mochten als we wilden

Maud – november 2017

Een super tof feestje, omdat we zo vaak op de foto mochten als we wilden. steeds met andere spullen en kleding. Ik vond Monique heel aardig. Ik vind de springfoto het aller leukste!

Ik kreeg de vrijheid en mocht veel foto's maken

Amira – november 2017

Monique was heel gezellig en aardig. Francis was goed, gaf veel aanwijzingen en was heel relaxed. Ik kreeg de vrijheid en mocht veel foto’s maken en veel pakken. Het cakje en de cocktails waren lekker! zag e rook mooi uit.
De foto met hakken was gaaf, maar ook de foto met de winterspullen/Franse foto was leuk om te doen. Ook het maken van de groepsfoto was leuk. De foto waar ik alleen op sta, met zonnebril en parasol lijkt mij echt heel mooi.
super leuk top model kinderfeest bij Studiorama Fotografie

Isa – januari 2017

Hallo Monique en Francis,

Ik heb mijn 12e verjaardag gevierd met mijn vriendinnen met een fotoshoot bij Monique en Francis.
Het was de leukste verjaardag ooit.
Monique legde alles uit hoe je kon staan en hoe het er goed uitzag. We voelden ons allemaal een echt supermodel.
Er waren allemaal leuke spulletjes om in je haar te doen, hoedjes, tasjes, parasol en kettingen.
De verassing vond ik het leukste, ik mocht mijn lievelings muziek kiezen en genoot van deze bijzondere afsluiting van mijn feest.
Graag tot de volgende keer!

Isa

samen op de foto bij Studiorama

Manon – januari 2017

Hoi,

Ik vond het echt een geweldig leuk kinderfeestje jullie hielpen ons heel erg goed met onze houding, en of we niet te veel accesoiers om of op hadden.
Ook vond ik het leuk dat er zo veel foto’s zijn gemaakt!
Wat ik ook leuk vond is dat je met meerdere vriendinnen op de foto mocht.
Ook was de toverdrank heel leuk!
Dus het was echt een gave fotoshoot!!

Groetjes: Manon!

fotofeest bij Studiorama

Danne – januari 2017

Hallo studiorama,

Ik vond het heel erg leuk, omdat ik zelf helemaal mijn houding en aankleding mocht kiezen. Ik vond het ook erg leuk, omdat we de prijs van de meeste rommel maken hadden gewonnen. Ik vond jullie heel aardig en super gastvrij.
Het was heel leuk dat Isa met de verassing mocht.
Ik vond dat jullie veel verschillende dingen hadden om aan te trekken en/of op te doen. Ik vond het vooral leuk dat ik precies dezelfde foto had gemaakt, als drie jaar geleden.

Veel groetjes Danne

foto feest in Gouda bij Studiorama Fotografie

Thijs – januari 2017

Beste Francis en Monique,

Ik kwam voor de tweede keer bij jullie op de set. De eerste keer was vier jaar geleden. Ik vond het toen al best wel leuk om te doen. Nu kwam ik mee met het verjaardagsfeest van mijn zusje en weer vond ik het best leuk om te doen. Er zijn op de set veel attributen die je kunt gebruiken bij het maken van de foto’s. Maar de foto’s waarbij die attributen niet werden gebruikt vind ik eigenlijk het leukst. Die zijn het meest natuurlijk. De tips die Monique geeft om zo natuurlijk mogelijk op de foto te komen zijn handig en gemakkelijk toe te passen.

Groeten van Thijs

sprong in studio bij Studiorama Fotografie

Jill – januari 2017

Beste Monique en Francis,

Ik wil jullie bedanken dat we met het verjaardags-feestje van Frederique bij jullie mochten komen voor de hele leuke fotoschoot. Ik vond het heel erg leuk om te leren hoe je de mooiste foto’s maakt. Ik weet nu hoe ik het beste springend op de foto kan. Het was heel erg gezellig met iedereen en we moesten veel lachen. Het leukste vond ik dat we zelf mochten kiezen met wie of met wat we op de foto gingen.Ik hoop dat ik snel weer een keertje naar jullie toe mag!

Dag van Jill

model op roze zitzak bij Studiorama

Mikki – januari 2017

Beste Francis en Monique,

Ik hoorde dat we een fotoshoot gingen doen. Ik dacht dat het allemaal glitter enzo zou zijn. Toen we daar aan kwamen kregen we eerst iets te drinken en iets lekkers voordat we gingen beginnen met de fotoshoot. Eerst deden we een warming up, dat was fijn omdat ik toen wist wat ik moest doen. Daarna gingen we starten. Ik ging alleen op de foto waarbij je van alles mochten gebruiken wat er was er was; een zitzak, een stoeltje, een knuffelbeer en allemaal zonnebrillen. Ook kon ik samen met vriendinnen op de foto. Na nog een keertje pauze hebben we hele leuke groepsfoto’s gemaakt. Ik vond het een superleuke middag!

Groetjes van Mikki

model met hartje bij Studiorama Fotografie

Merel – januari 2017

Beste Francis en Monique,
Ik vond het een superleuk feestje. Je kon jezelf zijn en alles uit de kast trekken voor de leukste foto’s. Ook vond ik het leuk om van jullie goede aanwijzingen te horen en complimenten te ontvangen. En vooral de foto waarop ik met het hart sta vind ik echt geweldig! Ik ben echt ontzettend benieuwd hoe de andere foto’s zijn en misschien tot ziens!
Groetjes Merel