Ervaring van klanten bij Studiorama

Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in 2016 bij onze fotostudio zijn geweest.
Nieuwsgierig? Kom een keer langs bij Studiorama voor één van onze Fotoshoots of een gezellig Fotofeest.

Emmelot – november 2016

fotofeest bij Studiorama

Hallo,

Ik ben afgelopen vrijdag naar jullie studio geweest.
Echt super tof om met verschillenden kleren aan op de foto te gaan.
De leukste dingen had ik mee genomen en natuurlijk ook wat make up.
Samen met mijn vriendinnen hebben we veel lol gemaakt.
Ik voelde me net een filmster.

Bedankt voor de leuke middag!

groetjes,
Emmelot

Maurits – november 2016

kinderfeest foto feest bij Studiorama

Ik ging met 9 meisjes naar studiorama toe.
Ik was de enige jongen daar. Ik ging daar met het feestje van lucia daar naar toe. Het was echt leuk! We moesten allemaal dingen doen met houdingen. Ik had ook mijn eigen bak met eigen spullen! Het was heel leuk dat ze daar ook dus jongensspullen hadden
en je leerde ook hoe je moet staan bij een foto.

Eva – november 2016

fotofeest bij Studiorama

Ik vond het super leuk en gezellig omdat je ook heel veel spullen had om op de foto te gaan. en je was ook heel veel met je vriendinnen/vrienden bezig en daar door kreeg je ook een nog betere band.

En je kon heel vaak op de foto zelfs als je in een grote groep zat. En er zitten sowieso leuke foto’s bij. Ik vond het echt een top feestje

Ilse – november 2016

Tienerfeest bij Studiorama

Beste Studiorama,
dit was de tweede keer dat ik bij jullie in de fotostudio was. 4 jaar geleden was ik met een kinderfeestje en nu weer. Ik vond het heel erg leuk hoe jullie met ons omgingen tijdens de fotoshoot. Ook leuk dat er weer een zelfde soort foto is gemaakt als toen. Het was super en tot de volgende keer. Want ik kom vast nog een keer.
Groetjes Ilse.

Isabella – november 2016

fotofeest bij Studiorama

Hoi, hoi,

 

Ik vond het afgelopen vrijdag een super gezellige avond bij jullie.

Eerst lekker limonade met heerlijke cupcakes en daarna begon de leuke fotoshoot.

Het was vooral heel leuk om groepsfoto’s met elkaar te maken, jullie gaven ons goede tips om er allemaal mooi op te staan J

Jullie maken hele leuke foto’s die extra origineel worden door allerlei leuke attributen die jullie gebruiken.

Het was helemaal top, ik hoop zeker nog een keer te komen!

 

Groetjes van Isabella

Jaël – november 2016

tiener fotofeest bij Studiorama

ik vond het ontzettend leuk dat er allemaal assesiores lagen en waren! allemaal hoge hakken die er al een paar jaar stonden maar die er nog zo goed als nieuw uitzagen! ik vond het ook ontzettend leuk dat als je binnen kwam dat er een heel leuk versierde tafel stond met allemaal leuke glazen met een lekker drankje er in. ook lagen er super schattige en lekkere cakejes op tafel. ik vond de shoot zelf ook te gek! ik was alleen niet zo slim en had alleen mijn voetbal kleding meegenomen, maar gelukkig waren daar mijn engeltjes die wel extra kleding hadden meegenomen die ik ook mocht lenen. ik vond het gebouw ontzettend gaaf! de set zag er ook heel professioneel uit en ik kon niet wachten te beginnen met de echte shoot! want eerst deden we een warming up, en dat was ontzettend handig want je kreeg allemaal tips om je shoot perfect te maken! kortom: HET WAS GEWELDIG!

groetjes Jaël

Floor – november 2016

kinderfeest bij Studiorama

Beste Francis en Monique,

Wat een leuk modellen feest had ik vrijdag; was echt super!!
Was gezellig met mijn vriendinnen en ik vond jullie ook erg lief.
Het leukste vond ik de foto’s met de kikker en natuurlijk de verrassing aan het
einde!

Nogmaals heel erg bedankt voor het leuke feestjes en ik ben erg benieuwd naar de
foto’s!!

Groetjes,
Floor

Eva – september 2016

tienerfeest bij Studiorama

Beste Francis en Monique,

Wauw wat een gave fotoshoot heb ik voor m’n verjaardag gekregen van mijn ouders bij Studiorama! Wat een geweldige lieve mensen zijn jullie en wat een fantastische foto’s maken jullie in de studio! Bedankt voor de super leuke avond en voor de fotoshoot en voor de verrassing die jullie me hebben gegeven!

Liefs,
Eva

Maaike – september 2016

tienerfeest bij studiorama

1 woord… GE-WEL-DIG!! Het was super leuk. De mensen zijn leuk om mee te praten. Je krijgt veel hulp en de sfeer die er hangt is super. Je kan gewoon lekker je gang gaan en dat is juist het leuke eraan. Ze doen gewoon de moeite voor je. Echt een aanrader!!

Denise – september 2016

tienerparty bij studiorama

Beste francis en monique,

Ik vond het echt super met de verschillende spullen en sieraden en dat soort dingen.
Jullie zijn ook 2 schatten van mensen die de fotoshoot geven.
Goede tips en alles was goed.
Ook super dat er foto’s alleen en samen werden gemaakt.
Het was echt een hele grote leuke surprise met alles er op.
Goede ontvangst.
En het was gewoon super super super leuk en hele mooie foto’s

Dikke kus Denise

Amber – september 2016

tienerfeest bij studiorama

Hallo, ik vond het super leuk om vandaag een model te zijn hihi. Wat ik super leuk vond is dat we van alles konden gebruiken en dat alles en iedereen zo gezellig was aangekleed. Bedankt voor alles het was echt een top avond !

Groetjes Amber

Noa – september 2016

tienerparty bij studiorama

Jullie zijn super aardig en nemen de tijd voor de kinderen die op de foto gaan. Ik vond het vandaag echt super leuk en ik kom zeker nog een keer.

Met vriendelijke groet noa

Chloë – september 2016

tienerfeest bij studiorama
Beste studiorama,
Ik vond het super leuk om voor 1 avond model te zijn en allerlei dingen te leren zoals: op hakken lopen ;). Ook hoe je op de foto mocht want je mocht alleen je mocht met meerdere en je mocht ook sieraden en andere dingen gebruiken om mee op de foto te gaan echt super leuk. In 2 woorden een top avond!
Groetjes Chloë

Britt – juni 2016

glamour fotofeest bij Studiorama

Hallo Francis en Monique,

Ik vond het feestje super leuk en vooral dat je allemaal leuke dingen mocht gebruiken. Die bondjas en de Amerikaanse sjaal vond ik helemaal geweldig! En ik vond de laatste foto’s op de set met de verrassing te gek!
Het was fijn dat jullie zoveel tips gaven. Ik voelde me een echt fotomodel! En natuurlijk superleuk dat je alleen, maar ook samen op de foto mocht. In het begin vond ik het best spannend, maar door de oefenronde wende het al snel. En ik vond het erg leuk dat je helemaal vrij was op de set. Je mocht doen wat je zelf wilde.
Heel erg bedankt voor deze leuke fotoshoot. En ook nog voor de lekkere cakejes en limonade. Ik voelde me “echt” jarig!

Heel veel groetjes van Britt

Sophia – juni 2016

springen op de set bij Studiorama

Beste Monique & Francis

Ik ben laatst bij het feestje van Britt geweest en de leukste foto om te maken vond ik die met mijn vriendin Myrthe.
Ik vond het namelijk erg leuk dat je ook samen met vriendinnen op de foto mocht en dan ook nog eens zelf weten hoe.
Het was een heel leuk feestje!

Groetjes Sophia

Floor – juni 2016

kinderfeest op de rug bij Studiorama

Heey Monique en Francis,

Ik vond het ten eerste een superrrrr leuk feest.

Jullie zijn heel aardig en de foto’s zijn super geweldig geworden.

Ik voelde mij meteen twee koppen groter. J

Het liedje “Don’t worry be happy” zit al de hele in mijn hoofd.

Ik vind eigenlijk alle foto’s erg leuk en ik denk dat die met die hoed, Sophia of met Dide het leukste zijn.

Hopelijk tot de volgende keer.

Groetjes Floortje

Khiyani – juni 2016

topmodel fotofeest bij Studiorama

Hallo monique
Ik vond het heel gezellig met u
U was heel vrolijk en aardig
Uitendelijk heb ik mijn broek gevonde😁hij zat in de tas van Dide
Het was heel gezellig
Groetjes khiyani

Eline – juni 2016

top model fotofeest bij Studiorama

Hooiii,

Ik vond het afgelopen donderdag super leuk. We hadden genoeg tijd en jullie waren super enthousiast daar kreeg je meer vertrouwen van.
In het begin is het wennen maar daarna niet meer. Ik weet zeker dat de foto’s super leuk zijn geworden! Ik hoop dat ik weer een keertje naar jullie studio kom .

Eline

Jaya – juni 2016

fotofeest met pet en vlechten bij Studiorama

ik vond het gister heel leuk vooral de foto van toen ik me pet gooide in de lucht, ik zou dit echt nog een keer willen doen.
eerst vond ik het best spannend maar daarna vond ik het super duper leuk!!!
En ik vond het ook leuk dat we spekjes en muffins kregen. ik zou mijn kinderfeestje hier heel graag ook willen vieren.
groetjes,
jaya

Myrthe – juni 2016

kinderfeest bij Studiorama
Beste Francis en Monique,

Ten eerste vond ik het een heeeeeeeeel leuk feestje, jullie waren hartstikke aardig waren. Als ik verkeerd sta dan zeggen jullie het gewoon heel lief. Ik denk dat de foto met de sjaal die zo wapperde erg leuk is geworden. Ik denk ook dat de sprong heeeeel leuk is. Ik vond het ook heel professioneel echt zo’n studio, het zijn ook hele scherpe foto’s. ik vond het heel leuk daarom ben ik ook zo vaak geweest (vaker dan anderen 😂😂 ) dus ik vond het heel leuk.

Groetjes
Myrthe

Dide – juni 2016

top model fotofeest bij Studiorama

Hoi Monique

Ik vond de fotoshoot heel leuk. Vooral dat ik met vriendinnen leuke foto’s kon maken.
Ik vond het ook cool dat we een kleedkamer hadden. De spullen die we mochten gebruiken vond ik ook heel leuk. Nog bedankt voor het lenen!
De studio zag er mooi uit. Ik heb het erg leuk gehad en ben benieuwd naar de foto’s.
Bedankt voor de leuke middag.

Groetjes Dide

Sanne – februari 2016

tienerfeest van Sanne bij Studiorama

Hoii,

Het was een super leuk feestje! Vooral omdat je allemaal zonnebrillen en hoedjes op mocht zetten die er lagen.
Er was een super gezellige sfeer en het resultaat van de foto’s is ook nog eens super mooi!
De foto’s met de zonnebrillen op vond ik het leukst

Het was een zeer geslaagd feestje!

Groetjes, Sanne

Fleur – februari 2016

Tienerfeest van Fleur bij Studiorama

Hoii,
Ik vond het feestje van Sanne echt super leuk! Zeker omdat we ook zelf mochten beslissen waarmee we op de foto gingen en dat we ook zelf dingen mee mochten nemen voor de foto. En iedereen was er heel erg aardig en gaven ook goede tips. Echt wel een aanrader!!
Groetjes Fleur

Charissa- februari 2016

Tienerfeest van Charissa met gitaar bij Studiorama
Hallo Studiorama,

Ik was op het feestje van Sanne en ik vond het super leuk!
Eigenlijk leuker dan verwacht eerlijk gezegd.
Het leukste vond ik dat je met allemaal leuke dingen op de foto mocht bijvoorbeeld de zonnebrillen en hakken, maar ook met de spullen die je zelf had meegenomen. Bedankt voor het leuke feestje en wie weet tot ziens!

Groetjes,
Charissa

Melina – februari 2016

Tienerfeeswt van Melina met gitaar bij Studiorama

Hey Studiorama,
Ik heb super erg genoten op het feest van Sanne bij jullie.
Ik vond het erg leuk om met de verschillende attributen op de foto te gaan. De gitaar vond ik het leukst omdat ik zelf ook gitaar speel.
Ik wil jullie erg bedanken voor de gezellige avond!

Groetjes Melina

Floor – februari 2016

Sweet 16 feest van Floor in funky stijl bij Studiorama

Hallo Francis en Monique,

Ik was even vergeten hoe leuk ik een fotoshoot bij jullie vind.
Er waren weer nieuwe accessoires bijgekomen en daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt!
Ik denk dat de foto’s heel gaaf zijn geworden en ik kom zeker nog een keer terug!
Heel erg bedankt!

Groetjes Floor

Nienke – februari 2016

Kinderfeest van Nienke metspiegel en make-up bij Studiorama
hoi
Ik vond het een super leuk feestje dat kwam omdat de mensen super aardig waren en ze gaven je lieve complimentjes. je mocht allemaal leuke dingen pakken en op allemaal verschillende voorwerpen zitten . En de cakejes waren ook heel lekker .
Het was het leukste feestje dat ik ooit heb gehad !
Groetjes Nienke

Laura – februari 2016

Kinderfeest van Laura op zitzak bij Studiorama
Goedenavond,
Laura heeft afgelopen vrijdag de fotoshoot gehad met Nienke en de andere meiden. Ze heeft het erg leuk gehad. Ze vond het vooral leuk dat jullie zoveel accessoires hebben die je kunt gebruiken. Ook vond ze jullie heel aardig en jullie hadden ook goede tips voor hoe de meiden konden poseren. Kortom, het was een groot succes!
Met vriendelijke groet,
Monique

Tamara – februari 2016

kinderfeest van Tamara springend bij Studiorama

Best Francis en Monique

Ik vond het vrijdag super leuk, het aller leukst vond ik de groepsfoto en de foto waarop ik samen net Nienke en Laura sprong. Jullie hadden er een super feestje van gemaakt en ik hoop jullie snel nog een keer te ontmoeten. Het was fijn dat jullie tips gaven hoe ik op de set moest want zelf wist ik niet zo goed hoe ik moest poseren, maar door jullie is het mij gelukt om voor 1 dag model te zijn. Leuk dat jullie ook dingen hadden waarop je ook kon poseren voor de foto.

Liefs
Tamara

Laetitia – februari 2016

kiderfeest van Laetitia op stoel bij Studiorama

Ik vond het heel gezellig bij julie,  en ook leuke foto’s. Ik hoop julie vaker te zien.  Mn vrienden vonden het ook heeeeeeel gezellig.  Bedankt voor het gezellige kinderfeestje en misschien tot de volgende keer.

Groetjes laetitia

Jakub – februari 2016

kinderfeest bij Studiorama met unionjack vlag
Hallo ,
Ik vond het hartstikke leuk bij Studiorama , maar het leukste vind ik dat je zelf spullen mocht pakken en daarna foto’s maken .
Het was een top feest !!!!
Dank jullie wel !
Groetjes,
Jakub

Tygo – februari 2016

Kinderfeest van Tygo bij Studiorama

Hoi hoi

Ik wil jullie bedanken voor de leuke middag en de te gekke foto’s.
Miss komen me zus en me moeder samen met mij wel een keer terug om nogmeer leuke foto’s van ons gezin te maken

Bedankt grtjs tygo

Quirine – januari 2016

Tienerfeest van Quirine bij Studiorama

Een paar maanden geleden was ik jarig en geslaagd voor mijn eindexamen, als cadeau mocht ik met mijn beste vriendinnetje, vriend en liefste zusje naar Studiorama. Afgelopen zaterdag was het zover. Ik was er 4 jaar geleden ook geweest met een verjaardagsfeestje. En nu na zo lange tijd vond ik het nog steeds super leuk. De sfeer was nog altijd even goed. Ik heb er ontzettend van genoten! Ik kijk erg uit naar de foto’s. Lieve Monique en Francis, super bedankt voor de gezellige avond!

Liefs Quirine

Dionne – januari 2016

tienerfeest van Dionne portret bij Studiorama
Hoi Francis en Monique,
Wat hebben wij een top avond bij jullie gehad, bedankt! Samen zorgden jullie ervoor dat we ons zo welkom en op ons gemak voelden en dat is natuurlijk echt belangrijk om een mooie foto te maken. Het is super dat jullie de ruimte en mogelijkheden boden om het feestje zo in te vullen als wij het leuk vonden. Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad, waarbij de tijd veel te snel ging! Nogmaals bedankt en we komen vast nog eens terug!
Groetjes, Dionne

Linde – januari 2016

fotofeest van Linde bij Studiorama

Bedankt voor het leuke feestje. Ik vond het heel leuk dat we met z’n allen op de foto gingen en dat ik met mijn moeder op de foto mocht.
Ik vond het heel leuk dat we mochten verkleden en alle assecoires mochten gebruiken.
En…..er zat een hele leuke verrassing bij 🙂

Badira – januari 2016

Fotofeest van Badira bij fotostudio studiorama

Afgelopen vrijdag heb ik een te gek feestje gehad van Mijn vriendinnetje Linde
We gingen met 6 meisjes een fotoshoot maken.
Allemaal hadden we leuke kleding aan en hebben ze ons er super leuk opgezet.
Alleen jammer dat we de hoge hakken niet aan mochten want eigenlijk waren we daar nog iets te jong voor.
Wie weet over een paar jaar ha ha
Groetjes Badira

Eva – januari 2016

Fotofeest van Eva bij fotostudio studiorama

Hallo Francis en Monique,
ik vond jullie heel aardig, het was heel gezellig en de foto’s zijn heel mooi geworden ,het was een heel leuk feestje!
groetjes Eva

Thirza – januari 2016

Fotofeest van Thirza bij fotostudio studiorama

Beste Francis en Monique
Ik vond het heel leuk!
Er waren mooie spulletjes.
En jullie hielpen goed zodat ik goed wist hoe het moest.
En ik vond jullie super aardig!
En die hocker, zitzak en bankje waren ook leuk!
Groetjes Thirza