Ervaring van klanten bij Studiorama

Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in 2015 bij onze fotostudio zijn geweest.
Nieuwsgierig? Kom ook eens langs bij Studiorama voor één van onze Fotoshoots of een gezellig Fotofeest.

Marieke - December 2015

Hoi!
Ik heb zaterdag mijn feestje gevierd, en het was super super super leuk! Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van mijn vriendinnen! Het was super leuk om zo binnen te komen en het was ook groter dan ik had verwacht! De verrassing was ook super ! als ik dit feestje een cijfer van 1/10 moet geven zou het een 12 zijn.
Supererg bedankt!
Groetjes Marieke
Fotofeest van Marieke bij fotostudio studioramaDeva - December 2015

Ik was op 12 december met de verjaardag van mijn vriendin Marieke bij de fotoshoot en ik dacht eerst dat het wel oke zou worden want ik ben meestal niet zo van de foto's en dat soort dingen maar ik vond het zodra ik er was echt superleuk en je leerde ook echt hoe je als een echte model op de foto kan. De mensen daar zijn heel aardig en gastvrij, ik vond het echt er leuke ervaring!
Deva
Fotofeest van Deva bij fotostudio studioramaEefke - December 2015

Lieve Francis en Monique
Heel erg bedankt voor de fotoshoot, jullie hebben marieke's verjaardag perfect gemaakt en dat is heel wat waard daarom wil ik jullie bedanken. Jullie hebben ons heel mooi en precies zoals we zijn op de foto gezet. De Verassing was ook geweldig, jullie hebben Marieke heel mooi op de foto gezet. Ik denk dat ik jullie vast nog een keer zal zien. Het was natuurlijk ook heel gezellig.
Tot een volgende, Eefke
Fotofeest van Eefke wild hoge hakken bij fotostudio studioramaJacky - December 2015

lieve Francis en Monique
ik vond het echt een heel gezellig en super leuk feest! het was heel gezellig met al mijn vriendinnen en iedereen had het naar zijn zin volgens mij genoot Marieke ook echt heel erg. super bedankt voor deze leuke en leerzame dag. ik vond alle shoots echt geweldig ik ben benieuwd naar de resultaten
groetjes Jacky
Fotofeest van Jacky bij fotostudio studioramaDianne - December 2015

Ik vond het echt geweldig, ik voelde me echt even model. Zo lekker voor die camera in allemaal outfit's. En dan gezellig met mijn vriendinnen. Ik zag dat ze het allemaal naar hun zin hadden. Echt een top feestje
Dianne
Fotofeest van Dianne met stoelen bij fotostudio studioramaYousra - December 2015

Beste Francis & Monique van Studiorama,
Ik ben Yousra en ik ben vorige week op Dianne's feestje geweest bij Studiorama. Ik vond het echt mega leuk! Ik voelde me echt voor 1 dag een supermodel. Ik vond het heel leuk om gefotografeerd te worden! Ik vond het ook echt heel cool en leuk dat je de spullen die daar lagen ook mocht gebruiken voor een foto. Ook vond ik dat jullie heel vriendelijke en gastvrij waren, dat vond ik heel erg fijn. Ik vond het ook heel handig dat je je mocht omkleden, foto nemen, omkleden foto nemen enz. De eerste paar foto's die ik heb gezien (via Facebook) vond ik echt heel erg mooi en leuk! Mijn ouders waren ook erg enthousiast. Ik was daar heel blij mee! Ik zou heel erg graag vaker foto's willen laten maken en model worden. Ik vond het echt een superleuk en gaaf feestje en ik kom zeker nog een keer terug! Studiorama is top!
Groetjes Yousra
Fotofeest van Yousra met zonnebril bij fotostudio studioramaKim - December 2015

Beste Francis en Monique,
Ik ben Kim en was bij Dianne's feestje. Ik vond het super leuk en kom zeker nog een keer terug. De cupcakes en de toverdrank vond ik heeeeelll lekker. De kleedkamer vond ik prachtig! Ik vond de foto met de Amerikaanse vlag en die op de barkruk heel leuk. Ook vond ik met de pet heel leuk. Super cool dat we eerst een warming-up hadden. Nog bedankt voor het leuke feestje!
Groetjes Kim
Fotofeest van Kim met barkruk bij fotostudio studioramaLotte - December 2015

Hoi, Studiorama
Ik vond het feestje van dianne heel leuk Ik heb na het feestje lopen zeuren bij mijn ouders dat ik met hun er heen wou en ik ga waarschijnlijk met mijn moeder op moederdag er heen. Wat ik het leukst vond aan studiorama is:
Met de spulletjes van jullie op de foto
Met de zitzak
Met de roos
Met sierade....
Zo kan ik nog oneindig door gaan maar ik hoop dat jullie het ook met ons leuk vonden
Gr.lotte
Fotofeest van Lotte als diva bij fotostudio studioramaLarissa - november 2015

Beste Studiorama,
Heel erg bedankt voor de leuke avond die ik en mijn vriendinnen bij mijn 'sweet 16' hadden! Het was erg gezellig en we hebben een hoop geleerd over hoe je leuk op de foto kunt staan. We waren met een best wel grote groep, maar alles was goed geregeld en de sfeer was erg fijn! Binnenkort kom ik nog een keer terug voor een familieshoot, dat gaat vast ook erg leuk worden! Heel erg bedankt!
Groetjes van Larissa
Fotofeest van Larissa sweet 16 model bij fotostudio studioramaAnnelot - november 2015

Hiii,
Afgelopen zaterdag (28 November) was ik voor de tweede keer bij studiorama. Dit keer voor de verjaardag van een lieve vriendin. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en de tijd vloog voorbij. Ik ben ook erg benieuwd naar de foto's. Monique en Francis, super bedankt!
Liefs, Annelot
Fotofeest van Annelot zwart wit portret bij fotostudio studioramaChimene - november 2015

Beste Francis en Monique,
De fotoshoot met onze vriendengroep voor Larissa haar 16e verjaardag was echt geweldig! In het begin was het nog wat raar maar jullie hebben ons geholpen door ons op ons gemak te stellen. Het was echt een hele leuke ervaring, en ik vond het super om te doen! We werden vriendelijk ontvangen door jullie beiden, en alles werd duidelijk uitgelegd. De foto's die we tot nu toe hebben gezien waren echt super! Ik zou het zo nog eens doen.
Groetjes, Chimène
Fotofeest van Chimene springen bij fotostudio studioramaNomi - november 2015

Beste studiorama,
De fotoshoot was erg leuk. In het begin moest ik er nog wel even aan wennen, maar dat was snel over. Bedankt voor de gezellige avond! 🙂
Groetjes Nomi
Fotofeest van Nomi mooi haar bij fotostudio studioramaRoos - november 2015

Hallo,
Zaterdag 28 november waren wij met een groep meiden bij studiorama voor een fotoshoot. De jarige Larissa had ons allemaal meegenomen om er een leuke avond van te maken. We begonnen met een warming up en het oefenen van poses. We hebben goede tips gekregen over hoe we moesten gaan staan. Natuurlijk was het heel gezellig en zijn er mooie foto's uitgekomen 😉 Zeker leuk om nog een keer te doen!
Roos
Fotofeest van Fleur in gala bij fotostudio studioramaAnna - november 2015

Beste Monique en Francis,
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad afgelopen zaterdag! De fotoshoot was erg leuk, en ik heb veel geleerd over verschillende poses. Hartstikke bedankt!
Groetjes, Anna.
Fotofeest van Fleur in gala bij fotostudio studioramaLianne - november 2015

Hallo!
Afgelopen zaterdag vierde een van mijn beste vriendinnetjes haar zestiende verjaardag bij jullie in de studio. Normaal gesproken ben ik eigenlijk helemaal niet zo'n foto mens maar wat heb ik het naar me zin gehad! De foto's die ik tot nu toe heb gezien zijn heel gaaf, maar behalve foto's maken hebben we ook lekker gelachen. Onwijs bedankt voor de geweldige avond.
Xxx lianne
Fotofeest van Fleur in gala bij fotostudio studioramaFleur - november 2015

Beste Studiorama,
Afgelopen zaterdagavond vierde mijn vriendin Larissa haar zestiende verjaardag bij jullie in de studio. Het was een super leuke avond waar we allemaal een hoop van geleerd hebben. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! De foto's die ik tot nu toe heb gezien zijn heel leuk geworden. Ik ben super benieuwd naar de rest! Heel erg bedankt voor de goed verzorgde avond!
Groetjes Fleur
Fotofeest van Fleur in gala bij fotostudio studioramaTess - november 2015

Beste Studiorama Gouda,
Het was nu mijn tweede keer in jullie studio. De eerste keer was met het hockeyteam en nu met het feestje van mijn vriendin Larissa. Tijdens deze twee shoots heb ik geleerd hoe ik het beste op een foto kan staan, hoe kun je het beste je arm houden? waar kun je het beste je been neerzetten? etc. Ik heb beide keren een hele leuke en leerzame avond gehad!
Gr. Tess
Fotofeest van Tess als model bij fotostudio studioramaJenna - oktober 2015

Lieve Francis en Monique
Het kinderfeestje wat ik voor mij 8ste verjaardag bij jullie heb mogen vieren was super gezellig.
Dit was voor ons allen de 1ste keer dat we dit mochten meemaken.
We waren wel een beetje zenuwachtig maar door de leuke ontvangst was dit snel verdwenen.
De uitleg hoe we het beste konden staan, zitten en liggen was grappig om te doen.
De fotoshoot ging als een trein, met verschillende outfits, de hakken, brillen en andere accessoires die we van jullie mochten gebruiken was tof.
De foto zijn heel erg mooi geworden, zo kan ik terug kijken naar een hele leuke onvergetelijke middag bij jullie in de studio.
Bedankt voor de leuke middag en ik kom zeker nog een keer langs.
Groetjes Jenna xxx
Fotofeest van Jenna als model bij fotostudio studioramaDenise - oktober 2015

Ik vond het heel erg leuk. Het was goed verzorgd. Francis en Monique zijn heel erg lief en leuk. Foto shoot was echt top!!!!!!!!!!!!!!!!! Nog bedankt voor de leuke foto shoot.
Fotofeest van Denise met tuinbroek bij fotostudio studioramaIndy - oktober 2015

Beste Francis en Monique,
op donderdag 15 oktober jl. mocht ik op het feestje van Jenna komen en hebben we bij jullie een fotoshoot gedaan. Dit vond ik superleuk om te doen. Het was heel gezellig. Ik vond het heel leuk om tips van jullie te krijgen en jullie waren heel aardig. Als het kan, kom ik vast nog een keertje bij jullie terug.
Groetjes, Indy
Fotofeest van Indy bij fotostudio studioramaIsa - oktober 2015

Hoi,
Ik wil even zeggen hoe ik het feestje vond.
Ik vond het heel erg leuk omdat ik nog nooit een fotoshoot had gehad. U ( Moniek ) gaf goede aanwijzingen over hoe we moesten staan. Het was ook leuk om te kijken hoe er foto's werden genomen van de anderen. Ik hoop ook dat er mooie foto's van mij zijn genomen maar dat zou wel zo zijn, want we hadden dan ook een goede fotograaf.
Groetjes Isa
Fotofeest van Isa met stoel bij fotostudio studioramaHeleen - september 2015

Hallo Francis en Monique,
Vorige week zaterdag was ik met mijn feestje bij jullie. Dit was de derde keer dat ik er was en het was weer super gezellig. Ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd. Het leukste was om met alle accessoires op de foto te gaan. Al mijn vriendinnen zeiden dat ze het superleuk vonden. Ik ben heel erg benieuwd naar alle foto's.
Groetjes, Heleen
Fotofeest van Heleen bij fotostudio studioramaNoortje - september 2015

Hoi Monique en Francis,
De fotoshoot van Heleens verjaardag was echt heel gaaf en er zijn hele leuke foto's uitgekomen! Op de set was het erg gezellig en het was leuk dat je met bijvoorbeeld tassen, brillen en hakken op de foto kon. Ik vond het ook erg fijn dat er tips werden gegeven over hoe je kon poseren, en de warming-up was ook erg handig. Je leert goed hoe je moet poseren als een echt model. Het zijn allemaal erg leuke foto's maar de leukste foto die er van mij is gemaakt, vind ik de laatste, waarop ik op het bankje zit. foto's.
Het was een erg gezellige avond! Groetjes Noortje
Fotofeest van Noortje op een wit bankje bij fotostudio studioramaEva - september 2015

Hallo Studiorama,
Afgelopen weekend was ik bij jullie in de studio voor het feestje van mijn vriendin Heleen. Het was echt super leuk! Het leukste onderdeel vond ik de foto's met de draai. En voor iedereen die er ook over nadenkt om een fotoshoot te doen, raad ik aan naar Studiorama te gaan! Ze hebben een hele mooie fotostudio en ze zorgen er zoiezo voor dat je een leuke, nieuwe ervaring beleeft! Hopelijk tot een volgende keer!
Groetjes, Eva
Fotofeest van Eva bij fotostudio studioramaDewi - september 2015

Hey Monique en Francis,
Ik was zaterdag bij jullie voor het feestje van een van mijn vriendinnen en had het ontzettend leuk. Nu was ik er al eerder geweest maar nog steeds was het verassend en gezellig zoals waarschijnlijk altijd. Het begin met de warming up vond ik denk ik wel het leukst, omdat ik daarbij gezellig kon lachen met mijn vriendinnen en je wat meer leerde over modelleren. Ook vond ik de groepsfoto heel leuk. Eigenlijk moeten bedrijven zoiets als team beeldings uitje doen want, zelfs met de meiden waar ik een wat mindere band mee had was het heel gezellig. Ik zou het zo weer willen doen.
Groetjes Dewi.
Fotofeest van Dewi op bankje bij fotostudio studioramaEveline - september 2015

Hallo Francis en Monique,
Zaterdag was ik met een aantal meiden met Heleens feestje in de studio. Voor mij was het de tweede keer bij jullie en ik vond het wederom erg leuk! Het ontvangst was warm en gezellig (ik was onder de indruk dat jullie mijn naam nog wisten na drie jaar!) De instructies waren behulpzaam en het grote aantal accessoires was leuk. Ik heb voor de eerste keer met veel gestuntel op hakken gelopen. Ik kan niet wachten tot ik de foto's zie!
Groetjes, Eveline
Fotofeest van Eveline op hakken bij fotostudio studioramaHaley - september 2015

Hallo Francis en Monique,
Ik vond het zo leuk dat ik mijn verjaardagsfeestje bij jullie mocht geven. Wat was het gezellig met mijn vriendinnen en zus. En al die accessoires waar we gebruik van mochten maken, dat waren er heel veel. Zoals de grote roze zitzak, de stoel, sieraden en nog veel meer, echt heel leuk. Ben benieuwd naar de foto's. De verrassing aan het einde van de fotoshoot was superleuk.
Groetjes van Haley
Fotofeest van Haley met stoel bij fotostudio studioramaAimee - september 2015

hallo Francis en Monique,
ik heb niet zo veel met opmaken en glitters. Was dan ook heel blij dat dat allemaal niet hoefde. ik vond het hééééél gezellig en ook het speciaal voor mij gemaakte cakeje was superlekker (lekker zonder suiker). Met de sjaal van mijn BFF op de foto is zo leuk. En wat hebben jullie superleuke zonnebrillen. Wat ik het aller- allerleukste vond was springen voor de camera, is echt gaaf.
groetjes Aimée
Fotofeest van Aimee springen bij fotostudio studioramaSem - september 2015

Hallo Francis en Monique, wat een super leuk feestje van mijn vriendin Haley heb ik gehad. Bij jullie in de studio een mooie fotosessie. En alle dingen eromheen waren ook super geregeld. Zo vond ik het drankje bij jullie ook zo feestelijk en lekker met dat suikerrandje.
Wat leuk dat jullie mij nog herkende. Want dat was meer dan 3 jaar geleden toen ik bij jullie was. Wie weet tot weerziens!! Groetjes van Sem.
Fotofeest van Haley met stoel bij fotostudio studioramaLysanne - september 2015

Hoi,
Onze dochter Lysanne was afgelopen woensdag bij jullie in de studio. Ze kwam dolenthousiast thuis. Heel veel dingen geleerd vooral hoe je verschillende poses kunt aannemen en hoe je in de camera moet kijken. Bedankt voor de gezelligheid en de begeleiding.
Groeten Maaike
Fotofeest van Lysanne bij fotostudio studioramaSheyann - september 2015

Hoi Francis en Monique,
Afgelopen woensdag mocht ik ook aanwezig zijn bij het feestje van mijn zusje. Wat een fantastische ervaring was dat zeg. Ik weet zeker dat ik nog een keer terug komt voor een fotoshoot. De foto's die ik nu heb gezien (op Facebook) zijn echt mooi geworden, ben benieuwd naar de rest. Tot ziens!
Groetjes van Sheyann
Fotofeest van Sheyann met parasol bij fotostudio studioramaAnastasija - september 2015

Hoi hoi!
Ik vond het echt superleuk gisteren bij de fotoshoot! Vooral dat ik nog met de verrassing op de foto mocht. Ik vond het ook cool dat we het record:grootste rommelmakers hebben gebroken!(de eerste waren in de nieuwe kleedkamer, met gordijn(!) en dat sarah en julia daar ook waren! Ik vond die groepsfoto met de haren ook supervet!
Groetjes Anastasija
Fotofeest van Anastasija bij fotostudio studioramaLisa - september 2015

Het feesje van mijn vriendinnetje Annastasija was super cool. We gingen naar studiorama in Gouda en we mochten allemaal leuke spulletjes van thuis meenemen om mee op de foto te gaan. Ik had allemaal kleren meegenomen en een hele grote beer. Er waren daar een meneer en een mevrouw, de meneer maakte foto's en de mevrouw was heel lief want zij gaf ons allemaal tips en ideeen, ze waren heel lief. We kregen ook wat te drinken, 2 soorten limonade door elkaar en een lekker cakeje. Er werden allemaal mooie foto's van ons gemaakt, van iedereen alleen maar ook gezellig met elkaar, ik was een echt fotomodel.
Groetjes Lisa
Fotofeest van Lisa met beer bij fotostudio studioramaJoosje Sophie - augustus 2015

Beste Francis en Monique,
Ik vond het echt helemaal geweldig leuk mijn topmodel feestje, ik samen met al mijn vriendinnetjes op een echte fotoshoot,wauw. We kregen limonade en de tafel was heel mooi gedekt met met prachtig versierde muffins, die ook heel lekker waren. Het oefenen was best spannend en niet eng, ik mocht alles gebruiken en er werd van alles uitgelegd, daardoor werden het hele leuke foto's van mij en mijn vriendinnen. Francis en Monique waren echt heel aardig. En nu willen we allemaal dit feestje , het was zoooooo leuk.
Groetjes joosje Sophie
Fotofeest van Joosje Sophie bij fotostudio studioramaSofie - augustus 2015

Het partijtje van Joosje Sophie was super chill. Eerst kregen we een drankje dat er heel mooi uitzag. Geel met rood en met suiker op het randje van het glas. Daarna gingen we oefenen. Net echte ‘topmodels’. Ik maak zelf ook veel foto's. De fotoshoot was heel leuk met allemaal vriendinnen. Ik ga het thuis ook net zo doen.
Groetjes Sofie
Fotofeest van Sofie bij fotostudio studioramaMaaike - juni 2015

Ik vond het feestje heel erg leuk! De toverdrank was heel erg lekker. Er waren leuke ascesoires. Monique en Francis zijn erg aardig. En ik vond het heel leuk dat we ook gingen oefenen. De verrassing aan het einde was echt super leuk. Ik vond het ook heel leuk dat je de hele tijd mocht bewegen en dat je niet stil hoefde te staan. Je mocht de set oplopen wanneer je wilde, en je hoefde nooit te wachten. En er was een leuke kleedkamer met leuke tassen en brillen. Het feestje was mijn leukste feestje ooit!!
Groetjes, Maaike
Fotofeest van Maaike bij fotostudio studioramaLois - juni 2015

Hallo,
Afgelopen maandag had ik een kinderfeestje van Maaike en mocht ik mee naar Studiorama. Ik vond het heel erg leuk om mezelf steeds te verkleden en ook met iedere keer weer andere sieraden aan te trekken. Ook vond ik het erg gezellig en de foto's vind ik erg mooi! Bedankt ik vond het erg leuk.
Groetjes, Lois
Fotofeest van Loois lippen lipstick bij fotostudio studioramaEsmee - juni 2015

Hallo ik was op de verjaardag van maaike en het leukste vond ik dat je ook allemaal spullen kan pakken van jullie En ook daar mee op de foto kwam en jullie hadden me ook goede tips gegeven en de leukste foto vond ik met jente en dat hartje en ook vond ik de foto met de Amerikaanse vlag ook heel leuk groetjes Esmee
Fotofeest van Maaike bij fotostudio studioramaMyrthe - juni 2015

Het feestje was heel erg leuk! Ik had zelf verschillende setjes kleding mee genomen, en ik mocht gewoon zelf weten welke kleren ik aan deed. Ik vond het leuk om te leren hoe je als fotomodel moet bewegen. Het was erg leuk dat je zelf mocht weten hoe je wilde staan, zitten of liggen. Ik vond het ook heel leuk dat ik alle meiden omver mocht duwen voor de actiefoto. Ik heb al eerder een fotoshoot gedaan, maar bij studiorama is het echt veel leuker en gezelliger!
Groetjes, Mirthe
Fotofeest van Myrthe YOLO bij fotostudio studioramaSophie - juni 2015

Hoi,
ik vond het heel erg leuk vandaag bij jullie. Dat we eerst die warming-up deden en dat je zelf de kleren mocht uitkiezen die je aan wilde. Ook al die accessoires die daar waren en dat we mochten springen, liggen, zitten, op de zitzak, op de bank, of op de stoel. Dat we zelf mochten weten wat we deden. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. Ik hoop dat we er nog een keer heen gaan.
Groetjes Sophie
Fotofeest van Sophie sprong bij fotostudio studioramaIndy - juni 2015

hoi Monique en Francis,
ik vond mijn kinderfeestje erg leuk en het was erg gezellig. ook waren de foto's heel mooi en leuk geworden. ik zou graag nog een keer terug willen komen omdat het zo gezellig was. bedankt voor het leuke feestje!!!!!
groetjes indy
Fotofeest van Indy bij fotostudio studioramaKaely - juni 2015

Hallo,
Vorige week woensdag was ik op het feestje van Indy. Ik vond het heel erg leuk, omdat ik zelf mocht bepalen hoe ik op de foto wilde, en ik vond het ook fijn dat ik gebruik mocht maken van jullie accessoires zoals de bontjas. Jullie waren heel aardig en legde alles goed uit zodat je goed wist wat je moest doen. Ik heb er heel erg van genoten en ik hoop jullie nog een keer terug te zien.
Groetjes, Kaely
Fotofeest van Kaely met bondjas bij fotostudio studioramaIris - juni 2015

Hoi!
Ik vond de fotoshoot heel erg leuk! Je kon lekker gek doen en gewoon jezelf zijn! Ik vind de foto's heel mooi! Ik zou graag nog een keer terug komen! Heel erg bedankt voor het gezellige feestje en de leuke foto's!
Groetjes Iris
Fotofeest van Iris polstokspringen bij fotostudio studioramaMila - juni 2015

Ik heb namelijk ontzettend genoten en een top middag gehad. De foto's zijn zo mooi. Ik heb echt een prachtige herinnering aan mijn vriendinnen voor later.
Groet, Mila
Fotofeest van Mila afscheid groep 8 bij fotostudio studioramaSimone - juni 2015

Het was een erg gezellig en super leuk feestje. Ik vond het vooral leuk om met de grote teddybeer op de foto te gaan.
Groetjes simone
Fotofeest van Simone afscheid groep 8 bij fotostudio studioramaTessa - juni 2015

Hoi Francis en Monique,
Ik vond het een super leuk feestje. Het was echt leuk dat je zoveel foto's kon maken. Het was een super leuke middag!!
Groetjes Tessa
Fotofeest van Tessa afscheid groep 8 bij fotostudio studioramaDonja - juni 2015

hallo ik ben Donja ik heb afgelopen maandag het feestje van Mila gehad ik vond dit een heel leuk feestje. ik vond vooral de foto met noor het leukst en die met joni.
Groetjes, Donja
Fotofeest van Donja afscheid groep 8 bij fotostudio studioramaPuck - juni 2015

hey, Francis en Monique
ik vond het feestje gister egt heel leuk
we werden behandeld als professionele fotomodellen!
we werden warm verwelkomt en kregen wat te drinken.
ik vond het jammer om weer weg te gaan,het was een geslaagde dag.
Puck
Fotofeest van Puck zomer topmodel bij fotostudio studioramaNoor - juni 2015

Hey!
Ik vond het vandaag echt superduper leuk en gezellig bij de fotoshoot! Ik vond mijn foto met de roos en het draaien het allerleukst! Ik vind dat jullie de feestjes enzo super super leuk doen! Super!!!!!
Groetjes, Noor
Fotofeest van Noor met roos bij fotostudio studioramaElvira - april 2015

Hoi Francis en Monique.
Ik vond het heel erg leuk. Ik ben nu al voor de 6de keer bij jullie in de studio geweest en het blijft elke keer leuk. Het was zo gaaf dat we hakken aan mochten en alles mochten pakken en proberen of het leuk stond. Ik vond het echt een verrassing dat ik op het blok mocht met die gave gekleurde hakken. Iedereen heeft lol gehad en we praten er nu nog over met zijn allen. De eerst foto's zijn ook erg mooi geworden dankjewel
Groetjes Elvira
Fotofeest van Elvira op hoge pump bij fotostudio studioramaAnouk - april 2015

Hoi Francis en Monique,
De foto-shoot was echt geweldig!
Het was erg gezellig en we hebben veel gelachen. Ik vond het leukste dat we op hakken mochten lopen en dat we alle accessoires mochten gebruiken.
Groetjes Anouk
Fotofeest van Anouk met zwarte jurk bij fotostudio studioramaEsmÉe - april 2015

Hallo,
Het was erg leuk en zo vet. de foto's zijn erg leuk geworden. En de fotograaf was erg aardig en gaf tips over hoe je kon staan. En Monique is ook erg aardig en ze was behulpzaam met alles wel. Ze hadden ook leuke spullen om te gebruiken voor op de foto's. De groepsfoto vond ik het leukst.
Groetjes, Esmée
Fotofeest van Esmee op bankje bij fotostudio studioramaBritt - april 2015

Hoi Francis en Monique,
Ik vond het super leuk om het kinderfeestje van Elvira bij jullie te vieren.
We hebben echt hele leuke foto's gemaakt.
En jullie hebben echt hele leuke accessoires om mee op te foto te gaan.
Ik vond het een top avond.
Hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes Britt
Fotofeest van Britt op hoge pump bij fotostudio studioramaDeveney - april 2015

Het was heel gezellig en leuk je mocht alle accessoires gebruiken en ze geven je goede tips hoe je leuk op de foto kunt staan en de jarige krijgt een leuke verrassing op het eind en het is gewoon een gave plek om je feestje te geven. Ik vond het geweldig!
Groetjes Deveney
Fotofeest van Deveney bij fotostudio studioramaFemke - maart 2015

hoi Monique en Francis, Ik vond het erg gezellig met mijn vriendinnen, bij jullie. we hebben leuke foto's gemaakt. Ik vond met Désanne op de zitzak één van de leukste! Ik zou graag nog eens langskomen!
van Femke
Fotofeest van Femke met Desanne op de rose zitzak bij fotostudio studioramaCeline - maart 2015

Beste Monique en Francis
Ik vond het heel leuk om het feestje van Femke bij jullie te vieren. De eerste paar foto's zijn al heel mooi geworden en ben heel beniewd naar de rest vab de foto's.
M.v.g. Celine
Fotofeest van Celine model in spe bij fotostudio studioramaSanna - maart 2015

Het feestje van Femke was supergezellig! In het begin waren we een beetje zenuwachtig maar door de warming up ging het een stuk beter! Het leukste vond ik de groepsfoto's en de make up workshop. Bedankt voor het leuke feestje
Groetjes Sanna
Fotofeest van Sanna glamour topmodel bij fotostudio studioramaSanne - februari 2015

Ik vond het een leuk kinderfeestje want: Het was heel gezellig!! Emoji We hebben hele leuke foto's gemaakt! En de leukste foto vond ik: Diegene waar ik op de voorkant van het boekje sta! Ik ben daar ook met mijn vierjaardag geweest en ik vond het heel erg leuk om jullie weer terug te zien! Misschien zie ik jullie nog wel een keer. Ik ga nu nog eerst alle foto's bekijken.
Groetjes Sanne.
Fotofeest van Sanne met beany bij fotostudio studioramaTara - januari 2015

beste Monique en Francis,
Vorige week was ik voor de tweede keer bij jullie met een kinderfeestje van Sidney. Deze keer vond ik het nog leuker. vooral toen ik met een lippenstift in mijn hand in de spiegel keek. Bedankt voor het leuke feestje. Ik hoop dat ik er snel nog een keer naar toe mag.
groeten van Tara
Fotofeest van Tara met lippenstift bij fotostudio studioramaSterre - januari 2015

Beste Francis en Monique
Ik vond het een heel leuk feestje van lisanne. Ik vond het zo leuk dat ik Op de foto ging en dat er zoveel foto's werden gemaakt. En dat er zoveel Spullen waren. Ik heb ook veel geleerd hoe je op de foto moet kijken en staan.
Groetjes Van Sterre
Fotofeest van Sterre met union jack vlag bij fotostudio studioramaEva - januari 2015

Hoi Monique en Francis ik was er nu voor de tweede keer ,en het was weer heel leuk.
De cupcakes waren super mooi en lekker.
De foto's die ik op facebook heb gezien waren super leuk geworden.
En ik ben benieuwd naar de andere foto's.
Ik vind het zo leuk dat ik denk dat ik nog een keertje kom.
Gr. Eva
Fotofeest van Eva met love hartjes bij fotostudio studioramaLieke - januari 2015

Hallo ik ben Lieke
Ik heb pas een feestje gehad van Jordan.
en ik vond het heel erg leuk omdat we eerst een lekkere cupcake en een lekkere toversap gingen eten en drinken
En de opwarming vond ik ook leuk
En verder mochten we overal mee op de foto en dat vond ik nog het allerleukste
Ik denk dat ik zelf ook een fotoshoot ga doen op mijn feestje!!!
Groetjes Lieke
Fotofeest van Lieke fotomodel bij fotostudio studiorama