Ervaring van klanten bij Studiorama

Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in 2014 bij onze fotostudio zijn geweest.
Nieuwsgierig? Kom ook eens langs bij Studiorama voor één van onze Fotoshoots of een gezellig Fotofeest.

Lotte - december 2014

hallo Francis en Monique,
Ik vond mijn kinderfeestje heel leuk! ook vind ik het leuk dat er zoveel foto's werden gemaakt.
De spulletjes die waren vond ik ook zo leuk ,vooral die hakken ondanks dat ik er niet op kon lopen...
Het was zo fantastisch en ik voelde me bijna zelf een topmodel!
Daarom MOET iedereen die dit leest naar Studiorama gaan!!
groetjes Lotte
Fotofeest van Lotte mety zwart jasje bij fotostudio studioramaMaria - december 2014

Hallo. Monique en Francis,
Het was een super leuk feestje. Ik vond het heel leuk dat er zoveel foto's zijn gemaakt en dat ze ook super gaaf zijn geworden! Er zijn ook superveel dingen die je kan lenen, dus het is zeker weten dat je er leuk uit ziet. Een paar jaar geleden had ik zelf een feestje bij jullie, toen was het al super en dat is het nog steeds.
Groetjes Maria
Fotofeest van Maria met mini mouse bij fotostudio studioramaNaomi - december 2014

haaay ik ben Naomi van vanmiddag met het feestje van Lotte
ik vond het een super leuk je had van alles om mee op de foto te gaan.
er werden ook goede tips gegeven hoe je er leuk op kwam.
de warming-up was ook super leuk.
het was super gezellig.
alvast bedankt
het was super
gr naomi
Fotofeest van Naomi met roos bij fotostudio studioramaLotte - december 2014

Hey, ik ben vandaag geweest bij de fotoshoot met lottes feestje! Ik vond het super leuk, en zeker dat jullie zulke leuke verkleed spulen hebben en dat je alles zelf mag kiezen. Maar toch vond ik zelf het leukste met de roos op de foto. Ook vond ik het heel erg leuk dat er overal fotos enzo hingen. Echt iets om even tijd voor te nemen en ze te bekijken! Ik kan niet wachten tot ik de fotos kan bekijken! Heel erg bedankt voor dit super leuke kinderfeestje! En hopelijk kan ik er nog een keer naartoe!
Groetjes, lotte (L)
Fotofeest van Lotte met parelketting bij fotostudio studioramaLotte - december 2014

hoi francis en moniqe
ik vond mijn feestje echt superleuk! wand je mocht allemaal leuke spulletjes gebruiken,jullie waren super lief en aardig en de hakken waren ook heel erg leuk ik hoop tot volgend jaar
xxx- lotte
Fotofeest van Lotte op een pilaar bij fotostudio studioramaYena - december 2014

Ik vond het echt super leuk. En dat er zo veel spullen zijn om je mee op te maken. Ik vond het leukste dat je zelf mocht kiezen wat je aan deed. Maar met die stoel vond ik ook heel erg leuk. Dit was echt de leukste fotoshoot. Doei en meschien tot de volgende keer!
Groetjes yena
Fotofeest van Yena met jeans bij fotostudio studioramaSterre - december 2014

ik vond het super leuk; )
Monique en Francis zijn heel erg lief en gezellig.
Ik ben als balletmeisje op de foto gegaan, en ook als dame. En we hebben veel foto's gemaakt met al mijn lieve vrienden.
We hebben gelachen en gedanst.
Erg veel dank. Het was een geweldig feest!
Groetjes Sterre
Fotofeest van Sterre in spagaat fotostudio studioramaTessa - december 2014

Ik was op het feestje van Sterre.
Het was helemaal niet eng om op de foto te gaan.
Ik vond het leuk dat we zelf mochten weten wat we deden voor de foto.
Het was heel gezellig.
groetjes Tessa
Fotofeest van Tessa met ballet bij fotostudio studioramaShannon - november 2014

Hoi Francis en Monique,
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de super leuke en gezellige avond! De tips die jullie gaven waren erg handig en ik voelde me erg op mijn gemak. Mijn vriendinnen vonden het super gezellig en dit was een verjaardag om nooit te vergeten!
Groetjes Shannon
Fotofeest van Shannon sweet 16 bij fotostudio studioramaSophie - november 2014

Hallo Francis en Monique,
Ik wou even zeggen dat ik de fotoshoot met Shannon haar feestje super leuk! Het was heel gezellig en we werden heel aardig ontvangen. Ook vond ik de warming up leuk, zo kon je een beetje wennen aan de foto's. Verder gaven jullie hele goede tips en ik weet zeker dat er hele leuke foto's uit komen!
Groetjes van Sophie
Fotofeest van Sophie work it topmodel bij fotostudio studioramaEmily - november 2014

Beste Francis en Monique,
Afgelopen zaterdag was het feestje van Shannon bij jullie en ik heb het erg naar mijn zin gehad! Op het begin vond ik het een beetje gênant, maar op het einde vond ik het erg jammer dat het was afgelopen. Het was erg fijn dat jullie onze namen goed onthielden, en wij daarmee ook werden aangesproken. Ik ben erg benieuwd naar de foto's en ik wil jullie graag nog bedanken voor de gastvrijheid, de tips en deze leuke dag!
Groetjes, Emily
Fotofeest van Emily bij fotostudio studioramaFenna - november 2014

Hoi Monique en Francis
ik wilde jullie nog bedanken voor een super gezellige en leuke avond. Ik ben erg benieuwd naar de foto's en hoe ze zijn geworden. ik vond dat jullie erg goede tips gaven die je echt holpen. verder vond ik het super leuk dat jullie ook allemaal attributen hadden waarmee je de foto origineel konden maken. nog bedankt voor alles!
groetjes, Fenna
Fotofeest van Fenna bij fotostudio studioramaDilayla - november 2014

Hoi Francis en Monique!
Ik vond het een hele leuke en gezellige avond! Ik heb veel aan jullie tips gehad, en vond het ook wel fijn dat jullie tijdens de shoot zelf nog aanwijzingen gaven! Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's, maar ze zijn vast leuk!
groetjes, Dilayla
Fotofeest van Dilayla op IKEA stoel bij fotostudio studioramaHester - november 2014

Hallo,
Afgelopen zaterdag had ik een feestje van een vriendin bij jullie. Het was een superleuke avond en de foto's die ik tot nu toe gezien heb zijn heel mooi! Ik vond het vooral heel leuk dat er voor iedereen wel iets was wat bij haar paste. Ik zit op ballet, dus het was hartstikke leuk dat er in de studio ook spitzen waren waarmee ik op de foto kon! Ik ben heel benieuwd naar alle foto's!
Groetjes Hester
Fotofeest van Hester met zwarte spitzen bij fotostudio studioramaCile - november 2014

Hallo Francis en Monique
Bedankt voor de onwijs leuke avond, ik vond het heel fijn hoe jullie te werk gaan en jullie stellen de mensen echt op hun gemak en doen erg jullie best de mensen te leren kennen. In het resultaat is dat ook goed te zien dat iedereen oprecht geniet. Heel erg bedankt,
Groetjes Cile
Fotofeest van Cile topmodel bij fotostudio studioramaMerel - november 2014

Hoi Monique en Francis!
Ik wil jullie bedanken voor de leuke, gezellige avond. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ben benieuwd naar de foto's!
De tips die we kregen daar konden we echt iets mee, en jullie hebben me veel inspiratie opgedaan. De warming up was ook heel nuttig om een beetje te wennen en alvast wat tips te krijgen 🙂 heel erg bedankt voor alles!
Groetjes, Merel
Fotofeest van Merel bij fotostudio studioramaVera - november 2014

Hallo Francis en Monique,
Ik heb echt een heel leuk feestje bij jullie gehad!
En ik niet alleen maar de andere kinderen ook.
De foto's die jullie op facebook hebben gezet vind ik echt super mooi!
Ik ben heel benieuwd naar de rest van de foto's.
Hoop snel van jullie te horen.
Groetjes Vera
Fotofeest van Vera bij fotostudio studioramaAnouk - november 2014

Ik vond het echt een superleuk feestje vooral in de kleedkamer, en de groepsfoto's zijn ook superleuk .Op set vond ik het aller leukst. Voor herhaling vatbaar.
groetjes anouk
Fotofeest van Anouk bij fotostudio studioramaLisa - november 2014

Hallo,
Ik ben vrijdag 21 november bij jullie geweest voor een foto-shoot op het feestje van Vera. Ik vond dit een super avond. Het ontvangst met een hapje en een drankje was super. Jullie hebben heel veel attributen om je foto leuker te maken. De make-up workshop was ook heel erg gaaf en daar heb ik veel van geleerd. Jullie hebben zeer goed uitgelegd welke houding ik voor een foto moest aannemen. Jullie hebben ook een mooie omkleedruimte waar we ons konden om kleden.
Bedankt voor de gave avond.
Groeten, Lisa
Fotofeest van Lisa portret bij fotostudio studioramaIsa - november 2014

Hoi Francis en Monique,
Ik vond dat jullie mijn kinderfeestje heel leuk georganiseerd hebben.
Vooral vond ik het erg leuk dat ik als verassing nog een keer alleen een eigen shoot kreeg.
ik heb er natuurlijk ook veel van geleerd. En iedereen vond het ook erg leuk.
Heel erg bedankt voor de leuke middag!!!
Groetjes van Isa
Fotofeest van Isa met bretels bij fotostudio studioramaMelissa - november 2014

Beste Francis en Monique,
Ik vond de fotoshoot super gaaf omdat jullie het heel leuk organiseerde en echt je best deden om leuke foto's te maken. En jullie hadden super leuke spullen om aan te doen en jullie gaven goede tips om goed te poseren.
Heel erg bedankt van Melissa
Fotofeest van Melissa op zilver hocker bij fotostudio studioramaRianne - november 2014

Hoi Francis en Monique heel erg bedankt ik heb veel geleerd en vond het super gezellig groetjes rianne
Fotofeest van Rianne bij fotostudio studioramaRenate - november 2014

Beste Francis en Monique,
De fotoshoot was echt top het was super gezellig
omdat ik veel geleert heb en ik het met jullie heel gezelig vond
bedankt daarvoor!!!
Groetjes Renate
Fotofeest van Renate bij fotostudio studioramaFien - oktober 2014

lieve Francis en Monique,
ik vond het een super leuk feestje.
de fotos waren heel erg mooi gelukt vooral onze lach was heel erg leuk. De cupcakes waren goed gemaakt ! vooral de verrassing was super leuk, die foto's zijn vast heel erg mooi geworden. Ik vond het heel erg gezellig , mijn vriendinnen ook.
We komen zeker nog een keer terug !
groetjes van Fien .
Fotofeest van Fien met hartjes bij fotostudio studioramaFrancesca - oktober 2014

Beste Francis en Monique
Ik vond het echt super leuk en de anderen denk ik ook. En ook dat uw zei dat ik later actrice wilden worden dat betekende heel veel voor mij en toen Francis tegen mij zij dat ik verschillende emoties moest doen dus mijn eind woord is het was een super geweldig feestje
Groetjes Francesca
Fotofeest van Francesca bij fotostudio studioramaBritt - oktober 2014

Hallo,
Ik vond het gisteren superleuk omdat ik dit altijd al heb willen doen.
En omdat ik Sterre die er gister ook was voor het eerst heb ontmoet het klikte best goed.
ik heb al een paar foto's op Facebook gezien en ik vind ze erg mooi geworden.
verder vond ik de fotoshoot zo leuk omdat we een kleedkamertjes hadden en we allemaal spullen mochten gebruiken.
Bedankt ik vond het heel leuk!
Groetjes Britt
Fotofeest van Britt bij fotostudio studioramaEva - oktober 2014

Hoi Monique
het feestje van Fien was super leuk omdat we lekker konden tutten en ik vond het echt heel leuk om te poseren en met mijn allerbeste vriendinnen op de foto te gaan en de warming-up heel leuk en we waren heel erg aan het giechelen en dat maak het toch heel leuk ik ga zeker nog een keer
groetjes eva
Fotofeest van Eva bij fotostudio studioramaDaniek - september 2014

Ha Francis en Monique,
Toen we kwamen kregen we eerst drinken en een heel lekker keekje. De tafel was heel leuk met hartjes versiert. Toen gingen we opwarmen voor de fotosjoet. Ik trok een bontjas aan en sta daar heel stoer mee op de foto! Ik vond het super super leuk! Omdat ik jarig was mogt ik ook op de foto met de verrassing. Het was heeeeeellll leuk!
Fotofeest van Daniek met bondjas bij fotostudio studioramaJip - september 2014

Hoi francis & monique,
Heel erg bedankt voor mijn leuke verjaardagsfeestje. Ik vond alles leuk; de warming up, het verkleden. Jullie zijn erg aardig en Monique geeft allemaal goede tips.
Jullie hebben allemaal leuke dingetjes, zoals zonnebrillen, sjaaltjes, jassen, hakken. Heel erg leuk allemaal. De verrassing is helemaal top!
Mama vond het ook erg leuk om er bij te zijn, als zij 38 wordt wil ze ook haar feestje daar vieren 🙂
Groetjes Jip
Fotofeest van Jip met blauw jas bij fotostudio studioramaMarit - september 2014

Beste Francis en Monique,
Ik heb mijn feestje bij jullie gehouden en het was echt heel leuk.
Ik vond het heel gezellig bij jullie.
Jullie zijn ook super aardig, en de foto's die Francis maakt zijn ook super mooi en Monique bewerkt ze ook super mooi.
Ik kreeg op het eind ook nog een soort verrassinkje.
Kort om je moet er echt een keer naartoe gaan.
Vriendelijke groet, Marit.
Fotofeest van Marit bij fotostudio studioramaEska - september 2014

Hallo Francis en monique .
ik had een kaartje voor een feestje gekregen en zag dat het een fotoshoot was. Ik dacht aan make-up en poseren. En van die dingen houd ik niet zo. Maar natuurlijk ging ik want het was een feestje van mijn vriendin. Ik bleek het hartstikke leuk te vinden. Ik vond her zo leuk omdat ze veel leuke spullen hadden om mee op de foto te gaan. En je mag heel veel zelf uit proberen. En ik vond het zelfs zo leuk dat ik heel graag nog een keer zou gaan. En de cakejes waaren heel erg lekker.
Groeten van eska
Fotofeest van Eska topmodel bij fotostudio studioramaNova - september 2014

Ik vond het een heel leuk feestje bij Studiorama.
Er waren erge leuke dingen waarmee we op de foto konden en we kregen zelfs make-up.
We kregen ook goede tips hoe we op de set konden poseren.
Het was een heel geslaagd feestje!
Nova
Fotofeest van Nova make-up bij fotostudio studioramaBirgit - september 2014

ik vond het superleuk feestje het was echt geslaagt
ik vond het ook heel leuk dat jullie ons tips gaven en ons opmaakten
ik hoop dat ik jullie nog eens zie
groetjes Birgit
Fotofeest van Birgit met hartje bij fotostudio studioramaAlet - september 2014

Tja...en dan word je 50.
Mijn jongste dochter was onlangs met een feestje naar Studiorama geweest... wat een geweldige foto's en wat kwam ze daar blij van thuis. Dus ja, dacht ik, dat moet het worden. Zo wilde ik mijn verjaardag vieren met 7 vriendinnen, met als thema: ‘Over the top’. Gelukkig kon dit in zeer korte tijd geregeld worden. Fijn!
En wat heb ik en zeker ook mijn 7 vriendinnen genoten van de geweldige en goed verzorgde fotoshoot.
Jullie hebben er echt alles aangedaan, om er een heel bijzondere middag van te maken!
Er is een heel mooie herinnering voor mijn toekomst gemaakt, dit is zo fantastisch om op terug te kijken.
Heel hartelijk dank daarvoor.
En...we komen met ons gezin binnenkort ook nog langs.
Alet
Fotofeest van Alet bij fotostudio studioramaBridget - juli 2014

Beste Francis en Monique,
Dit is echt voor herhaling vatbaar. Wat een leuk feestje hebben ze gehad. Relaxte sfeer en hele gave foto's! Enthousiaste meiden en hele enthousiaste ouders.
Bedankt voor het realiseren van een topverjaardagsfeestje.
Tot ziens! MvG, Elza
Fotofeest van Bridget bij fotostudio studioramaPeggy - juli 2014

Ik vond het partijtje van Bridget erg leuk.
Je kon met heel veel dingen op de foto en dat was erg cool!
Ik heb een top middag gehad.
Bedankt, Peggy
Fotofeest van Peggy op een wit bankje bij fotostudio studioramaNoortje - juli 2014

Het was heel leuk.
Omdat je spullen mocht lenen.
En met je eigen spullen staat dat heel leuk toch.
En oh ja en ik was met Bridget haar partijtje.
Je mocht dingen meenemen.
En jullie waren heel aardig.
Je kon je zelf ook omkleden en dat was wel fijn.
En er waren ook lekkere dingen.
En het was ook leuk op de set.
Heel veel groeten Noortje
Fotofeest van Noortje sprong bij fotostudio studioramaLisa - juli 2014

Hallo Francis en Monique,
Vandaag was mijn feestje, ik vond het echt superleuk!
Echt gaaf dat er allerlei spulletjes waren om je te verkleden en ook dat je hoge hakken aan kon doen. En natuurlijk de mooie kettingen en andere sieraden.
Ik kan niet wachten om mijn foto's te zien!
Liefs, Lisa
Fotofeest van Lisa met NCIS parasol bij fotostudio studioramaMyrthe - juli 2014

Hallo Francis en Monique,
Afgelopen zaterdag heeft Myrthe een geweldig kinderfeestje gehad van Lisa. Veel lol met z'n allen, en beer Billy was favoriet. De foto's zijn prachtig geworden, net ‘echte’ modellen! We komen vast nog wel een keertje langs.
Groetjes, Sietske (moeder van Myrthe)
Fotofeest van Myrthe met beer bij fotostudio studioramaEline - juli 2014

Hallo Francis en Monique
ik stuur jullie namens Eline een reactie over het feestje van Lisa. Ze vond het geweldig! Vooral de bontjas en de roze zitzak waren favoriete items. Het poseren vond ze heel leuk. Eline is zelf binnenkort jarig, haar partijtje vieren we na de vakantie. Maar de eerste woorden die ze na de fotoshoot buiten tegen me zei zeggen genoeg: ‘mam, kan mijn feestje nog voor de vakantie? Dan wil ik hier ook naar toe’. Met de belofte dat we zeker een keer een feestje bij jullie gaan vieren ging zij zaterdag met een grote glimlach slapen. Bedankt voor de leuke ochtend.
namens Eline, Ingrid
Fotofeest van Eline met bontjas bij fotostudio studioramaAnouk - juli 2014

Hallo Studiorama,
Eigenlijk vond ik alles het leukste
Ik ben heel blij dat ik mijn feestje bij jullie heb gedaan
De limonade was heel erg lekker leuk bedacht
Alle spulletjes van daar zijn echt cool
Ik verheug me er al op als we nog een keer komen
En natuulijk niet te vergeten de cakjes waren ook heel erg lekker
Groetjes anouk
Fotofeest van Anouk met strandstoel bij fotostudio studioramaSofie - juli 2014

Hallo,
Vorige week woensdag was ik met het feestje van Anouk bij Studiorama. Het was heel leuk en we mochten met elkaar en met verschillende kleren op de foto. We deden ook elkaars kleren aan. Volgens mij zijn alle foto's heel leuk geworden. Ik vond het zo leuk en voelde mij net een echt fotomodel.
Groetjes, Sofie
Fotofeest van Sofie met hartje bij fotostudio studioramaNicolien - juli 2014

Hoi Studiorama
Ik had zaterdag een feestje samen met mijn vriendin gegeven en het was super leuk.
In het begin kreeg je cupcakes en die waren super lekker. Het was ook heel leuk dat daar allemaal sjaals, tassen en sieraden waren.
De make-up was ook super mooi. En volgens mij iedereen die daar was vond het vet leuk. Ik zou het zo weer doen ( als ik geld had en als het mocht 😉 ). En de verrassing was ook heel leuk.
Groetjes, Nicolien
Fotofeest van Nicolien met roos bij fotostudio studioramaLotte - juli 2014

beste studiorama
ik vond mijn feestje super leuk vooral de warming up en met attributen,de verrassing voor de jarigen, de make up was super mooi,de cupcakes waren vett lekker (alles was heel leuk) veder wou ik jullie heel erg bedanken voor de gastvrijheid na het feestje heb ik hele leuke reacties gehad en iedereen vond het super leuk kira vond het zelfs het leukste feestje ooit en hoop ik tot volgende keer
groetjes lotte
p.s jullie waren heel aardig
p.p.s ik heb geen tips
Fotofeest van Lotte met glitter in de haar bij fotostudio studioramaIsa - juli 2014

Hoi,
Ik was afgelopen zaterdag met het feestje van Lotte en Nicolien naar deze fotostudio.
Ik vond het echt super leuk, en ik wil dit zeker nog een keer doen. Het gaafste vond ik wel dat je zoveel accessoires had om uit te kiezen. Sommige mensen zijn heel vaak op de foto geweest met de gekste en grappigste dingen. De warming up aan het begin was ook heel leuk, want je kon allerlei poses uitproberen! De cupcakes waren ook heel lekker 😉
Bedankt voor deze superleuke fotoshoot!
Groetjes Isa
Fotofeest van Isa met gangsterhoed en nerdbril bij fotostudio studioramaMichelle - juli 2014

hallo,
ik ben van de week bij lotte haar feestje geweest en het was echt super gaaf!
bij de warming up vond ik het al leuk maar,ik vond het vooral leuk dat je ook met accessoires op de foto kon.
iedereen zocht de leukste en grappigste kleding bij elkaar,en ging zo veel mogelijk op de foto.
ik ben echt benieuwd hoe ze (de foto's dus) eruit zien en ik wil dit zeker nog een keer doen!.
groetjes michelle
Fotofeest van Michelle topmodel met roze hakken bij fotostudio studioramaKira - juli 2014

Ik vond de fotoshoot echt super leuk en ik vond het ook heel leuk om opgemaakt te worden.
Wat ik ook heel leuk vond waren alle accessoires die je bij je outfit kon zoeken.
Ik vond de spring foto's een van de leukste.
Ik ben erg blij dat we bij jullie zijn geweest en ik vond het super tof.
Groetjes Kira

Fotofeest van Kira make-up model bij fotostudio studiorama


Amber - juli 2014

Beste Monique & Francis
ik vond me kinderfeestje 5 juli tegek.
ik vond het zo leuk omdat we op hakken en mochten en verkleden. ik had het ook heel leuk met me vriendinen.ik hoop dat ik volgend jaar nog 1 keer mag van me ouders.
groetjes amber xxx

Fotofeest van Amber met hoge hakken bij fotostudio studiorama


Nienke - juli 2014

Beste Francis en Monique,
Het feestje was super leuk , ik zou het wel veel vaker willen doen.
Het was zo grappig het ene moment ben je een diva en het andere gewoon jezelf.
De groepsfoto's waren super leuk vooral toen we in zo'n rijtje stonden, volgens mij van klein naar groot maar wel Amber vooraan.
Het was super super super super super super super super super super super duber leuk!!!!!!!!!!!!
Misschien tot de volgende keer!
Vriendelijke Groeten van Nienke

Fotofeest van Nienke als diva en haarzelf bij fotostudio studiorama


Nicole - juli 2014

Hoi Monique en Francis,
Afgelopen zaterdag had ik het feestje van Amber. Ik kwam voor de 2e keer bij jullie. Ik vond het weer super leuk. Ik kon weer met allerlei verschillende dingen op de foto. Ik had dit keer mijn eenwieler meegenomen. Daarmee kon ik ook heel leuk op de foto. De foto's die ik op Facebook heb gezien zijn erg leuk geworden. Ik ben erg benieuwd hoe de rest van de foto's zijn geworden.
Groetjes Nicole

Fotofeest van Nicole op haar eenwieler bij fotostudio studiorama


Tatum - juli 2014

Het was super gaaf daar zo bij Studiorama.
Want ik mocht zelfs een foto met confetti en een foto voor mijn vriendje
En ze maakten zelfs toverdrank, dat maakte mijn foto's helemaal top!
En we mochten echt van alle gebruiken wat er lag en dat vond ik super gaaf.
Hakken, boa's , sjaaltjes en echt van alles.
Ik vond het super gaaf en leuk en met veel vriendelijke gr. Tatum.

Fotofeest van Tatum met hartjes bij fotostudio studiorama


Danique - juli 2014

Beste Studiorama,
Ik vond het echt heel leuk.
Eerst kwam ik binnen met een paar vriendinnen, toen deden we een warming up.
Dat vond ik al heel erg leuk maar dat was pas het begin.
Daarna mochten we ons omkleden en als je op de foto wilde mocht je gewoon op de set gaan staan of liggen, dansen, springen, of gewoon gek doen.
En toen mocht ik met de gitaar van mijn vriendin plaatsnemen op de pilaar en zijn er hele coole foto's gemaakt.
Groetjes Danique

Fotofeest van Danique met gitaar als Janis Joplin bij fotostudio studiorama


Eline - juli 2014

Heeyy,
Ik vond het echt een heeeeeel erg leuk feestje.
Met de toverdrank en de warming up.
En de spring foto's vond ik heel erg grappig en de confectie was ook heel erg leuk.
Ik hoop nog een keertje terug te mogen komen naar deze studio,
Want het is echt super leuk !!
Groetjes Eline

Fotofeest van Eline topmodel bij fotostudio studiorama


Kim - juli 2014

Hallo Francis en Monique,
IK heb Woensdag mijn feestje gevierd bij jullie, ik heb het met veel plezier beleefd. We begonnen met een hapje en drankje. En jullie hadden zelfs een cupcake met mijn naam gemaakt. Toen begonnen we met de fotoshoot. Je mocht allemaal verschillende spullen gebruiken. De foto's die ik al heb gezien op facebook waren echt geweldig. Bedankt voor alles en tot de volgende keer.
groetjes Kim

Fotofeest van Kim prinses met kikker bij fotostudio studiorama

Alyssa - juni 2014

Beste Studiorama.
Het leukste vond ik mijn verrassing.
Ik vond het een heel leuk feest.
Groetjes van alyssa.

Fotofeest van Alyssa roze jurk bij fotostudio studiorama


Heike - juni 2014

Beste Monique en Francis,
Ik vond het erg leuk met de fotoshots. Ik vond de tips die we van jullie kregen ook heel goed. Bijvoorbeeld hoe we in het stoelbankje moesten gaan zitten. Soms deed iemand iets verkeerd, maar dan werd de foto toch mooi!
Groetjes Heike (ik was op het feestje van Alyssa)

Fotofeest van Heike roze zitzak bij fotostudio studiorama


Naut - juni 2014

Hallo,
Hieronder de reactie van mijn zoontje Naut op het kinderfeestje van Alyssa:
‘Ik vond het superleuk! Dat we met de bal van Persie mochten nadoen!’
Ariëtte

Fotofeest van Naut als van Persie bij fotostudio studiorama


Iris - juni 2014

Hallo Studiorama,
Gisteren was ik bij jullie voor de fotoshoot van het verjaardagsfeestje van Alyssa. Ik vond het superleuk. Vooral de uitleg en het maken van de foto's vond ik leuk, maar ook de spullen die ik mocht uitzoeken voor de shoot waren super. Bedankt!
Groetjes, Iris

Fotofeest van Iris met zonnebril bij fotostudio studiorama


Anna-Luna - juni 2014

Dag Francis en Monique,
Anna-Luna vond de fotoshoot voor Alyssa's feestje ontzettend leuk. Je ziet haar zeker een keer terug in de fotostudio!
De foto's zijn prachtig geworden.
Hartelijke groet, Evelien, moeder van Anna-Luna

Fotofeest van Anna-Luna met boa bij fotostudio studiorama


Ben - juni 2014

Beste Studiorama,
Op zaterdag 28 juni ben ik met het kinderfeestje van Alyssa naar studiorama toegegaan.
Dat vond ik echt superleuk. Ik had niet verwacht dat ik foto's maken zo leuk zou vinden.
Coole foto's van mijn AJAX pak. Ook vond ik de brillen die al in de studio lagen superleuk.
groetjes van Ben

Fotofeest van Ben met Ajax shirt bij fotostudio studiorama


Britt - juni 2014

Beste Francis en Monique,
Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor de leuke middag gisteren! Britt en haar vriendinnen hebben een toptijd gehad! ‘Leukste feestje ooit’!! Het was echt leuk om de meiden zo enthousiast in de auto te hebben terug naar Den Haag!
Dank voor de goede zorgen en de hartelijke ontvangst!
Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat, de eerste foto's hebben we al gezien facebook en die zijn erg leuk!!
Hartelijke groeten, Kirsten

Fotofeest van Britt 1000 meisjes bij fotostudio studiorama


Emiliya - juni 2014

Beste Francis en Monique,
Ik vond het feestje van Britt heel erg leuk! Heel erg bedankt voor de leuke middag! Dit was echt geweldig, ik zal dit feest niet snel vergeten!
Toen ik binnenkwam zag ik al wat foto's op de muur hangen, en die waren echt prachtig. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar hoe de foto's zijn geworden. Vast heel mooi, met al die kleding en accessoires. Het is eigenlijk een kleine-meisjes-droom - topmodel worden. En nu kwam die nog uit ook! Een middag lang model zijn, dat wil vast iedereen. Dus als je dit leest - twijfel niet, maar vier hier je feest. ALLE meisjes vinden dit leuk!
Alles was heel professioneel, een witte achtergrond, goede camera, -fotograaf en ... {opdrachtgever {Monique}} Ook waren er lekker drankjes en cupcakes **mjammjam** omdat Britt de duizendste feestganger was. Al met al, super leuk. Blijf zo doorgaan, dan kunnen jullie volgend jaar je 10.000e bezoeker vieren
Groetjes Emiliya

Fotofeest van Britt 1000 meisjes bij fotostudio studiorama


Dagmar – juni 2014

Hallo Francis en Monique,
Ik wilde nog even zeggen dat ik het een toppie middag vond. Vooral het verkleden en rommelen. Ook het praten met u, Monique, vond ik gezellig. Ik kijk nu al uit naar hele mooie foto’s.
Kusjes Dagmar. (zusje Monja)
Fotofeest van Dagmar diva roze zitzak bij fotostudio studiorama


Irene – juni 2014

Onwijs bedankt voor de leuke shoot en supersnelle actie.
Paul was erg gelukkig met de foto, ging m zelfs gelijk ophangen 😉
Groetjes Irene
Familie fotoshoot bij fotostudio studiorama


Sanne – juni 2014

Hoi Francis en Monique,
Maanden geleden hadden we de afspraak al gemaakt om Sanne d’r verjaardagsfeestje bij jullie te vieren.
En wat was het een TOP feest!
We werden uiteraard weer hartelijk ontvangen door jullie.
Daarna de uitleg wat er precies van de kids werd verwacht. En wat hadden we een fotomodellen meegenomen! De één was nog beter dan de andere. Maar uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder zo’n goede fotograaf en begeleiding.
Na een half uurtje gingen de kinderen los en werd het één groot feest.
De eerste foto’s al voorbij zien komen op Facebook en van iedereen alleen maar positieve reacties gekregen, ik geloof dat jullie agenda binnenkort bomvol zit met nieuwe aanmeldingen voor verjaardagsfeestjes! 😉
Onwijs bedankt voor alles, kunnen niet wachten op de inlogcodes!
Groetjes en tot gauw! Erik, Katinka, Sanne en Sophie
Fotofeest van Sanne great look bij fotostudio studiorama


Fabienne – juni 2014

Hallo ik ben Fabienne, ik vond het zo leuk op het feestje, dat ik het graag met jullie wil delen.
Ik vond de foto waarop ik met mijn groene jasje poseer het leukste om te doen, maar ook in de Engelse kleren vond ik supercool! Ook was het al leuk om naar de anderen te kijken als zij op de foto gingen, ik kom vast wel weer een keertje terug want ik vond het super COOL!!!
TOT SNEL !!!!!!!!! FABIENNE
Fotofeest van Fabienne bij fotostudio studiorama


Romy – juni 2014

Goedemiddag
Ik ben moeder van romy die gad een kinderfeest van sanne vorige week woensdag
Ze heeft het super leuk gehad
Fantastische foto s
10 punten
Groetjes sandra
Fotofeest van Romy met smaragd sieraden bij fotostudio studiorama


Tara – juni 2014

Mijn dochter Tara vond de fotoshoot echt helemaal geweldig. Na een enthousiaste thuiskomst, zei ze bij het naar bed gaan. mama, ik weet nu eindelijk wat ik wil met mijn feestje…. (ook zo’n fotoshoot).
Birgitte, moeder van Tara
Fotofeest van Tara met vlinder sjaal bij fotostudio studiorama


Quinten – juni 2014

Ik wilde even zeggen dat mijn zoon Quinten het ontzettend leuk gevonden heeft de fotoshoot.Degene met de ballonnen was echt heel erg leuk vond hij.Ik vond ze eigenlijk allemaal erg leuk en vooral die groepsfoto op de grond allemaal.
Mvg Mirella
Fotofeest van Quinten wit bankje bij fotostudio studiorama


Sidney – juni 2014

Hallo Francis & Monique,
Ik ben afgelopen woensdag bij Studiorama geweest op het feestje van Sanne. Voor mij was het de eerste keer dat ik een fotoshoot heb gedaan, ik vond het super leuk!
Ik zou graag weer een fotoshoot willen doen! Moet ik aan mijn vader of moeder vragen. Hoop dat het mag! Bij de shoot zagen we er leuk uit en mochten we de sieraden, paraplu en andere dingen gebruiken. We kregen tips en trucs! Wel zo handig ……..
Bij een feest hoort ook wat lekkers
Leukste van de dag was: foto’s maken! Wil volgende keer mijn verjaardag bij Studiorama vieren! Ik hoop dat het mag!
Groetjes, Sidney
Fotofeest van Sidney call me bij fotostudio studiorama


Julia – mei 2014

Beste Monique en Francis,
31-05-14 gaf ik mijn feestje bij jullie in de studio.
Ik vond het heel erg leuk! Je kon met veel leuke dingen op de foto,
en jullie gaven leuke en goede aanwijzingen hoe je moest poseren.
Ik was natuurlijk al een paar keer bij jullie geweest, voor de tweelingenshoot
en voor het feestje van mijn zus, maar dit was toch weer anders (en super!) met het thema: afscheid groep 8.
Volgens mij vonden mijn vriendinnen het ook heel erg leuk!
Ik raad iedereen deze studio sowieso aan.
Misschien weer tot over een paar jaar…
Groetjes, Julia
Fotofeest van Julia met hoge hakken bij fotostudio studiorama


Myrthe – mei 2014

Beste Monique en Francis,
Het was een ontzettend leuk feestje!
Ik was natuurlijk al 2 keer eerder in de studio geweest voor mijn eigen feestje en de tweelingenshoot.
Dit keer was het wel anders, want er is natuurlijk wat veranderd in de afgelopen jaren, maar toch weer ontzettend leuk met het thema: afscheid groep 8.
Ik vond dat jullie erg goed ‘coachen’ en dat Francis erg goed fotografeerde, maar dat wist ik al 🙂
Ik vond ook dat jullie weer hele leuke dingen hadden om mee op de foto te gaan.
Vooral de teddybeer was mijn favoriet!!
Bedankt en veel groetjes,
Myrthe
Fotofeest van Myrthe met Tedybeer bij fotostudio studiorama


Dieuwertje – mei 2014

Beste Monique en Francis,
Ik werd met een feestje meegenomen door Julia.
Ik had het eigenlijk heel anders verwacht, maar het was nog leuker dan ik had gedacht.
De studio is mooi en er zijn leuke dingen om mee op de foto te gaan.
De verdeling van het fotograferen en het ‘coachen’ was goed en leuk om aanwijzingen te krijgen.
Ik raad zeker aan om een keer langs te komen. Misschien kom ik zelf ook nog wel een keer terug!
Groetjes en bedankt,
Dieuwertje
Fotofeest van Dieuwertje hardlopen bij fotostudio studiorama


Mette – mei 2014

Beste Francis, en Monique
Het was echt een heel leuk feestje er zijn hele mooie foto’s gemaakt.
Het was top !
Ik hoop dat ik nog en keer terug kom
Groetjes Mette
Fotofeest van Mette op de pilaar bij fotostudio studiorama


Inass – mei 2014

beste Francis, en Monique.
ik was op: 31-5-14 bij het feestje van Julia.
En het was super leuk, ik heb goed advies gekregen, om te poseren.
het was echt een dag om nooit te vergeten!
het was super gezellig, en hoop dat ik nog 1 keertje langs kom voor een fotoshoot.
Deze foto shoot studio raad ik zeker aan iedereen aan.
Groetjes, Inass 🙂
ps: leuke attributen :).
Fotofeest van Inass topmodel bij fotostudio studiorama

Valerie – april 2014

Lieve Studiorama,
Ik ben mee gekomen met Rebekka.
Het was echt 1 van de leukste feestjes die ik heb meegemaaakt.
Ik zal t ook echt nooit vergeten!!
De ruimte waar we in zaten was heel leuk versiert, ook waren er leuke attributen.
Het personeel was heel erg vriendelijk de sfeer was daarom ook erg gezellig.
Ik weet al bijna wel zeker dat de foto`s leuk zijn!
Doegg xxx Valerie
Psssttt: misschien zien jullie me wel nog een keertje terug!!
Fotofeest van Valerie met Los Angeles shirt bij fotostudio studiorama


Marit – april 2014

Beste studiorama,
Ik vond de fotoshoot super leuk. Bij de oefenfoto’s vond ik het fijn dat je nog wat tips kreeg om nog beter op de foto te staan. toen we daar klaar mee waren mochten we super leuke verkleedkleren, hoedjes, brillen en nog veel meer opdoen, je mocht de gekste dingen verzinnen. Na een tijdje werd er make up opgedaan, dat zag er heel mooi uit. het leuke was dat je zelf mocht kiezen of je in je eentje of dat je met al je vriendinnen op de foto wilde en of je staand, zittend,liggend of springend erop wilde. De laatste foto ronde was heel leuk, iedereen mocht nog voor de laatste keer met de jarige op de foto. Ik vond het jammer dat de tijd zo snel voorbij ging, maar het was een super leuk feestje en leuke fotoshoot!!!!
Groetjes Marit
Fotofeest van Marit met glitterpet bij fotostudio studiorama


Sanne – april 2014

beste studiorama,
Van het weekend had ik een feestje van mijn vriendin Rebekka.
Wat een ervaring!!
Aan het begin werden we hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje.
Daarna konden we echt beginnen.
We kregen eerst een ‘warming up’.
Daarin leerden we alles over hoe je goed op de foto kan staan.
Na een paar oefeningen mochten we zelf aan de slag.
Na een tijdje kregen we nog wat te drinken.
Daarna kregen we make-up.
Dat was echt super mooi.
Daarna kregen we een close up.
En weer daarna mochten we zelf weer aan de slag.
Het was ook heel leuk dat de fotograaf ons soms tips gaf, om de foto nog mooier te maken.
Het hoefde natuurlijk niet, maar het mocht wel.
Aan het einde werden we vriendelijk uitgelaten en gingen we naar huis.
Het was echt een super ervaring en ik wil zeker nog een keer terug.
Ik had de dag van mijn leven.
Liefs Sanne.
Fotofeest van Sanne bijzonder portret bij fotostudio studiorama


Hannah – april 2014

Hey studiorama
Ik was met mijn vriendin haar feestje bij julie geweest.
Het was echt heel leuk.
Vooral die spullen die je zo kon pakken en al die dingen. En ik vond het ok heel leuk dat julie niet ons ‘neerzetten’ maar dat wij moesten gaan staan hoe wij dat leuk vonden en dat julie dan tips gaven hoe het dan NOG iets mooier was. Het was echt super.
Dit was echt geweldig
Bedankt voor de leuke dag en de goede tips. Hopelijk tot een volgende x
-xxx- hannah
Ps. Julie zijn gwn superrr.
Fotofeest van Hannah bijzonder portret bij fotostudio studiorama


Lotte – april 2014

Hoi,hoi, ik wilde jullie nog even bedanken voor de super gezellige middag.
Lotte en haar vriendinnen hebben echt genoten deze dag.
Lotte heeft hele leuke reacties gekregen zoals, dit was het leukste feestje
van allemaal waar ik geweest ben. Heel erg bedank, jullie zijn zo spontaan en relaxt,
dat alle kinderen zich op hun gemak voelde. En van Lotte moet ik jullie bedanken voor
een super feestje het was geweldig.
Groetjes, Angelique en Lotte
Fotofeest van Lotte glamour model bij fotostudio studiorama


Sanne – april 2014

Beste Francis en Monique,
Ik vond het feestje van Lotte superleuk! Ik vond het allemaal erg spannend en ik vind het erg leuk dat ik dit samen met mijn vriendinnen kon doen.
Groetjes, Sanne
Fotofeest van Yara bijzonder portret bij fotostudio studiorama


Yara – april 2014

heei studiorama
ik vond de shoot met mijn vriendinnen super leuk en mijn vriendinnen ook.
ik hoop dat er hele gave foto’s uit komen.
en ik kom zeker nog een keer langs als ik nog een fotoshoot wil doen.
super bedankt xxx yara
Fotofeest van Yara bijzonder portret bij fotostudio studiorama


Quinty – april 2014

Bedankt voor de super leuke avond met mijn vriendinnen het was een super gave fotoshoot! Ik en mijn vriendinnen vonden het erg leuk en gezzelig en willen zeker wel nog een keer terug komen. Het was erg leuk maar we hebben ook veel geleerd!
Super bedankt XXX Groetjes Quinty
Fotofeest van Quinty zwart-wit portret bij fotostudio studiorama


Lotte – april 2014

Hallo ,
Het was echt super gezellig en leuk !
Ik heb dan ook veel geleerd !
Ik wil zeker nog een keer terug komen.
ik vond het ook heel leuk om de fotoshoot te doen.
In ieder geval bedankt voor de super leuke avond !
Heel erg bedankt ! Gr. Lotte
Fotofeest van Lotte met zwarte pump bij fotostudio studiorama


Marie-Claire – april 2014

heel erg bedankt voor de leuke avond gisteren! In de auto hadden we het erover dat we het echt super leuk vonden en dat we zeker nog wel een keer gaan!
Groetjes Marie-Claire
Fotofeest van Marie-Claire portret bij fotostudio studiorama


Senne – april 2014

Heel erg bedankt! ik vond het super leuk om te doen! Leuk om het nog een keer mee gemaakt te hebben!!
Groetjes senne
Fotofeest van Senne soft portret bij fotostudio studiorama

Pien – maart 2014

Lieve Francis en Monique,
Ik was nu voor de 2e keer bij jullie maar het blijft echt super!!! Ik vond het erg leuk en de foto’s die nu al op Facebook staan zijn ook super ! Ik vond het super om met mijn team op de foto te gaan, met ester en de rest natuurlijk maar ook met mezelf! Ik zie jullie vast en hopelijk nog een keer!
Groetjes, Pien
Fotofeest van Pien met hockey Club Waddinxveen fotostudio studiorama


Ester – maart 2014

Hoi Francis en Monique, Het was echt super!!! Ik had er veel zin in, en het was ook echt leuk. De cupcaketjes met I love Hockey waren echt grappig, en het was heel gezellig. Ik vond het ook leuk om met iedereen op de foto te gaan, vooral met Pien. De groepsfoto’s zijn goed gelukt! Groetjes Ester
Fotofeest van Ester met hockey Club Waddinxveen fotostudio studiorama


Inge – maart 2014

Beste Francis en Monique
Het was echt een super avond met mijn hockey team.
de fotoshoot was super leuk.
Jullie gaven goede tips hoe je het beste op de foto kon staan,
en ook de cupcakes met I love hockey waren heel erg leuk.
ik vond het heel erg leuk en hoop nog een keer terug te komen.
Groetjes Inge
Fotofeest van Inge met hockey Club Waddinxveen fotostudio studiorama


Tess – maart 2014

Wij zijn gister met het team naar de studio geweest. De foto’s zijn erg leuk geworden. We kregen ook tips hoe je het beste kon staan dat was erg handig. Geslaagd
Fotofeest van Tess met hockey Club Waddinxveen fotostudio studiorama


Annelotte – maart 2014

Haay!
Ik vond de fotoshoot geweldig!! Ze hebben hele leuke spullen om te gebruiken met de foto’s.
Ook geven ze veel tips: hoe je je gezicht moet houden enz.
Ik heb het super erg naar me zin gehad! En ze zijn echt mega aardig!
Dit ga ik zeker nog een keer doen!
Groetjes- Annelotte
Fotofeest van Annelotte soft portret bij fotostudio studiorama


Puck – maart 2014

Hallo,
Ik vond dat alles heel goed werd uitgelegt en de sfeer was gezellig, jullie hadden ook hel leuke dingen om aan te trekken. Het zijn super leuke foto’s die ik heb gezien en alles was heel leuk!!!
Groetjes, Puck
Fotofeest van Puck met sterallures bij fotostudio studiorama

Julia – februari 2014

Lieve Francis en Monique,
Ik vond het feestje zo super gaaf. Ik heb nog helemaal nagenoten!
Het was ook zo leuk dat er overal foto’s hingen.
En het was zo gezellig.
Ik vind het echt grappig dat wij de grootste rotzooi in de kleedkamer van 2014 hebben gemaakt!
Ik kom heel graag nog een keer terug.
Groetjes Julia
Fotofeest van Julia sterren broek bij fotostudio studiorama


Katie – februari 2014

beste Francis en Monique,
ik vond de fotoshoot heel erg leuk en ik zou zo nog een paar uur kunnen blijven!!!! Heel erg bedankt voor de leuke dag, ik ben er zo enthousiast over geworden!! Ik wil zo graag de foto’s zien! Ik vond het vooral super leuk, omdat er allemaal verschillende spulletjes waren zodat je zoveel leuks kon bedenken! Ik zou dit echt NIET gemist willen hebben. Ik denk dat ik dit nooit ga vergeten, en ook niet wil vergeten. Echt alles was leuk!! (en de cupcakes waren heel lekker)
groetjes: Katie!!!!!
Fotofeest van Katie met roze zitzak bij fotostudio studiorama

Guusje – februari 2014

Hallo Francis en Monique,
Ik vond het heel leuk om mijn kinderfeestje bij jullie te vieren.
En ik vond de roze hakken heel leuk ik viel bijna op de grond toch bleef ik staan.
Ik vond het een super feest.
Misschien kom ik nog een keer terug.
Groetjes Guusje
Fotofeest van Guusje met hoge hakken bij fotostudio studiorama


Elize – februari 2014

Ik vond het heel erg leuk vooral de zwarte hakken die vond ik cool!!
groetjes Elize
Fotofeest van Elize met hoge hakken bij fotostudio studiorama


Jil – februari 2014

Ik vond het heel leuk in studiorama en de leukste spullen vond ik de glitter pet en de zonnebril!!!!!!!!!
De cakejes vond ik heerlijk.
Ik kom graag nog een keer!!!!
Jil
Fotofeest van Jil met glitterpet bij fotostudio studiorama


Eline – februari 2014

Beste Francis en Monique,
Ik vond het een superleuk feestje. Het leukst vond ik dat je zelf mocht weten wat je aantrok en ik vond de toverlimonade ook grappig! Ik ben benieuwd naar alle foto’s!!!!
Groetjes Eline
Fotofeest van Jil met glitterpet bij fotostudio studiorama


Maud – februari 2014

Hallo,
Ik vond het heel leuk op het feestje. Vooral ronddraaien met me keep.
Groetjes van Maud .
Fotofeest van Jil met glitterpet bij fotostudio studiorama


Isa – januari 2014

Hallo Francis en Monique,
Ik vond het heel leuk met al die tasjes, ringen, kettingen, armbanden en sjaals en de schoenen die te groot waren en de zonnebrillen die heel leuk zijn en er was een kleedkamer waar je heel veel rommel mocht maken.
Het was super leuk. Ik had de leukste foto.
Je leert de belangrijkste dingen stap voor stap bijvoorbeeld hoe je moet draaien en dat soort dingen.
Er is ook een spiegel en dat is heel handig.
Groetjes Isa
Fotofeest van Isa als diva bij fotostudio studiorama


Liese – januari 2014

Hallo ik was 15 Januari bij jullie in de studio met een feestje van mijn vriendin Isa.
Ik vond het super leuk!! de leukste foto’s vond ik de : groepsfoto! en de spulletjes ook wel grappig!!!
Ik ben de moeder van Liese en ik vond de foto op de stoel ontzettend leuk. Hele grappige foto ook.
groetjes: Liese Kastelijn!
Fotofeest van Liese als diva bij fotostudio studiorama

Floor – januari 2014

Haaaaaai!!
Ik vond de fotoshoot weer heel erg leuk!
Het was de tweede keer dat ik mijn feestje hier heb gevierd maar het was nog steeds heel erg leuk en gezellig!
De tafel was weer mooi gemaakt en met lekker dingen ;D Er waren ook weer leuke nieuwe accessoires om mee op de foto te gaan!
Francis en Monique gaven ook goede tips!
Bedankt voor dit geslaagde feestje!
Xjesssss Floor
Tiener feest van Floor met gymschoenen bij fotostudio studiorama


Demi – januari 2014

Hallo,
Ik vond het feestje superleuk!
Zeker met de donuts vond ik een erg leuk idee.
Ook is het erg leuk dat jullie allemaal leuke spullen hebben waarmee je je kan verkleden.
Ik hoop dat ze volgend jaar weer het zelfde feestje geeft
Groetjes Demi
Tiener feest van Demi met doughnut bij fotostudio studiorama


Gamze – januari 2014

Hoi Francis en Monique,
Floor’s feestje was echt super!
Jullie hebben me veel geholpen en hele mooie foto’s gemaakt.
Als ik een fotoshoot feestje ga geven dan weet ik wel waar ik dat ga doen!
Super bedankt!
Groetjes Gamze
Tiener feest van Gamze Topmodel bij fotostudio studiorama


Chimay – januari 2014

het was echt supee leuk om daar voor de 2e keer te zijn.
Ze hadden nieuwere accesoires, dus je kan zien dat ze elk jaar nieuwere spullen kopen. En de gezellige eigenaars weer is te zien. het is het zeker waard om er een keer heen te gaan.
xx chimay
Tiener feest van Chimay bij fotostudio studiorama


Luna – januari 2014

Hoi!
Het feestje van Floor was echt super leuk!
Ik vind het vooral leuk dat je zelf mag bepalen wat je wilt.
Ook al was het voor de 2e keer het was toch heel leuk!
Ik denk dat de foto’s heel gaaf geworden zijn.
Groetjes Luna
Tiener feest van Luna ballet bij fotostudio studiorama


Merel – januari 2014

heei!!
Ik vond het super leuk om weer in jullie studio te zijn.
We werden weer goed geholpen.
Ook waren er weer nieuwe spullen wat ook super leuk was.
Wat ik vooral leuk vond dat je haren soort van in de wind werden gelegd.
Ik hoop niet dat dit de laatste keer is en nog heel er bedankt.
Groetjes Merel
Tiener feest van Merel bij fotostudio studiorama