Ervaring van klanten bij Studiorama

Hierbij een overzicht van de reacties van klanten die in het verleden bij onze fotostudio zijn geweest.
Nieuwsgierig? Kom een keer langs bij Studiorama voor één van onze Fotoshoots of een gezellig Fotofeest.

portret van jonge vrouw bij Studiorama

December 2018 – Jacintha

Wat was het weer een super toffe ervaring bij Studiorama. Het was de 5e keer dat ik in de studio was en het was wederom enorm gezellig, maar ik heb ook een enorm gaaf resultaat mogen ontvangen. Ik had dit keer een korte fotshoot en dan kun je al kiezen uit super toffe foto’s! Bij Studiorama wordt echt gekeken naar wat jij als klant wil, maar word je ook enorm geholpen als je het niet precies weet. Samen met mijn schoonzus kwam ik in de studio, voor haar was dit de eerste keer in een fotostudio en wat hebben we er van genoten! We komen zeker nog een keertje terug, maar eerst genieten van deze mooie foto’s.
Francis en Monique, wederom enorm bedankt!
Groetjes,
Jacintha
fotoshoot voor opa en oma bij Studiorama Fotografie

November 2018 – Ronny

Afgelopen dinsdag 13 november 2018 bij studiorama geweest wat een warm onthaal en wat een gezellige mensen nu nog wachten op het eindresultaat maar dat kan alleen maar goed zijn top fotograaf
familie fotoshoot van Studiorama Fotografie

September 2018 – Ellen

Sinds de komst van onze kinderen hebben we gekozen voor Studiorama Fotografie. Zo leggen we af en toe een mooi moment vast voor nu en later. Kleintjes worden immers zo snel groot!
De omgang met Francis en Monique vinden wij erg prettig; ze nemen echt de tijd om het gewenste verhaal naar een mooi beeld te vertalen. Met 2 kleintjes die zich niet laten regiseren een hele uitdaging kan ik zeggen.
Nu ze eenmaal aan de muur hangen is onze jongste erg blij zichzelf ook terug te zien en vertelt al wijzend naar de foto’s wie er bij ons gezin horen. Wij genieten volop van dit mooie resultaat!

Groetjes Ellen

Moederdag fotoshoot van Studiorama Fotografie

Juni 2018 – Saskia

Wij zijn groot fan van de Moederdagactie van Studiorama. Inmiddels zijn we al 3 keer gefotografeerd door Francis en Monique. Eerst moeder en dochter, daarna oma en kleindochter. En dit jaar gingen we zelfs vier generaties op de foto. Een waardevolle foto die ons heel dierbaar is.

Francis en Monique zorgen voor een hartelijk en persoonlijk ontvangst in hun fijne studio. Zo voelen we ons helemaal thuis en gaat iedereen ontspannen op de foto. Ze weten het mooiste in iedereen naar boven te halen en te fotograferen.

Groerjes Saskia

kinderfeest bij Studiorama fotografie

Februari 2018 – Marije

Ik vond het een hele leuke dag
Ik heb veel geleerd
En heb echt genoten
En ben heel erg benieuwd naar de foto’s
Ik raad jullie allemaal aan om er heen te gaan
En ook iets leuks mee te maken
De fotograaf was ook aardig dus dat is fijn
Groetjes marije
4 nichtjes op de foto bij Studiorama Fotografie

Januari 2018 – Mieke

Het was zaterdag gezellig met het gezin en mijn man
was heel blij met de foto van zijn vier kleindochters, hij hangt al mooi !!
Nog hartelijk bedankt voor alles , de meisjes waren ook reuze blij
met de fotootjes reuze leuk.
Vriendelijke groet,
Mieke
Familie fotoshoot bij Studiorama laat het familiegeluk zien

November 2018 – Bianca

Wat hebben wij genoten van de fotoshoot. We werden hartelijk ontvangen door Monique. Kapster Miranda ging gelijk aan de slag met de haren van onze dochters en het resultaat was prachtig. Tijdens de fotoshoot zorgde Monique ervoor dat wij ons ontspanden en dat we plezier hadden. Ondertussen maakte Francis de foto’s en ook dat ging er heel ontspannen aan toe. Het resultaat was dat we veel mooie foto’s hebben en dat het nog lastig werd om de “mooiste” foto uit te kiezen. Het was een geweldige ervaring om hier ons  familiegeluk te mogen vastleggen.

Groeten, Hermen en Bianca

moeder en dochters fotoshoot bij Studiorama Fotografie

April 2018 – Drahomíra

Hele leuke fotosessie, resulterend in prachtige, professionele foto’s. Erg prettig contact. Francis en Monique gingen zorgvuldig mee in onze wensen. We komen zeker weer terug!
montage voor aan de muur van Studiorama Fotografie

Oktober 2018 – Yvonne

Vanmorgen in de studio van Monique en Francis foto’s laten maken van onze kleindochter Josephine.
De kleine meid is 20 maanden en groeit zo snel dat we graag wat leuke foto’s van haar hebben. Tevens willen we haar mama verrassen met een mooie grote foto van haar kleine meid op haar verjaardag in november.
Josephine vond het prachtig in de studio en ging al snel met Monique mee om naar het speelgoed te kijken. Onderwijl maakte Francis zo veel mogelijk foto’s van haar. Ze had het helemaal niet in de gaten en ging op in haar spel. Oma moest wel op de achtergrond blijven. Na een kwartiertje werd ze moe en hebben we een kleine pauze ingelast om wat te eten en te drinken. Daarna heeft ze met Monique met de trein gespeeld en heeft Francis weer flink wat opnames kunnen maken. Josephine werd helemaal vrij gelaten en kwam daardoor heel natuurlijk over. We popelen om het resultaat te zien. Wat een leuke studio en wat een leuk stel mensen, ze stellen je kindje helemaal gerust om tot het mooiste resultaat te komen en ze lijken er zelf net zo veel van te genieten als wij en Josephine deden! Een aanrader!
Groetjes,
Yvonne en Harry en Josephine
familie fotoshoot bij Studiorama Fotografie

Juni 2018 – Linda

Met mijn zus, onze partners en onze kinderen hebben we een fotoshoot gedaan bij Studiorama.

We waren prettig en professioneel begeleid tijdens de shoot wat best een opgave kan zijn met 4 jonge kinderen waaronder een baby. Het resultaat mag er wezen en onze ouders zijn erg blij met de foto en lijst die wij hen cadeau hebben gedaan. De foto heeft een mooie plek aan de muur gekregen in de woonkamer! Daarnaast hebben we nog extra foto’s besteld van onze gezinnen apart.

Bedankt Francis en Monique voor de mooie foto’s!

Juni 2018 – Nanda

Wij vonden het een superbeleving, wat een warme ontvangst en wat een aandacht besteed aan de details! Bijzonder! Bedankt, wij kijken uit naar de rest van de foto’s!
Opa en Papa kunnen niet trotser zijn!
love fotoshoot van Ab en Elsbeth

Mei 2018 – Ab en Elsbeth

Beste Francis en Monique,

Wij genieten nog na van de fotosessie.
Wij zijn allebei niet van het op de foto gaan maar door jullie gastvrije ontvangst en jullie geduld stelden jullie ons beiden op ons gemak. En het voelen dat je bij andere mensen jezelf kan en mag zijn is grandioos.
Daarnaast is het een gave zoals jullie samen op elkaar ingespeeld zijn om in dit geval ons ook ons zelf te laten zijn en jullie daarbij het beoogde doel voor ogen houden. Namelijk foto’s van ons samen als kroon op onze relatie.
En aan de mond op mond reclame zal het als het aan ons ligt niet ontbreken.

Met vriendelijke groet, Ab en Elsbeth

Februari 2018 – Martijn

Bij Francis en Monique hebben mijn broertje, onze vriendinnen en ik een leuke fotoshoot gehad. Doordat één de foto’s maakt en de ander aanwijzingen geeft over positie en houding had ik niet het gevoel dat ik stond te poseren. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Je wordt hartelijk ontvangen en ze weten mensen zonder ervaring met dit soort dingen op hun gemak te laten voelen.
Groet Martijn
studiorama fotografie foto van 3 broers thuis bij Liliam

Januari 2018 – Liliam

…een mooie foto waarop onze 3 zonen ieder goed tot hun recht komen. Dat was het plan toen ik contact opnam met Francis en Monique.Vooral voor onze middelste zoon is ongedwongen in de camera kijken een grote uitdaging. Maar wat een prachtige foto’s zijn het geworden. Door de warme ontvangst, de ontspannen sfeer en de speelse manier waarop Monique en Francis met de jongens omgingen leek het allemaal als vanzelf te gaan. Met als resultaat een prachtig aandenken aan de muur.
Liliam