VRIJGEZELLENFEEST – EEN FEEST OM NIET SNEL TE VERGETEN

Een vrijgezellenfeest bij Studiorama is een onvergetelijk feest. Het is een mooie manier om een bijzondere periode met elkaar af te sluiten en een nieuwe, spannende tijd in te luiden.

Beauty Queen – Pakket

Eerst lekker kletsen met koffie, thee en wat lekkers erbij. Daarna krijgt u uitleg over make-up en verzorging van een professionele visagist. In de 2,5 uur durende visagie workshop leert u stap voor stap de theorie en praktijk van de visagie. Alle stappen worden voor gedaan en daarna gaat u onder begeleiding zelf aan de slag.
Deze workshop is geschikt voor iedereen, of u nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Kiest u voor een basis visagie of gaat u voor de Smokey Eyes?

Old Friendships – Pakket

Vandaag laten we de bruid schitteren op de set. Ook de andere feestgangers gaan op de foto. We doen een gezamenlijke warming-up en daarna gaat een ieder nog een aantal keren op de foto.
We sluiten het feest af door iedere vriendin een keer te portretteren met de toekomstige bruid. Hierbij is het leuk dat alle dames van te voren bedenken wat voor lijntje zij met de toekomstige bruid hebben. Bent u de vriendin die haar vaak belt, neem dan een mobieltje mee. Neem gerust attributen mee om uw verhaal te versterken. Denk aan studieboeken, een volleybal of misschien uw fiets.

Just Having a Good Time – Pakket

Hebben jullie al een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, huur de studio dan per uur en maak een leuk programma voor de aanstaande bruid. Geef van te voren aan wat jullie willen doen en wij maken er een top feest van.

Wat kunt u op ons vrijgezellenfeest verwachten?

Alles op een rij

Creativiteit
Fun
Sensatie
Emotie
Kost

Ervaringen van klanten

 • Als duo passen jullie zo goed bij elkaar, waardoor je de warmte al voelt als je de trap op komt. Wat een geweldige sfeer!

   

  enthousiaste klant van Studiorama
  Annie Nederend
  eigenaar van Hippe Freubels
 • Het gevoel na een shoot is bijna onbeschrijfelijk. Onze foto’s zijn zo waardevol.

   

  blije klant van Studiorama
  Monique Both
 • De kinderen vonden het hartstikke leuk en dat was ook terug te zien op de foto’s. Prachtige foto’s worden gemaakt door mensen die werken vanuit hun hart.

  tevreden klant van Studiorama
  Annemieke Kok

Portfolio Fotofeest