BEDRIJFSUITJE – EVEN NIET OVER HET WERK PRATEN

Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Totaal iets anders!

Prik een dag en schakel alle invalkrachten in, want het is tijd om even samen iets leuks te doen. Een fotoshoot in een studio is niet alleen origineel, maar staat vooral voor gezelligheid en een hoop lol.

Een gezellige shoot met collega’s

Eerst lekker kletsen met koffie, thee en wat lekkers erbij. Dan beginnen we met een groepsfoto. Dat is vooral leuk voor later. Deze print hangt u natuurlijk op een plek op de werkvloer waar iedereen er nog lang van na kan genieten.

Een uitje om niet snel te vergeten

Of u nu komt genieten samen met collega’s, afscheid neemt van een collega of een leuke foto van uw team wilt maken. Voor iedere gelegenheid hebben wij een standaard pakket samengesteld. Naast iedere pakket kunt u drankjes en hapjes bijboeken. Wij zorgen ervoor dat uw team een onvergetelijk tijd bij ons op de set zal beleven.

Wat kunt u op ons vrijgezellenfeest verwachten?

Alles op een rij

Creativiteit
Fun
Sensatie
Emotie
Kost

Ervaringen van klanten

 • Als duo passen jullie zo goed bij elkaar, waardoor je de warmte al voelt als je de trap op komt. Wat een geweldige sfeer!

   

  enthousiaste klant van Studiorama
  Annie Nederend
  eigenaar van Hippe Freubels
 • Het gevoel na een shoot is bijna onbeschrijfelijk. Onze foto’s zijn zo waardevol.

   

  blije klant van Studiorama
  Monique Both
 • De kinderen vonden het hartstikke leuk en dat was ook terug te zien op de foto’s. Prachtige foto’s worden gemaakt door mensen die werken vanuit hun hart.

  tevreden klant van Studiorama
  Annemieke Kok

Portfolio Fotofeest