Nieuwsbrief Snapshot van december 2015

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij onze 3 favoriete foto’s.

Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie print van deze winnende foto in de studio op komen halen. Hoe meer stemmen, hoe groter de print!

Actie – Valentijnsdag

Onze ‘Valentijn’ shoot is zaterdag 13 februari 2016. Iedereen is van harte welkom in onze fotostudio voor een speciale fotoshoot.
Na een korte tijd op de set, zoek u samen met de fotograaf de mooiste foto uit. Deze wordt op het posterformaat van 30×40 cm gedrukt, terwijl u met iets te drinken wacht op uw print. De shoot kost 45,00 euro.
Maak wel even een afspraak met de fotograaf.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

De beste tips om een originele kerstkaart te ontwerpen

Zelfgemaakte kerstkaarten zijn bij ons favoriet. Wanneer ze binnenkomen met de post krijgen ze een mooi plekje en natuurlijk worden ze altijd bewaard. Zelf proberen we ook ieder jaar een kaart te maken.

LEES MEER OP ONZE BLOG

Horst P. Horst – Photographer of Style

Het Nederlands Fotomuseum presenteert voor de eerste keer in Nederland een grote retrospectieve tentoonstelling van het werk van Horst P. Horst (1906-1999), een van de belangrijkste mode- en portretfotografen van de twintigste eeuw.

De tentoonstelling is te zien bij Nederlands fotomuseum, Wilhelminakade 332 3072 AR Rotterdam tot en met 10 januari 2016.