Nieuwsbrief Snapshot van oktober 2015

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij onze 3 favoriete foto’s.

Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie print van deze winnende foto in de studio op komen halen. Hoe meer stemmen, hoe groter de print!

Actie – Zussen3Daagse

Onze ‘Zussen’ shoot is van dinsdag 27 t/m donderdag 29 oktober 2015. Alle zussen, jong en oud, zijn van harte welkom in onze fotostudio voor een speciale fotoshoot. Na een korte tijd op de set, zoek jij samen met de fotograaf de mooiste foto uit.Deze wordt op het posterformaat van 30×40 cm gedrukt, terwijl jij/ u met iets te drinken wacht op je print. De shoot kost 35,00 euro.
Maak wel even een afspraak met de fotograaf.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

Geluksroute Gouda
2e editie 4 oktober 2015

De Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

Wij hopen ook u in onze studio te begroeten op zondag 4 oktober 2015

LEES MEER OP DE WEBSITE

Zotte Zaterdag – 17 oktober

Een dag die bol staat van de activiteiten rondom Erasmus, Kind van Gouda. Met een knipoog naar zijn ‘Lof der Zotheid’ nemen we jong en oud mee naar de middeleeuwen, de tijd van de jonge Erasmus.

En wij doen mee! Zien wij u op zaterdag 17 oktober 2015? Wij staan van 13.11 uur tot 17.00 uur in de regentenkamer van het Het Weeshuis, Spieringstraat 1 (oude bibliotheek).

LEES MEER OP DE FLYER

Data Rush – Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie 2015

Titel van de 22e editie van het jaarlijks terugkerende festival is Data Rush. De gelijknamige hoofdtentoonstelling toont nieuw en bestaand werk van vijftig internationaal gerenommeerde fotografen en multimedia kunstenaars, over de digitale wereld waarin we zijn ondergedompeld. Privacy, vrijheid en controle zijn sleutelbegrippen.

De tentoonstelling is te zien bij Noorderlicht Fotogalerie Akerkhof 12 9711 JB Groningen tot en met 11 oktober 2015.