Nieuwsbrief Snapshot van juni 2015

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij onze 3 favoriete foto’s. Uiteindelijk is er per maand maar een winnaar. De volgende wedstrijd is in september 2015.

Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie print van deze winnende foto in de studio op komen halen. Hoe meer stemmen, hoe groter de print!

Actie fotoshoot tweelingen week

Alle tweelingen (of meerlingen) zijn van harte welkom in onze fotostudio voor een speciale fotoshoot.
Na een korte tijd op de set, zoek jij samen met de fotograaf de mooiste foto uit. Iedere twee- of meerling krijgt een 20×30 cm foto, terwijl jij met iets te drinken wacht op je print.
De shoot kost 35,00 euro.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

Blog – Eindresultaat optimaliseren | Oppoetsen van foto’s

Wat maakt Studiorama foto’s zo speciaal? Hoofdzakelijk is het de creativiteit van Francis. De fotograaf pakt het moment waarop de persoon voor de camera zijn of haar ware ik laat zien. Dat moment te vangen is een kunst. Het optimaliseren van je foto is als make-up voor een vrouw of een geschoren gezicht voor een man, het is niet nodig, het maakt u niet anders of beter… maar het maakt net het verschil!

LEES MEER IN ONZE BLOG

Achter de schermen

Hij is af! De nieuwe, zakelijke website van Studiorama is online. Deze website is geschikt voor alle mobiele apparaten.
Kijk gerust rond. Wij zijn nieuwsgierig naar uw ervaring en wat u van onze website vindt. Voor tips en suggesties neem contact op met Francis.

Faces – European Portrait Photography since 1990

Onder de titel Faces brengt het Nederlands Fotomuseum deze zomer werk van 32 fotografen en beeldend kunstenaars bij elkaar die in de afgelopen decennia bepalend zijn geweest voor de vernieuwing binnen de Europese portretfotografie.

De tentoonstelling is te zien bij Nederlands Fotomuseum (in Las Palmas)Wilhelminakade 332 Rotterdam tot en met 30 augustus 2015.