Nieuwsbrief Snapshot van mei 2015

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij onze 3 favoriete foto’s. Uiteindelijk is er per maand maar een winnaar. Ook u kunt deze maand weer meestemmen voor de foto van de maand.

Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie print van deze winnende foto in de studio op komen halen. Hoe meer stemmen, hoe groter de print!

Actie fotoshoot Vaderdag

Heb jij al iets voor je papa? Kom op zaterdag 20 juni voor een leuke fotoshoot. Boek op tijd, want vol = vol. Maak wel even een afspraak met de fotograaf.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

Blog – Nepal – Kostbare herinneringen aan het Dak van de Wereld

Een zware aardbeving heeft zaterdag 25 april 2015 in Nepal aan velen het leven gekost en de Kathmandu vallei verwoest. Nepal heeft altijd een bijzonder plekje gehad in ons hart. Lees meer in onze blog over een bijzondere reis, een fantastisch land, een mystieke, eeuwenoude cultuur en hartelijke Nepalezen.

LEES MEER IN ONZE BLOG

Achter de schermen

Naast het maken van spontane en verbindende familie foto’s, richt Francis zich nu meer en meer op de zakelijke markt. Wat maak zijn foto’s zo bijzonder?
Francis gaat de verbinding aan met mensen en zorgt ervoor dat de klanten zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn. Zij krijgen foto’s waarin zij zichzelf echt helemaal herkennen.
Om de zakelijk markt zo goed mogelijk te benaderen, wordt er naast onze website gewerkt aan een zakelijk website.
In de volgende nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen.

Body Art

Body Art is een tentoonstelling over lichaamsversieringen in de breedste zin van het woord: van make-up en tatoeages tot onderhuidse implantaten en chirurgische veranderingen. Dwars door de tijd en culturen heen. De vraag die hierbij centraal staat: waarom passen mensen hun lichaam aan?

De tentoonstelling is te zien bij Tropenmuseum Amsterdam tot en met 30 augustus 2015.