Nieuwsbrief Snapshot van april 2015

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij onze 3 favoriete foto’s. Uiteindelijk is er per maand maar een winnaar. Ook u kunt deze maand weer meestemmen voor de foto van de maand.

Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie print van deze winnende foto in de studio op komen halen. Hoe meer stemmen, hoe groter de print!

Actie fotoshoot Moederdag

Heb jij al iets voor je mama? Kom op zaterdag 9 mei voor een leuke fotoshoot. Boek op tijd, want vol = vol. Maak wel even een afspraak met de fotograaf.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

Blog – De innerlijke mens op een profielfoto | De zichtbare ondernemer

Afgelopen donderdag kwamen vier bijzondere vrouwen die net als Monique graag ‘zichtbaar’ wilden worden, naar onze fotostudio. Ze maakten kennis met Francis en we deelden een lunch. Wat een ochtend shooten moest worden, werd wel een heel bijzondere dag.

LEES MEER IN ONZE BLOG

Achter de schermen

Wellicht is het u opgevallen dat er in maart geen Nieuwsbrief van ons in uw mailbox was gevallen. De reden hiervoor is de bouw van onze nieuwe website.
Onze nieuwe site is straks ook geschikt straks voor uw smartphone en tablet. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten overal onze website kunnen bekijken en informatie kunnen vragen. Omdat we de site zelf bouwen, naast al ons gebruikelijke werk, kost het nog al wat tijd om de site in de lucht te krijgen.
We houden u op de hoogte.

To Photograph the Details of a Dark Horse in Low Light

De solotentoonstelling To Photograph the Details of a Dark Horse in Low Light van de internationaal gewaardeerde kunstenaars Adam Broomberg (Zuid-Afrika, 1970) en Oliver Chanarin (Groot-Brittannië, 1971) leidt de toeschouwer door een afwisselende en ontregelende geschiedenisles over de relatie tussen fotografie en ras.

De tentoonstelling is te zien bij Foam Amsterdam tot en met 3 juni 2015.