Nieuwsbrief Snapshot van februari 2015

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij onze 3 favoriete foto’s. Uiteindelijk is er per maand maar een winnaar. De volgende wedstrijd wordt binnenkort gestart. Ook u kunt in het nieuwe jaar weer meestemmen voor de foto van de maand.

Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie print van deze winnende foto in de studio op komen halen. Hoe meer stemmen, hoe groter de print!

Actie fotoshoot – Valentijn

Dit jaar valt Valentijnsdag op een zaterdag. Wij gaan het extra leuk en gezellig maken. Dus boek op tijd!

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

Blog – terug blik op 2014

2014 is omgevlogen! En wat was het weer een super gaaf jaar! We hebben zoveel lieve, mooie en bijzondere mensen mogen ontvangen in onze studio, maar ook daarbuiten. We willen graag al deze ervaringen met u delen. Lees hier onder ons verhaal van dit fantastische jaar…

LEES MEER IN ONZE BLOG

Achter de schermen

Steeds meer klanten zijn op zoek naar een kant-en-klaar product aan de muur. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe producten. Zo komt deze maand een leverancier uit België op bezoek, maar ook op de Photokina in Duitsland vonden wij interessante producten waarop je foto’s kunt afdrukken. Het was heel prettig om kwaliteit te vergelijken en het product ook daadwerkelijk in handen te hebben. Nu zijn we trots, want sinds twee weken hebben wij ook verschillende voorbeelden van acryl, hout, canvas e.d. in de studio.
Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak om ze ook te zien en vast te houden. Wij gaan voor 200% tevredenheid en dat bereiken we alleen met de beste producten van onze top leveranciers

Wilt u meer weten of een afspraak maken, mail naar: studiorama.gouda@gmail.com
of bel: 06 44 651 471

Reizende tentoonstelling Zilveren Camera 2014

Van de winnende foto’s van de Zilveren Camera 2014 is een tentoonstelling gemaakt die dit jaar het hele land door reist. Deze bevat de genomineerde en winnende foto’s uit alle categorieën van de Zilveren Camera alsmede het genomineerde en bekroonde werk van de Prijs voor vernieuwende fotojournalistiek en de Nationale Portretprijs.

De tentoonstelling is eerst te zien in het Fotomuseum Den Haag tot en met 8 maart 2015.