Nieuwsbrief Snapshot van april 2014

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij 3 favoriete foto’s. Uiteindelijk is er per maand maar 1 winnaar.
Hoe kunt u betrokken worden bij onze keuze?
Hierboven ziet u onze favoriet van de maand. Binnenkort kunt u meestemmen voor de foto van de maand.
Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar kan een mooie 50 x 50 cm print van deze winnende foto in de studio op komen halen.
In de volgende nieuwsbrief ziet u de winnaar.

Achter de Schermen

Maart was voor Francis en Monique weer een bijzondere uitdaging. Hoe kun je een familieband op een andere manier laten zien?

Oktober 2013 ontstond een idee om een bijzondere foto te maken op een familiedag eind februari 2014.
Met dit idee kwamen Bert en Resie naar ons toe. Wij gingen samen brainstormen over dit bijzondere project. Uitgangspunt werd een touw.
Het touw zou Bert verbinden aan zijn familie en Resie aan haar familie. Tussen deze twee ouders, kwamen hun drie zoons. Aan het uiteinde van het touw kwamen opa en oma.

Het werd een uitzonderlijk project, met een merkwaardig resultaat. Ook een leuk idee? Maak nu een afspraak!

Text Art wordt de nieuwe trend voor 2014!

Een Text Art is een persoonlijk kunstwerk waarbij tekst en beeld elkaar versterken. Lees het verhaal van Jolande en haar droom…

LEES MEER IN ONZE BLOG

actie – secretaressedag

Zet dit jaar uw secretaresse in het spotlicht. Geef haar een fotoshoot cadeau.

Al iets verzonnen om uw secretaresse te verwennen? Wees origineel en laat haar even schitteren in onze fotostudio!

Hoe werkt het precies? Mail ons voor 15 april de gegevens (naam en e-mail) van uw secretaresse. Vooraf betaalt u de bon en wij doen de rest.
Wat krijgt uw secretaresse precies? Op 17 april krijgt zij per mail een leuke verzorgde uitnodiging. Met deze bon kan zij bij ons een fotoshoot boeken. We beginnen met een kopje koffie en wat lekkers. Daarna gaat zij op de set. Na afloop kiest uw secretaresse een mooie foto, die gaan we extra mooi afdrukken.

Een bon voor een secretaresse shoot kost 85 euro. Voor maar 35 euro meer, boekt u visagie erbij. Vergeet het dit jaar niet, een kleine moeite met een groot effect!

Open Atelier Gouda – 2014

Meer dan 80 kunstenaars tonen hun werk op 50 locaties in de binnenstad van Gouda. Zaterdag 12 & zondag 13 april van 11.00 tot 17.00.
Dit jaar exposeert Francis Frionnet van Studiorama met bijzondere portretten. Voor deze expositie heeft Francis gekozen om een andere kant van de portretfotografie te laten zien. Hij gaat nog verder dan schieten van een plaatje en probeert de ware persoon te laten zien. Dit zorgt voor fascinerende beelden.

Nieuwsgierig? Kom naar de fotostudio om te kijken en om sfeer te proeven. Ieder heel uur wordt er een portret van een bezoeker gemaakt.
Hier leest u alle info over dit expositie weekend.