Nieuwsbrief Snapshot van maart 2014

foto van de maand

Iedere maand kiezen wij 3 favoriete foto’s. Uiteindelijk is er per maand maar 1 winnaar.
Hoe kunt u betrokken worden bij onze keuze?
Hierboven ziet u onze favoriet van de maand. Binnenkort kunt u meestemmen voor de foto van de maand.
Bezoek onze Facebook pagina; LIKE en deel uw favoriete foto. De winnaar ontvangt een mooie 50 x 50 cm print van deze winnende foto.
In de volgende nieuwsbrief ziet u de winnaar.

Achter de Schermen

Wat hebben wij allemaal meegemaakt?
U kent ons van het fotograferen en de mooie resultaten hiervan… Maar wat hebben Francis en Monique extra ondernomen in februari?

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw fotoshoot. Deze is te vergelijken met onze Mini Art. Het uitgangspunt is een mooie tekst of lijfspreuk. Volgende maand leest u hier meer over in onze blog!

Studiorama Mobiele App

Vanaf 1 februari hebben wij een nieuw product. Het is een mobiele App voor uw iOS, Android en Windows Phone – smartphone en tablets.

LEES MEER IN ONZE BLOG

actie – secretaressedag

Zet dit jaar uw secretaresse in het spotlicht. Geef haar een fotoshoot cadeau.

Al iets verzonnen om uw secretaresse te verwennen? Wees origineel en laat haar even schitteren in onze fotostudio!

Hoe werkt het precies? Mail ons voor 15 april de gegevens (naam en e-mail) van uw secretaresse. Vooraf betaalt u de bon en wij doen de rest.
Wat krijgt uw sercretaresse precies? Op 17 april krijgt zij per mail een leuke verzorgde uitnodiging. Met deze bon kan zij bij ons een fotoshoot boeken. We beginnen met een kopje koffie en wat lekkers. Daarna gaat zij op de set. Na afloop kiest uw secretaresse een mooie foto, die gaan we extra mooi afdrukken.

Een bon voor een secretaresse shoot kost 85 euro. Voor maar 35 euro meer, boekt u visagie erbij. Vergeet het dit jaar niet, een kleine moeite met een groot effect!