KINDERFEESTJE VOOR KIDS VAN 10 – 12 JAAR

Altijd al een keer model willen zijn? Dan is dit nu je kans! ‘t is gewoon weer eens wat anders en echt super leuk! Vier je kinderfeestje in een èchte fotostudio.

En dan is het bijna zover…

Na het versturen van een hippe uitnodiging hebben alle kinderen de tijd om zich op de fotoshoot voor te bereiden. Wat ga je meenemen? Je liefste knuffel of een leuke hoed? Misschien staan jouw laarzen toch leuker bij je rokje. Je hebt nog tijd om wat verschillende houdingen te bedenken en voor de spiegel te oefenen. “Lijk ik zo een echt model, papa?” De spanning loopt op… nog één nachtje slapen en dan is het zo ver!

Een super kinderfeestje!

Na het uitpakken van de cadeautjes en het genieten van iets lekkers, krijgt iedereen het programma te horen. We beginnen met een warming-up en daarna gaan we op een leuke manier, om de beurt, een aantal keren op de foto. Lijkt je het nu nog eng? Wij zorgen ervoor dat jij je snel op je gemak voelt. En dan is het tijd om te verkleden, je zonnebril op te zetten of je haar nog mooier te maken. Niks moet, alles mag. Plezier staat voorop!

Nog lekker lang nagenieten

Na het kinderfeestje wordt vaak nog lang nagepraat over deze gezellige middag. Ondertussen worden de foto’s door ons uitgezocht en mooi bewerkt. Na een week krijgen alle feestgangers, via de mail een code om in te loggen op een speciale website. Hier kunnen de kinderen samen met hun ouders, opa en/ of oma de foto’s van het feest bewonderen en bestellen. Jij mag in ieder geval een mooie groepsfoto uitkiezen, want die krijg je van ons! De jarige mag ook een mooie foto van haarzelf uitkiezen om af te laten drukken op een formaat van 20×30 cm. Wat een super leuke herinnering!

Indruk van een kinderfeestje

Ervaringen van klanten

 • Ik had zelf verschillende setjes kleding mee genomen, en ik mocht gewoon zelf weten welke kleren ik aan deed.

  klantenreactie van een kinderfeestje
  Myrthe
 • Ik vond het feestje heel erg leuk! De toverdrank was heel erg lekker.

  kinderfeestje in Gouda bij Studiorama Fotografie
  Maaike
 • Ik vond het hééééél gezellig en ook het speciaal voor mij gemaakte cakeje was superlekker (lekker zonder suiker).

  kinderfeestje in Gouda bij Studiorama Fotografie
  Aimee
 • Francis en Monique zijn heel erg lief en leuk. Foto shoot was echt top!!!!!!!!!!!!!!!!!

  kinderfeestje in Gouda bij Studiorama Fotografie
  Denise