FEEST VOOR VOLWASSENEN – ECHT TOP!

Jarig zijn, samen met vriendinnen iets bijzonders vieren en ook nog veel plezier maken. Dan is dit gewoon weer eens wat anders! Tijd voor een feestje? Vier het dan in een echte fotostudio.
U zult zien dat u deze verjaardag niet snel zult vergeten. En uw vriendinnen ook niet!

Gewoon gezellig samen uit!

Nodig uw vrienden en vriendinnen nu uit voor een wel heel bijzonder feest. Samen naar een fotostudio voor blijvende herinneringen. Leuk voor nu en voor later. Het wordt een feest waar iedereen van zal genieten!

Een speciaal feest met uw hartsvriendinnen

Eerst lekker kletsen onder het genot van thee en/ of koffie en natuurlijk iets lekkers. Daarna beginnen we met een echte warming-up. Allemaal even in het spotlicht. Maar u mag ook alleen of samen op de set. Net als een echt model.
Nog een kopje koffie of terug op de set? Alles is goed… het is tenslotte uw feest. Geniet!

Tijd om wat te vieren!

Iedere leeftijd is bijzonder, maar bij het bereiken van een speciale leeftijd, hoort een extra bijzonder feest. Of u nu 20,30,40 bent geworden, nodig uw beste vrienden en/ of vriendinnen uit voor een gezellig samenzijn in onze fotostudio. Ook Sarah is van harte welkom! Wij zorgen voor een onvergetelijk ochtend, middag of avond.

En nu de foto’s bekijken

Na het feest wordt nog vast lang nagepraat, misschien wel tijdens een gezellig etentje in onze historische binnenstad. Alle foto’s worden door ons uitgezocht en mooi bewerkt. Na een week krijgen alle feestgangers, via de mail, een code om in te loggen op een speciale website. Zo kan iedereen snel en makkelijk de foto’s nabestellen. Wat een geweldig leuke herinnering!

High Tea Party

Mijlpalen moeten worden gevierd, of ze nu klein zijn of groot, het is van belang om bij bijzonder momenten stil te staan. Nodig uw vrienden en/ of vriendinnen uit voor een High Tea Party bij Studiorama om deze speciale gelegenheid te vieren.

Een High Tea is vooral heel leuk omdat er zowel zoete als hartige lekkernijen worden geserveerd. Al onze hapjes zijn zelf gemaakt. Wij kiezen zoveel mogelijk uit biologische, Fairtrade en streek producten.

Een High Tea is heel goed te combineren met een fotoshoot. Ontspannen aan tafel, maar ook op de set. Gegarandeerd een top middag! Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ervaringen van klanten

  • Bedankt voor de mooie foto’s. Ik vind ze prachtig.

    Chantal
  • Zeven vriendinnen. We kennen elkaar nog van de volleybal. Wat een gezellige shoot. Er zitten veel leuke foto’s bij.

    Aukje
  • Wat geweldig met 7 vriendinnen in jullie studio. Daarom onderstaand verzoek. Willen jullie mijn ouders van in de 80 op locatie fotograferen?

    Berrie