EXPERIENCE FOTOSHOOT voor een bijzonder familie portret

Time has a way of showing us what really matters
Margaret Peters

Het leven gaat zo snel dat wij de waardevolle tijd van samenzijn willen vasthouden. Een Experience Fotoshoot is een fotoshoot voor mensen die willen voorkomen dat het leven aan hen voorbij vliegt.
Francis en Monique zorgen er voor dat u deze momenten niet snel zult vergeten. Geniet met volle teugen van een sessie in onze studio.

Voorbespreking van een Experience Fotoshoot

Om u goed van dienst te zijn, komt u vooraf aan uw fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Wij luisteren graag naar uw wensen en zijn nieuwsgierig naar uw verhaal. Waar zou u de foto’s straks terug willen zien? Ook geven wij u tips en adviezen over de voorbereiding van uw Experience Fotoshoot. Wij tonen u met trots onze producten; zo kunt u zelf de verschillende afmeting zien en de kwaliteit voelen. Samen bereiden wij uw fotoshoot zo goed mogelijk voor.

Experience Fotoshoot – vanaf 125 euro

Op de afgesproken datum en tijd komt u naar onze studio voor de fotoshoot. Francis en Monique leiden u door de fotosessie om de besproken beelden te creëren.

Uw familie portret kost 125 euro en is geschikt tot 6 personen. Bestaat uw gezin uit meer dan 6 personen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden. We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.
Onze passie en kwaliteit is het leveren van unieke producten die geheel zijn afgestemd op uw wensen en uw interieur. Dat is waar wij voor staan, en daarom bent u bij Studiorama fotografie aan het juiste adres. Om die reden kunnen wij helaas de originele bestanden niet verkopen.

Investering fotoproducten – vanaf 110 euro

Al onze klanten die Experience Fotoshoot hebben ervaren, komen terug naar de studio om hun foto’s op een groot scherm, zonder logo te bewonderen. Wij onderscheiden ons door u, tijdens dit bestelmoment, persoonlijk te begeleiden. Door eerlijk advies en ons vakmanschap, kunt u de mooiste beelden uitzoeken en gaat u naar huis met de zekerheid dat u de juiste keuze hebt gemaakt.Ook hier beleeft u het Studiorama Experience gevoel.

Wij geloven dat de beelden die wij voor u maken, het beste aan uw muur getoond kunnen worden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van top producten om bij u thuis gelijk op te hangen. Een wall art is te krijgen vanaf 110 euro. U kunt ook kiezen voor een tijdloos album om op deze manier uw liefde voor uw gezin vast te leggen. Een album is te krijgen vanaf 250 euro. Wanneer u een wanddecoratie bij ons koopt, krijgt u van deze beelden de digitale versie geschikt voor uw telefoon of social media.
tweeling bij Studiorama Fotografie

Bekijk hier alle foto’s van de Experience Fotoshoot

Experience Fotoshoot – Alles op een rij

 • een voorbespreking in de studio om uw wensen kenbaar te maken

 • hou rekening met een sessie van 1 uur

 • geschikt voor een gezin

 • assistentie en adviezen van Monique bij de fotoshoot

 • genieten van uw foto’s tijdens een persoonlijke viewing

 • zekerheid dat u de juiste foto’s kiest voor aan uw muur en/of fotoalbum

 • verwacht 30 unieke, bewerkte beelden om uit te kiezen

 • alle sessies worden altijd door Francis en Monique verzorgd

Ervaringen van klanten

 • Als duo passen jullie zo goed bij elkaar, waardoor je de warmte al voelt als je de trap op komt. Wat een geweldige sfeer!

   

  enthousiaste klant van Studiorama
  Annie Nederend
  eigenaar van Hippe Freubels
 • Het gevoel na een shoot is bijna onbeschrijfelijk. Onze foto’s zijn zo waardevol.

   

  blije klant van Studiorama
  Monique Both
 • De kinderen vonden het hartstikke leuk en dat was ook terug te zien op de foto’s. Prachtige foto’s worden gemaakt door mensen die werken vanuit hun hart.

  tevreden klant van Studiorama
  Annemieke Kok