EXPERIENCE FOTOSHOOT voor een bijzonder familie portret

Time has a way of showing us what really matters
Margaret Peters

Het leven gaat zo snel dat wij de waardevolle tijd van samenzijn willen vasthouden. Een Experience Fotoshoot is een fotoshoot voor mensen die willen voorkomen dat het leven aan hen voorbij vliegt.
Francis en Monique zorgen er voor dat u deze momenten niet snel zult vergeten. Geniet met volle teugen van een sessie in onze studio.

Voorbespreking van een Experience Fotoshoot

Om je goed van dienst te zijn, kom je vooraf aan je fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zijn nieuwsgierig naar je verhaal. Waar zou je de foto’s straks terug willen zien? Ook geven wij je tips en adviezen over de voorbereiding van jouw Experience Fotoshoot. Wij tonen je met trots onze producten; zo kun je zelf de verschillende afmeting zien en de kwaliteit voelen. Samen bereiden wij jouw fotoshoot zo goed mogelijk voor.

Experience Fotoshoot – vanaf 125 euro

Op de afgesproken datum en tijd kom je naar onze studio voor de fotoshoot. Francis en Monique leiden je door de fotosessie om de besproken beelden te creëren.

Een familie portret kost 125 euro en is geschikt tot 6 personen. Bestaat jouw gezin uit meer dan 6 personen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden. We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.
Onze passie en kwaliteit is het leveren van unieke producten die geheel zijn afgestemd op jouw wensen en je interieur. Dat is waar wij voor staan, en daarom ben je bij Studiorama fotografie aan het juiste adres. Om die reden kunnen wij helaas de originele bestanden niet verkopen.

Investering fotoproducten – vanaf 110 euro

Al onze klanten die Experience Fotoshoot hebben ervaren, komen terug naar de studio om hun foto’s op een groot scherm, zonder logo te bewonderen. Wij onderscheiden ons door je, tijdens dit bestelmoment, persoonlijk te begeleiden. Door eerlijk advies en ons vakmanschap, kun je de mooiste beelden uitzoeken en ga je naar huis met de zekerheid dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Ook hier beleef je het Studiorama Experience gevoel.

Wij geloven dat de beelden die wij voor je maken, het beste aan jouw muur getoond kunnen worden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van top producten om bij je thuis gelijk op te hangen. Een wall art is te krijgen vanaf 110 euro. Je kunt ook kiezen voor een tijdloos album om op deze manier de liefde voor jouw gezin vast te leggen. Een album is te krijgen vanaf 250 euro. Wanneer je een wanddecoratie bij ons koopt, krijg je van deze beelden de digitale versie geschikt voor je telefoon of social media.
tweeling bij Studiorama Fotografie

Bekijk foto’s van een Experience Fotoshoot

Experience Fotoshoot – Alles op een rij

 • een voorbespreking in de studio om jouw wensen kenbaar te maken

 • hou rekening met een sessie van 1 uur

 • geschikt voor een gezin

 • assistentie en adviezen van Monique bij de fotoshoot

 • bekijken en bestellen van de foto’s tijdens een persoonlijke viewing

 • zekerheid dat je de juiste foto’s kiest voor aan jouw muur en/of fotoalbum

 • verwacht 30 unieke, bewerkte beelden om uit te kiezen

 • alle sessies worden altijd door Francis en Monique verzorgd

Ervaringen van klanten

 • Als duo passen jullie zo goed bij elkaar, waardoor je de warmte al voelt als je de trap op komt. Wat een geweldige sfeer!

   

  enthousiaste klant van Studiorama
  Annie Nederend
  eigenaar van Hippe Freubels
 • Het gevoel na een shoot is bijna onbeschrijfelijk. Onze foto’s zijn zo waardevol.

   

  blije klant van Studiorama
  Monique Both
 • De kinderen vonden het hartstikke leuk en dat was ook terug te zien op de foto’s. Prachtige foto’s worden gemaakt door mensen die werken vanuit hun hart.

  tevreden klant van Studiorama
  Annemieke Kok