Digitale bestanden – Wat is onze visie?

FINANCIEEL PLAATJE

Onze bestanden zijn unieke beelden gemaakt met passie door Francis. De beelden worden daarna met liefde en enorme precisie door Monique bewerkt. Of wij je nu een digitaal of afgedrukt bestand zouden leveren, het eindresultaat is altijd het beste dat wij kunnen bieden. Wanneer wij alleen de digitale bestanden aan particulier zouden verkopen, zullen we daar zo’n hoog bedrag voor moeten vragen, om er voor te zorgen dat wij ons business kunnen voortzetten.

KWALITEIT

Wij onderscheiden ons graag van fotografen die zich alleen richten op het fotograferen, hun product is een cd of dvd. Onze passie en service gaat veel verder. Wij leveren graag unieke muurdecoraties die afgestemd zijn op jouw wensen en interieur. Onze uniekheid uit zich natuurlijk al in de prachtige beelden die Francis keer op keer weet te maken, maar ook zijn onze producten van ongekende kwaliteit. Dit is waar wij voor staan. Als je je hierin weet te vinden, dan ben je bij Studiorama fotografie aan het juiste adres.

COPYRIGHT

Een van de meest zichtbare rechten die een fotograaf  heeft op zijn werk is het auteursrecht. Ook ons werk mag dus niet worden gepubliceerd of gekopieerd zonder toestemming. Wanneer je de bestanden van ons krijgt na het kopen van een wanddecoratie (minimaal 40×60 cm), mag je deze bestanden alleen in huiselijke kringen gebruiken. Je mag ze dus niet voor commerciële doeleinden en/ of fotowedstrijden benutten. Je krijgt de bestanden, maar niet de rechten. Je mag onze beelden in geen geval aanpassen of bewerken.

BACK-UP

Na je viewing en bestelling zijn de gemaakte foto’s nog 1 maand online beschikbaar. Daarna bewaren wij uw foto’s nog 3 maanden intern, voordat wij deze gaan verwijderen.

Wij adviseren je dan ook om naast een papieren archief, een digitaal archief door ons te laten regelen. Zo ben je zeker dat je later nog kunt bijbestellen. Wij verzorgen de back-up vanaf 15 euro per jaar, de foto’s komen dan online, zodat je ze altijd kunt bekijken en bestellen.