Digitale bestanden – Wat is onze visie?

FINANCIEEL PLAATJE

Onze bestanden zijn unieke beelden gemaakt met passie door Francis. De beelden worden daarna met liefde en enorme precisie door Monique bewerkt. Of wij u nu een digitaal of afgedrukt bestand zouden leveren, het eind resultaat is altijd het beste dat wij kunnen bieden. Al onze ervaring en tijd die wij in het bewerken van de foto’s stoppen, zorgen dat wij ons business kunnen voortzetten. Wanneer wij de digitale bestanden aan particulier verkopen, zullen we ze voor zo’n hoog bedrag moeten verkopen, dat het niet meer realistisch of aantrekkelijk is voor hen.

KWALITEIT

Wij onderscheiden ons graag van fotografen die zich alleen richten of het fotograferen, hun product is een cd of dvd. Onze passie en service gaat veel verder. Wij leveren graag unieke muur decoratie die afgestemd zijn op uw wensen en interieur. Onze uniekheid uit zich natuurlijk al in de prachtige beelden die Francis keer op keer weet te maken, maar ook zijn onze producten van ongekende kwaliteit. Dit is waar wij voor staan. Als u zich hierin weet te vinden, dan bent u bij Studiorama fotografie aan het juiste adres.

COPYRIGHT

Een van de meest zichtbare rechten die een fotograaf  heeft op zijn werk is het auteursrecht. Ook ons werk mag dus niet worden gepubliceerd of gekopieerd zonder toestemming. Wanneer u de bestanden van ons krijgt na het kopen van een wanddecoratie (minimaal 40×60 cm), mag u deze bestanden alleen in huiselijke kringen gebruiken. U mag ze dus niet voor commerciële doeleinden en/ of fotowedstrijden benutten. U krijgt de bestanden, maar niet de rechten. U mag onze beelden in geen geval aanpassen of bewerken.

BACK-UP

Na uw viewing en bestelling zijn de gemaakte foto’s nog 1 maand online beschikbaar. Daarna bewaren wij uw foto’s nog 3 maanden intern, voordat wij deze gaan verwijderen.

Wij adviseren u dan ook om naast een papieren archief, een digitaal archief door ons te laten regelen. Zo bent u zeker dat u later nog kunt bijbestellen. Wij verzorgen uw back-up vanaf 10 euro per jaar, de foto’s komen dan online, zodat u zij altijd kunt bekijken en bestellen.