Cadeaubon – Vanaf 25 euro

BFF fotoshoot

Best Friends Forever. Heb je een bijzondere vriendschap die je wilt bekronen met een fotoshoot? Dan ben je aan het juiste adres! Trakteer jouw ‘Best Friend’ op een fotoshoot en kom samen naar Studiorama. Wij verpakken je cadeaubon graag in ‘BFF style’.

Love fotoshoot

Liefde is… een fotoshoot bij Studiorama. Geef geliefden of je eigen geliefde een fotoshoot cadeau. Wat is er leuker dan samen met je partner op de foto. Laat zien wat je voor elkaar betekend en ga naar huis met prachtige foto’s van jullie samen. Wij verpakken de cadeaubon liefdevol.

Geslaagd!

En dan komt dat verlossende telefoontje… je zoon, dochter of kleinkind is geslaagd. Na zo een drukke tijd een prachtig moment om even te stralen op onze set. Ook heel leuk met een lieve vriend of vriendin. Geslaagden verdienen een bijzonder cadeau!

Rijbewijs gehaald!

Rijbewijs gehaald? Verras hen met het origineelste cadeau.
Een gave shoot in onze studio. Wij maken er een onvergetelijk moment van. En parkeren kan zelfs voor de deur!

Opkrik fotoshoot

Soms zit het leven even niet mee…. heeft iemand die je kent een moeilijke tijd achter de rug, dan is het nu tijd om weer op te krikken. Even genieten op de set, alleen of samen. Wij verpakken de cadeaubon op een vrolijke en sprankelende manier.

Zo maar…

Je kunt ook een cadeaubon geven waarmee de gelukkige alleen foto’s of een deel van een fotoshoot kan betalen. Leuk en origineel idee als verjaardagsgeschenk, verlovingscadeau, voor een nieuw huis, een opening, Sinterklaas of kerst. Zo sta je nooit met lege handen!