Cadeaubon – Vanaf 25 euro

BFF fotoshoot

Best Friends Forever. Hebt u een bijzondere vriendschap die u wilt bekronen met een fotoshoot? Dan bent u aan het juiste adres! Trakteer uw ‘Best Friend’ op een fotoshoot en kom samen naar Studiorama. Wij verpakken uw cadeaubon graag in ‘BFF style’.

Love fotoshoot

Liefde is… een fotoshoot bij Studiorama. Geef geliefden of uw eigen geliefde een fotoshoot cadeau. Wat is er leuker dan samen met uw partner op de foto. Laat zien wat u voor elkaar betekend en ga naar huis met prachtige foto’s van u samen. Wij verpakken uw cadeaubon liefdevol.

Geslaagd!

En dan komt dat verlossende telefoontje… uw zoon, dochter of kleinkind is geslaagd. Na zo een drukke tijd een prachtig moment om even te stralen op onze set. Ook heel leuk met een lieve vriend of vriendin. Geslaagden verdienen een bijzonder cadeau!

Rijbewijs gehaald!

Rijbewijs gehaald? Verras hem of haar met het origineelste cadeau.
Een gave shoot in onze studio. Wij maken er een onvergetelijk moment van. En na afloop… een leuke sleutelhanger voor de autosleutels.
En parkeren kan zelfs voor de deur!

Opkrik fotoshoot

Soms zit het leven even niet mee…. heeft iemand die u kent een moeilijke tijd achter de rug, dan is het nu tijd om weer op te krikken. Even genieten op de set, alleen of samen. Wij verpakken uw cadeaubon op een vrolijke en sprankelende manier.

Zo maar…

U kunt ook een cadeaubon geven waarmee de gelukkige alleen foto’s of een deel van een fotoshoot kan betalen. Leuk en origineel  idee als verjaardagsgeschenk, verlovingscadeau, voor een nieuw huis, een opening,  Sinterklaas of kerst. Zo staat u nooit met lege handen!