BEDRIJFSUITJE – VERRASSEND EN LEUK!

Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress even te ontvluchten en elkaar eens op een hele andere manier te leren kennen. Even niet praten over het werk, maar vertellen over uw passie of dat prachtige boek wat u net hebt uitgelezen.

Totaal iets anders!

Prik een dag en schakel alle invalkrachten in, want het is tijd om samen iets leuks te doen! Een fotoshoot in een studio is niet alleen origineel, maar staat vooral voor gezelligheid en een hoop lol met elkaar.

Een gezellige bedrijfsuitje met collega’s

Eerst lekker kletsen met koffie en/ of thee, daarna beginnen we met een groepsfoto. Dat is vooral leuk voor later. Deze print hangt u natuurlijk op een plek op de werkvloer waar iedereen er nog lang van na kan genieten. Een bijzonder bedrijfsuitje om niet snel te vergeten.

Een uitje om niet snel te vergeten!

Of u nu samen met collega’s komt, afscheid neemt van een medewerker of een leuke foto van uw team wilt maken. Voor iedere gelegenheid hebben wij een pakket samengesteld. Naast iedere pakket kunt u extraatjes bijboeken. Ons team zorgt ervoor dat uw team een onvergetelijk tijd bij ons op de set zal beleven.

Feest op maat

Wanneer u een feest wilt boeken bij Studiorama is er heel veel mogelijk. Of het nu gaat om een gezellige en leerzame make-up workshop, een High Tea of een thema feest, bij ons bent u aan het juiste adres. En bestaat uw bedrijf uit 12 of meer personen, dan kunt u ook de zaal onder onze studio erbij huren. Wij zorgen voor catering of u regelt zelf het eten, geserveerd door een restaurant uit de buurt. Uw idee, is onze uitdaging! Kom langs, overleg en wij zorgen voor een passende offerte. Wij ontmoeten u graag!

Ervaringen van klanten

 • Op Schiphol zijn de glossy’s uitgereikt aan de directie. Hij is, mede dankzij jullie, ook erg mooi en leuk geworden.

  reactie van klanten over een bedrijfsuitje bij Studiorama
  Roos Horst
  Afdeling Administratie - HOF HOORNEMAN BANKIERS NV
 • Het was een groot succes. Graag tot een volgende keer.

  reactie van klanten over een bedrijfsuitje bij Studiorama
  Marjo van Loon
  senior beleidsmedewerker - Gemeente Gouda
 • De foto hangt. We krijgen veel complimenten.

  reactie van klanten over een bedrijfsuitje bij Studiorama
  Jolanda Slettenaar
  directrice - hoogbegaafden onderwijs de Vuurvogel
 • Leuke en mooie foto’s. Ik heb veel positieve reacties gekregen. De meesten hebben erg genoten.

  reactie van klanten over een bedrijfsuitje bij Studiorama
  Wendy van der Linden
  Socio therapeut - Ipse de bruggen