BASIC FOTOSHOOT voor een leuke herinnering

FAMILY – The one who know you the best and love you the most.
Een Basic Fotoshoot boek je bij ons, wanneer je één leuke foto aan de muur wilt hebben.
Je krijgt bij Studiorama Fotografie altijd een professionele begeleiding voor, tijdens en na de fotosessie.
Je ervaart een echte fotoshoot in een ruime en moderne fotostudio.

Voorbespreking van een Basic Fotoshoot

Om je goed van dienst te zijn, komt je vooraf aan je fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Wij luisteren graag naar jouw wensen, zodat wij weten waar je de foto’s straks terug zou willen zien. Wij geven je tips en adviezen over de voorbereiding van de fotoshoot.  Ook tonen wij je met trots onze producten; je kunt zelf de verschillende afmeting zien en de kwaliteit voelen. Zo kunnen wij samen jouw fotoshoot zo goed mogelijk voorbereiden.

Basic Fotoshoot – vanaf 80 euro

Op de afgesproken datum en tijd kom je naar onze studio voor de fotoshoot. Francis leidt je door de fotosessie om de besproken beelden te creëren.

De fotoshoot kost 80 euro voor 1 tot 6 personen vanaf 10 jaar. Bestaat de groep uit kinderen jonger dan 10 jaar of is je groep groter dan 6 personen (maximaal 18 personen), dan rekenen wij 25 euro extra voor assistentie.
Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden. We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.
Onze passie en kwaliteit is het leveren van unieke producten die geheel zijn afgestemd op jouw wensen en je interieur. Dat is waar wij voor staan, en daarom ben je bij Studiorama fotografie aan het juiste adres. Om die reden kunnen wij helaas de originele bestanden niet verkopen.
 

Investering fotoproducten – vanaf 110 euro

De meeste klanten komen terug naar de studio om hun foto’s op een groot scherm, zonder logo te bewonderen. Wij onderscheiden ons door je, tijdens dit bestelmoment, persoonlijk te begeleiden. Door eerlijk advies en ons vakmanschap, kun je de mooiste beelden uitzoeken en ga je naar huis met de zekerheid dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Ook hier beleef je het Studiorama gevoel.

Wij geloven dat de beelden die wij maken, het beste aan je muur getoond kunnen worden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van top producten om bij je thuis gelijk op te hangen. Een wall art is te krijgen vanaf 110 euro. Wanneer je een wanddecoratie bij ons koopt, krijg je van dit beeld de digitale versie geschikt voor je telefoon of social media.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om terug te komen, dan is jouw fotoselectie in een beschermde web-galerie thuis te bekijken. Je kiest zelf de beelden bij het product dat je vooraf hebt gekocht. Let op, je koopt vooraf minimaal een print tegoed van 120 euro. Heb je alsnog hulp nodig, dan ben je altijd van harte welkom in onze studio om de beelden samen uit te zoeken.

 
 
gezellige fotoshoot van neven en nicht bij Studiorama Fotografie

Bekijk foto’s van een Basic Fotoshoot

Basic Fotoshoot – Alles op een rij

 • een voorbespreking in de studio om jouw wensen kenbaar te maken

 • een fotoshoot met een sessieduur van maximaal een 1/2 uur

 • geschikt voor 1 tot 6 personen, uit te breiden tot 18 personen

 • assistentie van Monique voor kinderen jonger dan 10 jaar

 • genieten van de foto’s tijdens een persoonlijke viewing

 • zekerheid dat je de juiste foto’s kiest voor aan je muur

 • verwacht 12 unieke, bewerkte beelden om uit te kiezen

 • alle sessies worden altijd door Francis verzorgd

Ervaringen van klanten

 • Ontzettend bedankt voor de geweldige ochtend. Lauren vond het super. Ik heb net de foto op fb gezien. Ik val in herhaling, maar wat een mooie foto.

  reactie klanten Esmeralda
  Esmeralda
 • We hebben onze ouders compleet verrast, en ze waren er super blij met de prachtige foto’s.
  Onze missie is dus meer dan geslaagd!

  tevreden klant van Studiorama Fotografie
  Natanya
 • Heel erg bedankt voor de heerlijke ongedwongen, vrolijke, gezellige sfeer tijdens de shoot! Jij haalde het beste in ons naar boven.

  tevreden klant reactie van Studiorama Fotografie
  Manoe