BASIC FOTOSHOOT voor een leuke herinnering

FAMILY – The one who know you the best and love you the most.
Een Basic Fotoshoot boekt u bij ons, wanneer u één leuke foto aan uw muur wilt hebben.
U krijgt bij Studiorama Fotografie altijd een professionele begeleiding voor, tijdens en na de fotosessie.
U ervaart een echte fotoshoot in een ruime en moderne fotostudio.

Voorbespreking van een Basic Fotoshoot

Om u goed van dienst te zijn, komt u vooraf aan uw fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Wij luisteren graag naar uw wensen, zodat wij weten waar u de foto’s straks terug zou willen zien. Wij geven u tips en adviezen over de voorbereiding van uw fotoshoot.  Ook tonen wij u met trots onze producten; u kunt zelf de verschillende afmeting zien en de kwaliteit voelen. Zo kunnen wij samen uw fotoshoot zo goed mogelijk voorbereiden.

Basic Fotoshoot – vanaf 80 euro

Op de afgesproken datum en tijd komt u naar onze studio voor de fotoshoot. Francis leidt u door de fotosessie om de besproken beelden te creëren.

De fotoshoot kost 80 euro voor 1 tot 6 personen vanaf 10 jaar. Bestaat u groep uit kinderen jonger dan 10 jaar of is uw groep groter dan 6 personen (maximaal 18 personen), dan rekenen wij 25 euro extra voor assistentie.
Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden. We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.
Onze passie en kwaliteit is het leveren van unieke producten die geheel zijn afgestemd op uw wensen en uw interieur. Dat is waar wij voor staan, en daarom bent u bij Studiorama fotografie aan het juiste adres. Om die reden kunnen wij helaas de originele bestanden niet verkopen.

Investering fotoproducten – vanaf 110 euro

De meeste klanten komen terug naar de studio om hun foto’s op een groot scherm, zonder logo te bewonderen. Wij onderscheiden ons door u, tijdens dit bestelmoment, persoonlijk te begeleiden. Door eerlijk advies en ons vakmanschap, kunt u de mooiste beelden uitzoeken en gaat u naar huis met de zekerheid dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Ook hier beleeft u het Studiorama Experience gevoel.

Wij geloven dat de beelden die wij maken, het beste aan uw muur getoond kunnen worden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van top producten om bij u thuis gelijk op te hangen. Een wall art is te krijgen vanaf 110 euro. Wanneer u een wanddecoratie bij ons koopt, krijgt u van dit beeld de digitale versie geschikt voor uw telefoon of social media.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om terug te komen, dan is uw fotoselectie in een beschermde web-galerie thuis te bekijken. U kiest zelf de beelden bij het product dat u vooraf hebt gekocht. Let op, u koopt vooraf minimaal een print tegoed van 120 euro. Hebt u alsnog hulp nodig, dan bent u altijd van harte welkom in onze studio om de beelden samen uit te zoeken.

 
 
gezellige fotoshoot van neven en nicht bij Studiorama Fotografie

Bekijk hier alle foto’s van de Basic Fotoshoot

Basic Fotoshoot – Alles op een rij

 • een voorbespreking in de studio om uw wensen kenbaar te maken

 • een fotoshoot met een sessieduur van maximaal een 1/2 uur

 • geschikt voor 1 tot 6 personen, uit te breiden tot 12 personen

 • assistentie van Monique voor kinderen jonger dan 10 jaar

 • genieten van uw foto’s tijdens een persoonlijke viewing

 • zekerheid dat u de juiste foto’s kiest voor aan uw muur

 • verwacht 12 unieke, bewerkte beelden om uit te kiezen

 • alle sessies worden altijd door Francis verzorgd

Ervaringen van klanten

 • Ontzettend bedankt voor de geweldige ochtend. Lauren vond het super. Ik heb net de foto op fb gezien. Ik val in herhaling, maar wat een mooie foto.

  reactie klanten Esmeralda
  Esmeralda
 • We hebben onze ouders compleet verrast, en ze waren er super blij met de prachtige foto’s.
  Onze missie is dus meer dan geslaagd!

  tevreden klant van Studiorama Fotografie
  Natanya
 • Heel erg bedankt voor de heerlijke ongedwongen, vrolijke, gezellige sfeer tijdens de shoot! Jij haalde het beste in ons naar boven.

  tevreden klant reactie van Studiorama Fotografie
  Manoe