MINI ART FOTOSHOOT

Is het niet geweldig om een passie te hebben en deze in een speciale kunstvorm te tonen. Een Mini Art is een bijzonder product van Studiorama, waarbij we gebruik maken van verschillende grafische mogelijkheden om uw hartstocht zo goed mogelijk te verbeelden. Samen met de fotograaf maakt u unieke beelden. Deze creaties worden later samengesmolten tot een geheel door de digital artist.

Toon uw passie

Om u goed van dienst te zijn, komt u twee weken voor uw fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Hier horen wij graag wat u zou willen bereiken met deze fotosessie. Wij geven u tips en adviezen over de attributen die u mee kunt nemen om uw beelden te versterken. Zo kunt u en kunnen wij uw fotoshoot zo goed mogelijk voorbereiden.

Twee weken later komt u op de afgesproken tijd naar onze studio en geniet volledig van de fotoshoot. U toont ons uw passie en wij maken prachtig beelden in een ontspannen sfeer.

Na de fotosessie gaat de digital artist aan het werk met de gemaakte opnamen. U komt na twee weken terug om de concepten te bekijken. Tijdens deze viewing kiest u één concept en er kunnen in overleg nog enkele aanpassingen worden gemaakt. De fotograaf en de digital artist zijn beiden bij de viewing aanwezig.

Investering fotoshoot – 450 euro (inclusief Mini Art)

Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden.

We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.

De fotosessie (inclusief Mini Art) kost 450 euro, deze sessievergoeding heeft betrekking op de voorbespreking, uw fotoshoot, de creatieve verwerking, de viewing, de voorbereiding en print van uw Mini Art. Uw print wordt op foam geplakt en van een ophangsysteem voorzien, daarna kunt u dit hele bijzondere kunstwerk, dat alles vertel over uw passie, zo bij u thuis aan de muur hangen.
Investering fotoproducten
Bij uw fotoshoot zit één 60×60 cm print op foam (om gelijk op te hangen) inbegrepen. Mocht u, na het ophalen van uw kunstwerk, nog een print of ander product nodig hebben, dan kunt u deze met 30% korting op onze “A la Carte” prijzen bestellen.
Algemene informatie:
  • Een warm welkom met koffie en/ of thee;

  • hou rekening met een sessie van 1 uur;

  • deze sessie wordt altijd door Francis en Monique samen verzorgd;

  • laat u verrassen door een uniek kunstwerk van 60×60 cm.

TEXT ART FOTOSHOOT

Bij de Text Art gaan we uit van een speciale tekst. Vroeger kenden we de tegeltjeswijsheden, bijvoorbeeld: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Ook op internet komen we steeds vaker mooie, bijzondere teksten of quotes tegen. Zo een tekst kan een goed uitgangspunt zijn voor onze Text Art Fotoshoot. Natuurlijk is uw eigen lijfspreuk het beste aanleiding voor een nog persoonlijker resultaat.

Kies uw persoonlijke quote

Om u goed van dienst te zijn, komt u twee weken voor uw fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Hier horen wij graag meer over uw passie en wat u zou willen bereiken met deze fotosessie. Wij geven u tips en adviezen over de attributen die u mee kunt nemen om uw beelden te versterken. Zo kunt u en kunnen wij uw fotoshoot zo goed mogelijk voorbereiden.

Twee weken later komt u op de afgesproken tijd naar onze studio en geniet volledig van de fotoshoot. Wij maken prachtig beelden in een ontspannen sfeer.

Na de fotosessie gaat de digital artist aan het werk met de gemaakte opnamen. U komt na twee weken terug om de concepten te bekijken. Tijdens deze viewing kiest u één concept en er kunnen in overleg nog enkele aanpassingen worden gemaakt. De fotograaf en de digital artist zijn beiden aanwezig bij de viewing.

Investering fotoshoot – 395 euro (inclusief Text Art)

Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden.

We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.

De fotosessie (inclusief Text Art) kost 395 euro, deze sessievergoeding heeft betrekking op de voorbespreking, uw fotoshoot, de creatieve verwerking, de viewing, de voorbereiding en print van uw Text Art. Uw print wordt op foam geplakt en van een ophangsysteem voorzien, daarna kunt u het kunstwerk zo bij u thuis aan de muur hangen.
Investering fotoproducten
Bij uw fotoshoot zit één 60×90 cm (of een 60×60 cm bij een vierkant beeld) print op foam (om gelijk op te hangen) inbegrepen. Mocht u, na het ophalen van uw kunstwerk, nog een print of ander product nodig hebben, dan kunt u deze met 30% korting op onzeA la Carte” prijzen bestellen.
Algemene informatie:
  • Een warm welkom met koffie en/ of thee;

  • hou rekening met een sessie van 1/2 uur;

  • deze sessie wordt altijd door Francis en Monique samen verzorgd;

  • laat u verrassen door een uniek kunstwerk van 60×90 cm.