MINI ART FOTOSHOOT

Is het niet geweldig om een passie te hebben en deze in een speciale kunstvorm te tonen. Een Mini Art is een bijzonder product van Studiorama, waarbij we gebruik maken van verschillende grafische mogelijkheden om jouw hartstocht zo goed mogelijk te verbeelden. Samen met de fotograaf maak je unieke beelden. Deze creaties worden later samengesmolten tot een geheel door de digital artist.

Toon uw passie

Om je goed van dienst te zijn, komt je twee weken voor jouw fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Hier horen wij graag wat je zou willen bereiken met deze fotosessie. Wij geven je tips en adviezen over de attributen die je mee kunt nemen om jouw beelden te versterken. Zo kun je en kunnen wij jouw fotoshoot zo goed mogelijk voorbereiden.

Twee weken later kom je op de afgesproken tijd naar onze studio en geniet volledig van de fotoshoot. Je toont ons jouw passie en wij maken prachtig beelden in een ontspannen sfeer.

Na de fotosessie gaat de digital artist aan het werk met de gemaakte opnamen. Je komt na twee weken terug om de concepten te bekijken. Tijdens deze viewing kies je één concept en er kunnen in overleg nog enkele aanpassingen worden gemaakt. De fotograaf en de digital artist zijn beiden bij de viewing aanwezig.

Investering fotoshoot – 450 euro (inclusief Mini Art)

Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden.

We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.

De fotosessie (inclusief Mini Art) kost 450 euro, deze sessievergoeding heeft betrekking op de voorbespreking, jouw fotoshoot, de creatieve verwerking, de viewing, de voorbereiding en print van je Mini Art. De print wordt op foam geplakt en van een ophangsysteem voorzien, daarna kunt je dit hele bijzondere kunstwerk, dat alles vertel over jouw passie, zo bij je thuis aan de muur hangen.
Investering fotoproducten
Bij de fotoshoot zit één 60×60 cm print op foam (om gelijk op te hangen) inbegrepen. Mocht je, na het ophalen van jouw kunstwerk, nog een print of ander product nodig hebben, dan kunt je deze met 30% korting op onze “A la Carte” prijzen bestellen.
Algemene informatie:
  • Een warm welkom met koffie en/ of thee;

  • hou rekening met een sessie van 1 uur;

  • deze sessie wordt altijd door Francis en Monique samen verzorgd;

  • laat je verrassen door een uniek kunstwerk van 60×60 cm.

TEXT ART FOTOSHOOT

Bij de Text Art gaan we uit van een speciale tekst. Vroeger kenden we de tegeltjeswijsheden, bijvoorbeeld: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Ook op internet komen we steeds vaker mooie, bijzondere teksten of quotes tegen. Zo een tekst kan een goed uitgangspunt zijn voor onze Text Art Fotoshoot. Natuurlijk is jouw eigen lijfspreuk het beste aanleiding voor een nog persoonlijker resultaat.

Kies uw persoonlijke quote

Om je goed van dienst te zijn, kom je twee weken voor jouw fotoshoot naar de studio voor een voorbespreking. Hier horen wij graag meer over je passie en wat je zou willen bereiken met deze fotosessie. Wij geven je tips en adviezen over de attributen die je mee kunt nemen om jouw beelden te versterken. Zo kun je en kunnen wij jouw fotoshoot zo goed mogelijk voorbereiden.

Twee weken later komt je op de afgesproken tijd naar onze studio en geniet volledig van de fotoshoot. Wij maken prachtig beelden in een ontspannen sfeer.

Na de fotosessie gaat de digital artist aan het werk met de gemaakte opnamen. Je komt na twee weken terug om de concepten te bekijken. Tijdens deze viewing kiest je één concept en er kunnen in overleg nog enkele aanpassingen worden gemaakt. De fotograaf en de digital artist zijn beiden aanwezig bij de viewing.

Investering fotoshoot – 395 euro (inclusief Text Art)

Al onze fotoshoots hebben een sessie vergoeding. Deze vergoeding dekt de tijd en het talent van het team en alles wat nodig is om onze succesvolle studio draaiende te houden.

We willen graag dat onze klanten goed kijken naar hun te besteden budget, terwijl wij werken aan het creëren van geweldige foto’s en het leveren van fantastische producten.

De fotosessie (inclusief Text Art) kost 395 euro, deze sessievergoeding heeft betrekking op de voorbespreking, de fotoshoot, de creatieve verwerking, de viewing, de voorbereiding en print van je Text Art. De print wordt op foam geplakt en van een ophangsysteem voorzien, daarna kun je het kunstwerk zo bij je thuis aan de muur hangen.
Investering fotoproducten
Bij de fotoshoot zit één 60×90 cm (of een 60×60 cm bij een vierkant beeld) print op foam (om gelijk op te hangen) inbegrepen. Mocht je, na het ophalen van jouw kunstwerk, nog een print of ander product nodig hebben, dan kun je deze met 30% korting op onzeA la Carte” prijzen bestellen.
Algemene informatie:
  • Een warm welkom met koffie en/ of thee;

  • hou rekening met een sessie van 1/2 uur;

  • deze sessie wordt altijd door Francis en Monique samen verzorgd;

  • laat je verrassen door een uniek kunstwerk van 60×90 cm.