AFSCHEID GROEP 8 – FOTOFEEST VAARWEL

Misschien zijn de meeste toetsen al voorbij, je hebt al enkele middelbare scholen bezocht. Straks nog optreden in de musical en dan zit de basisschooltijd er echt op. Je vriendinnen gaan misschien wel naar een hele andere school, daarom neem je afscheid van groep 8 tijdens een super leuke fotoshoot in een echte fotostudio.

En dan is het bijna zover…

Ben je in mei of juni jarig, dan is het tijd voor je laatste feest op de basisschool. Verstuur je uitnodigingen, dan kunnen je vrienden en/ of vriendinnen zich op de fotoshoot voorbereiden. Maar misschien ben je al jarig geweest en willen jullie gewoon nog een keer samen, op een geweldig originele manier afscheid van groep 8 nemen. Dan plan je een super middag of avond in mei of juni bij ons in de fotostudio. Boek je afscheid groep 8 feest op tijd, want vol is vol!

Een super feest!

Als je jarig bent, ga je vooral genieten van al die lieve vrienden en vriendinnen. Vaak ken je hen al vanaf groep 1. Met iedereen nog een keer samen op de foto. Wat deden jullie het liefst? Paardrijden of naar ballet en thuis lekker knutselen of buiten spelen. Laat het zien op de foto. Neem wat mee om deze herinneringen voor altijd vast te leggen!

Jullie kunnen ook met elkaar vieren dat de middelbare school tijd in zicht is en terugkijken op de tijd op jullie basisschool. Wat hebben jullie veel gedeeld! Nog een keer herleef je al deze fijne momenten. Samen plezier maken op de set en dan straks die leuke foto’s.

Nog lekker lang nagenieten

Na de fotoshoot wordt nog lang nagepraat over de fijne tijd in de studio. De foto’s worden door ons uitgezocht en mooi bewerkt. Na 2 weken krijgen alle feestgangers, via de mail een code om in te loggen op een speciale website. Hier kunnen de kinderen samen met hun ouders, opa en/ of oma de foto’s van het feest bewonderen. Zo kan iedereen de prachtige resultaten bekijken en bestellen. De jarige krijgt in ieder geval een prachtige, unieke Mini Art van ons!

Hebben jullie samen geboekt, dan krijgen jullie allemaal een prachtige Mini Art van ons. Een blijvende herinnering aan jullie middag samen en ‘Afscheid groep 8’. Om de print echt persoonlijk te maken, kies je zelf welke foto er in het midden van jouw kunstwerk komt. Hoe vet is dat!

Club Uitje

Natuurlijk zijn er nog een tiental andere reden om gezellig naar onze studio te komen. Zo kennen we club uitjes van de hockey of de voetbal. Maar natuurlijk kun je ook een dansfeest of turnfeest geven in de studio. Neem je tenue of  je hockeystick mee en ga samen met het hele team en natuurlijk je coach op de foto. Voor deze feestjes kunnen je ouders een passende offerte aanvragen. We kleden het feest dan helemaal naar jullie wensen aan. Tot gauw!

Ervaringen van klanten

 • Het was gewoon super leuk.
  P.s. Monique is de liefste gastvrouw en Francis de beste fotograaf!

  Nova
 • De cupcakes waren vett lekker (alles was heel leuk) veder wou ik jullie heel erg bedanken voor de gastvrijheid.

  Lotte
 • Ik vind dat jullie de feestjes enzo super super leuk doen! Super!!!!!

  Noor
 • Ik heb echt een prachtige herinnering aan mijn vriendinnen voor later.

  klantenreactie van een groep 8 feest
  Mila